معرفي اعضاي سايت

سلام حالا نوبت منه
اسم :پدرام
سبک های بازی:racing fighting advanture
سبک موسیقی:hard rock country
بازی های مورد علاقه:mortal combat buornout : paradise

فعلا;)

خب.دیدیم این همه ادم اومدن خودشونو معرفی کردن.گفتم زشته که بعد از یک سال عضویت هیچی از خودم نگم

اسم : علی
فامیلی: ... .
شماره شناسنامه: لازم نکرده.
علاقه مندی ها:بازی.درس .بازی.
اولین بازی که بازی کردم.: کلا از اون موقع ای که یادمه بازی میکردم.آتاری گرفته تا بیا بالاتر.
ماشین مورد علاقه: آستون مارتین.فراری.لامبورگینی.مرسدس بنز.
خواننده مورد علاقه:back street boys.shakira.beyonce.one republic.simple plan.linkin park.david guetta.michael jackson.janet jackson.spears.modern talkin.lill wayne.bird man.eminem.celen dion.fall out boys.timbaland.madona.justin timberlake..rafet el roman.ibrahim tatlises.mahsun.tarkan.
زیاد شد.
حالا بقیه هم بماند. کلا این سایت واقعا عالیه.و امیدوارم که من هم بتونم سهمی داشته باشم در جهت پیشرفت این سایت.

نام خانوادگی/ نام: نکوهش سهراب
جنس: مذکر
قد: 174cm
وزن: 62 کیلوگرم
کد ملی: FF1000FFN
سلام!
حال کردین معرفی رو؟! به این میگن یه معرفیه تر تمیز اما در ادامه بیشتر خودم رو معرفی میکنم.
من یه عاشقم!!!! عاشق در لغتنامه به کسایی میگن که ff و JRPG رو دوس داشته باشن!!!!!!
اوم.... برای کنکور هم میخونم و داستان نویسی رو به طور حرفه ای دنبال میکنم!
بچه ی آخر خونوادم! یه برادر بزرگتر دارم به اسم سعید که 24 سالشه و دانشجوی پزشکیه! :sick:
خب یه کم از این احساسم به نوشتن و فاینال میگم... من تو خونواده ای بزرگ شدم که به همه چیه آدم گیر میدن!!!! به خصوص به من!!!! و جالبه بدونین اگه کسی بفهمه من حتی یه نظر به سایتهای در رابطه با گیم انداختم دقیقا به سرنوشت تیداس دچار میشم با این تفاوت که دیگه یونایی نیس که بیاد بگرده دنبالم و... بیخیال.
احساسم به فاینال برمیگرده به زمانی که پدرم فوت کرد و من وحشتناک افسرده شدم... به یاد آوردنش عذابم میده...
من اهل دختر بازی نیستم! متاهل هم تشریف دارم! بنده با خانومی خوشگل و خوش اندام و جیگرشو خام خام ازدواج کردم که اسمش Paine بید! خاطرتون باشه ایشون توی ffx-2 حضور دارن! البته من قبل از ایشون با kairi و aerith و yuffie و tifa رابطه داشتم که الان فهمیده و کار داره به متارکه میکشه!!!!! البته من زنم رو دوس دارما! دخترای سایت گوششون رو تیز کنن: ((من زنم رو دوس دارم و خیانت نمیکنم!!!!)):cool::cool:
من بعد از فوت پدرم نوشتن رو کنار گذاشتم اما آشنایی من با کیوان عزیز و بعد عضویت در سایت Futureworldco.com باعث شد تا من دوباره و با تجربه ای بیشتر قلم به دست بگیرم! البته قبلا یکی از داستان من سوء استفاده کرده بود که خوشحالم بدجور کنف شده!!!!! :(
طرفدار پرو پا قرص رپ و هیپ هاپ هستم!!!! البته بیشترش از نوع ایرانیه تا خارجی!!!!
همه جور سبکی رو میپسندم و بازی میکنم اما JRPG و ادونچر سبک اصلیمه. ادعای حرفه ای بودن ندارم و فقط میگم عاشقم!:)
از آدمای خاکی خوشم میاد خودمم خاکی و البته رک هستم! اما نامرد نیستم که بزنم تو برجک کسی! از نظر اخلاق هم پسرداییم میگه مثل اوایل ZACK هستم! اما اگه من جای زک بودم میزدم اریس رو ناکار میکردم تا با اون کلود___ شده رفیق نشه! اون کلود رو هم به__ میبردم تا دیگه پاشو از گلیمش درازتر نکنه بچه پررو!:mad::evil:
احترام خاصی برای افرادی که نام کاربری یا آواتارشون Vincent، sephiroth، barret ، squall و auron و kimahri ، kakashi، Paul ، Cassandra ، rafus ، dante ، snake solid، Wanda و سامانوسکی قایلم و البته از افرادی که آواتار یا اسم cloud ، kefka ، jeckt و wakka ، vaan،ash ، hitman و ... دارن هم یه پیش زمینه ی تاریکی تو ذهنم ناخودآگاه ایجاد میشه.
و به طرف افرادی که این آواتارها یا نام کاربری رو داشته باشن جذب میشم:sora , roxas , tidus , zack , Irvin , Luis , leon , jin kazama , eva , rikku , ...., rikku , kazama , zack , irvin کاربری رو داشته باشن جذب میشم: رفیق نشه! اون یت ز این حرفا!. اون سول هم نداشتم و ندارم!!!ما zell , celes ,
در حال حاضر با پسرداییم یه 360 خریدیم که البته تو تعمیرگاه تشریف داره!!!!
از چند چیز به حد مرگ متنفرم: دو تاشو سانسور میکنم. سومی دخترا هستن! به خصوص از نوع شاخشون که دوس دارم زیر پام لگدشون کنم این ضعیفه ها رو! من تنها دخترای فاینال رو دوس دارم! همین و بس! از همینجا هم رسما اعلام میکنم عاشق نمیشم مگر عاشق همسر عزیزم pain!!!!!:-"
سریالی رو هم که بدجور روم تاثیر گذاشت یه سریال کره ای بود که من عاشق موزیکاشم: sad love story:love:
همین دیگه...

