خوب بله من هم افتادم توی تور فقط خیلی دیر شده!
نام و نام خانوادگی:امیر کا اچ ای تی ...
قد:173
وزن:خوب 75!کلا خوشم نمیاد از لاغی!تجیح میدم یک Couch Potato باشم!ولی خوب کلا چبی هام خیلی تابلوـه!
دین:
ندام!نمیخوام هم داشته باشم!
محل سکونت:تهران...خاقانی خراب شده که به دلایلی از همه جای تهران مسخره تره!ه چی اوبی و اِمو هست اونجا ریخته!
میزان تحصیلات:اول دبیرستان فعلا تا اینجا تجدید!به دلیل جنگ!راهنمایی با معدل 18!
لباس:کلا من اصلا حالشون ندام لباس انتخاب کنم یا تیپ بزنم و اینا!کلا در حالات عادی که بیرون هستمیعنی 99 دصد اوقاتی که بیونم مدسه هستم)به شدت خز!و بقیه اوقات یه دست کت و شلوا و اینا هم میپوشیم!کلا کلاسیک دوست دارم!از البسه ی پلاستیکی متنفرم ولی از روی اجبا میپوشم!از السه ی تنگ متنفرم ولی بازم میپوشم!از این البسه ی جینگولی بیک هم بدم میاد و اونارو نمیپوشم!
مو:من بچه بودم علاقه داشتم با موهام و برم!ولی الان حسش نیست کلا!کلا قط من بالاتر از اونی ـه که برای اینا وقت بذارم!
سیگار:این هم خوب میکشیدیم!دیگ استعمال نمیکنیم!تکمون دادند+حسش نیست!
شخصیت:کاملا آروم و متفک!د مدرسه مثل روح سرگردان به دلیل اینکه شدیدا تحت نظرم!ولی من اشتباها بین یک مشت بچه ی منحرف افتادم که خوب هر روز توی اتوبوس میشینن فیلمای ناموس بقیه رو میگین نگا میکنن و به تبع ارضا میشن!و خوب قاعدتا دچا بلوغ زودس و به دنبالش ریش و سبیل د سطح آخوند میشن!و د کل به دلیل نداشتن ریش سبیل به "بچه خوشگل" معروف شدیم!
و کلا شکمو هم هستم!
توانایی:مطالعه ی کتب تا سر حد مرگ،لج بازی خیلی شدید،احمق بودن،خیلیا بهم اینو میگن:زود بزرگ شدم و کلا چا به هیچی اهمیت نمیدم!
بازی مود علاقه:من به شدت آدمی هستم Old-school و به طو کلی از 90 دصد بازی های امروزی متنفرم...به ه حال:HL series-Quake series-Street fighter-Double Dragon-Capitan tsuba-TMNT-MGS series-etc دقت داشته باشید که کلا بازیهای کنسول ها قدیمی هم گفتم!
تخصص ویژه در کامپیوتر:خوره!به شدت هم خوره!به غی از این دیگه فک نکنمچیز خاصی بلد باشم!برنامه نویسی خاصه؟
غذای مود علاقه:املت با فرمول مخصوص(یعنی املتی که توش از همه ی مواد موجو در یخچال استفاده میشه)و د کل ه چی گیم بیاد کوفت میکنم به غیر از:غذاهایی که توشون میووه هست-غذاهای دریایی-غذاهای آبپز
به این غذاهای ضد سلامتی ارادت دارم!
محل ایده آل برای زندگی:یه جای خلوت،با یک کامپیوت خوب و دور از ه آدمی...تجیحا تاریک،خیلی دنج!با یک یخچال بزرگ در نزدیکی ها و یک تختخواب گرم و نرم!
از لحاظ جغرافیایی در یک کشور سردسیری باشه!مثلا اسکاندیناوی!