سلام منم تازه همین الان اینو دیدم
نام : نیما
محل زندگانی : قائمشهر
قد : 183 cm
مثل اکثر بچه های ایران زمین همیشه تحت فشار خانواده ( این کارو بکن . این کارو نکن !!!)
اها یادم رفت وزن : 80 کیلو
سبک مورد علاقه در موسیقی : پاپ
اهنگ مورد علاقه : نفس های بی هدف ( محسن یگانه ) سنگ صبور ( محسن چاووشی)
فیلم مورد علاقه : پدر خوانده 1 - پدر خوانده 2 ( هیچوقت نفهمیدم کدومو بیشتر دوست دارم ولی فکر کنم قسمت اولو چون منو برد تو شک)
بهترین بازی تا حالا : از اسمم معلومه half life 2
بهترین بازی که منتظرشم : rage - Geow2 -GOW3 (حیف که PS3 ندارم و پدرم هم اجازه نمیده بخرم .البته پولشو دارم ولی میگه همین pc و360 بسته (رو دل میکنی:laughing:)
گوشی : N73 موزیک ادیشن( میخواستم n80 بگیرم 1.5 سال پیش ولی خوب شد سرم خورد به دیوار نگرفتم - گوشی اینده : N96)

موفق باشید

آخرین ویرایش:
البته یکم دیره ولی ماهم خودمونو معرفی میکنیم.
نام : شهاب
قد : 180
وزن:73
تاریخ تولد: 1-12-1367
شغل : دانشجو الکترونیک
بازیها resident evil silent hill mafia fahrenheit gta half life gun gears of war و etc
فیلم ها : پدر خوانده 1 و مخمصه و شجاع دل و انجمن شاعران مرده و در کل فیلم های آلپاچینو و رابین ویلیامز
موسیقی: راک و کلاسیک و رپ امریکایی
خواننده: جیمز هتفیلد - مارلین منسون - دکتر دری - امینم و ایرانی: سیاوش قمیشی
گروه: متالیکا و لینکین پارک و عاشق ایگلس
پرسپولیسی
منچستر
فرانسه
عضویت در سایت های دیگر: ایرانی .... و خارجی : gamespot ign gamespy gamezone capcom و ...
باتشکر.

سلام
نام:میلاد
نام خانوادگی:نمیگم:p
وزن:65
قد:حدود:165 کیلومتر:biggrin1:
تحصیلات:میرم دوم دبیرستان درس بخونیم:biggrin1:
علاقمندی ها:مارول=ولورین و ددپول.تیکن=کینگ.از همه مهمتر خر پلنگ
متنفر:از بازی های گرون ps3 .لی از تیکن
فیلم:همه مارولی ها و مخصوصن این ایکس من جدیده
موسیقی:یه وقتی رپ گوش میکردیم اون اول اول ها که اومده بود فارسیشو میگم اما حالا شبنم ثریا:biggrin1:
ورزش:تکواندو
ارزو:1.نمیگم2.سلامتی همه3.اومدن تیکن 6:biggrin1:
بازیکن مورد علاقه:تیهری هنری:love:
تیم مورد علاقه:قدیم ارسنال اما حالا بارسلون که همش گند میزنه.تیم ملی فرانسه
توانایی:میتونم همه روزها بیکار باشم
بازی های مورد علاقه:تیکن.army of two.geow.و بازی های مارولی
بازی های :sick::ترسناک
دیگه خیلی چرت گفتم
بای

منم اومدم.