نزدیکترین افراد:دوستان(کلا دوست کم دارم)-
یک آرزوی دست نیافتنی:از آرزو خوشم نمیاد!به هر حال:پینگ 20 با دایل-آپ...کالیبر پایین!نابود شدن ایزلامیزم و عربیزم و نسل هندو!نابود شدن رپ و رپر!بازی نکردن با اعصاب در بخش اخبار!
آرزویی که بهش دست پیدا کردم:نبوده!کلا داشتن رابطه ی بهت با پدر و مادر0 که همین دیروز به لطف یکی از دوستان محقق شد!
وقتی تنها هستم میشینم به یه گوشه خیره میشم!یا بازی میکنم!یا با دوستام حرف میزنم!
بهتین سرگرمی:خواب-بازی-حرف زدن-فیلم-کتاب-لگو-سریال
بدترین سرگرمی:نمیدونم!درس خوندن!
خواننده ی مورد علاقه
ream theater-LC-Golpa-MxPx-Riverside-PF-Mercenary-Metallica-IF-MDاینا دیگه!کلا هرچی حال کنم!خیلی زیادن کسایی که دوست دارم کاهاشون رو!خیلیییی....
فیلم مورد علاقه:Schindler's List
American Beauty
Children of Men
Cinema Paradiso
Forrest Gump
Goodfellas
L.A Confidential
L'eon (the Professional)
Mystic River
One Flew Over The Cuckoo's Nest
Pan's Labyrinth
Pulp Fiction
Se7en
Sin City
The English Patient
Taxi Driver
The Legend of 1900
The Shawshank Redemption
The Shining
The Untouchable
The Usual Suspects
A Clockwork Orange
The Godfather (all three parts)
The Sting
خیلی هم هست تو آرشیو که باید ببینم!
بازیگر مورد علاقه:ه کی جینگولی بیک نباشه و خوب بازی کنه!اینم زیاده!بعدا ویرایش میکنم!کلا انسانهای کلاسیک و جنتلمنگ و ...!از نسل جدیدی ها زیاد خوشم نمیاد!لیام نسون و دوست دارم و جان تراولتا و ژان رنو و ....!
کتب مود علاقه:از رمانهای استر،اول،دارن شان،تامپسون و اینا لذت میبرم!
فعلا زینه ی اولکFear & loathing in Las egas که خوب دام میخونمش!
دوست دارم دوستام باهام خوب و صمیمی و راحت باشن!بقیه ی ملت هم که کلا ولمون کنن!
خودم به شدت متفکر بدون اعصاب و تحمل،عجول،ناامید،افسرده،لج باز و کینه ای هستم!دوستام هم که V.I.P!
کلا از رفتار مذهبی متنفرم!
اسم مستعار:روانی،سادیسمی،شاسکول،بچه خوشگل و خوب به دلیله علاقه ی وافر من به بازی Adent Rising:Koroem!
مجرد هستم!از بیشتر دخترای این مرز و بوم بدم میاد!البته 2-3 نفری هستن که من خیلی دوسشون میدارم!
در دبیرستان ماندگار(خراب شده)البرز(رولستون)تحصیل دارم!کسی عضو هست اونجا؟
یک بار عاشق شدم که شکست خورد دیگه بعد از اون تجربه عشقی نداشتم!
بعدیارم رو صندلی داغ
ادیت بعد از ارسال:
کلا یه چیزای دیگه ای هم باید میگفتم:
استیل:کلا مریض!خیلی مریض!
بیماری ها:خوب کلا خیلی زیادن...چنتشون رو میگم:
سادیسم-رکورد شکست تصادفات
خوب به خاطر همین تصادفات بالا من پای چپم از پای راستی 4 سانت کوچیکترـه که ممکنه بیشتر هم بشه(چون گویا صفحه ی رشد پای چپم کلا نابود شده)و خوب باید 4 سال دیگه این وضع رو تحمل کنم(که خوب آدم زیاد اینجوری بوده!مثل بکهام یا گارینچا
!
بعد دیگه...زیاده!