اسم:مجتبی
فامیلی:برو تو ثبت احوال دنبالش.
قد:178
محل زندگی:گرگان.شهرک شهرداری جوب مرکزی
وزن :64
موهام تا هفته پیش خیلی بلند بود ولی چون مدرسمو از غیر انتفاهی به دولتی تغیر دادم مجبور شدم کوتاهش کنم
ورزش مورد علاقه.کونگ فو پرتوآ.هونگار وشو . نینجوتسو

عاشق حیوانات خانگی و وحشی.
شغل اصلی:بیکارو الاف بعضی وقت ها هم میرم شکار

بازیکن مورد علاقم:پیرلو.ایتالیا
بازی مورد علاقه :فقط Onimusha
مرجع تقلید:افشین قطبی
بای بای

سلام ... من قبلا این جا یه پست داده بودم ولی خو اصلا کامل نبود ...
نام :مسعود
تاریخ تولد :1992, 13, Dec
بازی های مورد علاقه : CALL OF DUTY 2 . CoD 4 . C&C Generals .Splinter Cell 3 . GeOW و .... .
فیلم مورد علاقه : No Country For Old Men
سبک موسیقی مورد علاقه : راک ,متال
گروه های مورد علاقه :TOKIO HOTEL , In Flames , Godgory , Metallica و ... .
منتفر از : سبک رپ ... خواننده ی رپ ...و متاسفانه و با عرض پوزش بسیار ، 90 % کسایی که رپ مخصوصا فارسی گوش میدند ... .
بهترین کتابی که خوندم : White Fang یا همون سپید دندان ...
فکر نکنم چیزی مونده باشه ...

نام:آرین
مقطع تحصیلی:سوم دبیرستان
وزن:85
قد:1.74
علاعق:کتاب/ فیلم /ایترنت/ بازی/ کریستینا آگولرا/لیو تایلور/سوفی مارسو/میلا جوویچ /بحث کردن و کل انداختن/جنوبی ها مخصوصا لهجه قشنگشون
تنفر:آدم حسود و متکبر/بعضی از معلمها/.........
فیلم مورد علاقه:زیاده ولی پدرخوانده,ماهی بزرگ,صورت زخمی.راننده تاکسی , پیانیست
ساز:گیتار البته زیاد بلد نیستم.........
تیم فوتبال:ایران,یک مدت فرانسه بخاطر زیدان ولی الان انگیلیس بخاطر رونی
تیم فوتبال باشگاهی:پیروزی/رئال مادرید
بازی مورد علاقه:
MGS4
.GOD OF WAR
SHADOW OF CLOUSUS
CALL OF DUTY
NEED FOR SPEED
رزیدنت اویل4
سبک موسقی:متال/راک/پاپ الکترونیک
خواننده:کیریستینا آگولرا/System of a down/Blue/جورج مایکل/ریکی مارتین(توجه:دو خواننده آخری همجنس باز هستند ولی در مورد من فکر بد نکنید:biggrin1:)
بازیگر مورد علاقه:ملگیبسون/آلپاچینو/رابرت دنیرو/سوفی مارسو/شان پن/جانی دپ
کارگردان مورد علاقه:فرانسیسکو فورد کاپلو و مارتین اکورسیزی:love:

با سلام
نام:دانیال
فامیل:لاچین
میزان تحصیلات:سوم دبیرستان رشته تجربی
علایق:1-بازی 2-....بازی 3-خاله شادونه:eek::eek: 4-خوره اول شخص5-سبک راک و پاپ
تنفرات:سبک های بازی jrpg .....رپ:evil:.......متال:mad::evil:(از وقتی که شوک رو دیدم اینجوری شدم)......از دروغ و شایعات متنفرم
از بچه هم خوشم میاد(فکرتون جای بد نره:biggrin1:)
محل تولد:مشهد
تاریخ تولد:5/6/1371
بازی مورد علاقه:
Splinter cell 3
Call of duty 4
Gears of war
Guitar hero
قد:183
وزن:ببخشید یکم تپلم:120
بازیگر مورد علاقه:نیکولاس کیج
بچه ها راستی litle big planet برای X360 تایید شد!!!!!

آخرین ویرایش:
سلام .
اسم: جمال (توی گیم نت بهم میگن جیمی):cheesygri
فامیلی::biggrin1:
قد :183
وزن 72
سکونت در کردستان : بانه (کسی برای خرید اومده اینجا؟.:cheesygri)
طرفدار پرو پاقرص کنسولهای سونی و بازیهای انحصاریش.:biggrin1:
و البته یک کانتر باز فوق حرفه ای.:blushing:

البته یکم دیره ولی ماهم خودمونو معرفی میکنیم.
نام : شهاب
قد : 180
وزن:73
تاریخ تولد: 1-12-1367
شغل : دانشجو الکترونیک
بازیها resident evil silent hill mafia fahrenheit gta half life gun gears of war و etc
فیلم ها : پدر خوانده 1 و مخمصه و شجاع دل و انجمن شاعران مرده و در کل فیلم های آلپاچینو و رابین ویلیامز
موسیقی: راک و کلاسیک و رپ امریکایی
خواننده: جیمز هتفیلد - مارلین منسون - دکتر دری - امینم و ایرانی: سیاوش قمیشی
گروه: متالیکا و لینکین پارک و عاشق ایگلس
پرسپولیسی
منچستر
فرانسه
عضویت در سایت های دیگر: ایرانی .... و خارجی : gamespot ign gamespy gamezone capcom و ...
باتشکر.

سلام
شهاب جان چه دانشگاهی میری؟!
منچستری هستی؟:دی اه اه فقط چلسی:love::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or