معرفي اعضاي سايت

سلام!منم تازه عوض شدم!:d
نام:پویا
نام خانوادگی:ورجیل
لقب:پویا ورجیل
16 سالم هست!دوم دبیرستانم!
استقلالیم خفـن!
بازی مورد علاقم سری DMC هست!موزیک مخصوصا رپ زیاد گوش میدم!عشقم گروه زدبازی!هری پاتر و کتاب هم زیاد میخونم!

منم کیارش هستم
16 سالمه.دوم دبیرستان رشته ریاضی فیزیک
تهران زندگی میکنم.
عاشق رئال مادرید هم هستم(anti barcelona). فیلم مورد علاقه ام سری SAW هست. بازی مورد علاقه ام سری mgs و hitman و splinter celو GTA و ...... و گروه system of a down هم دوست دارم.از jason statham هم خوشم میاد
از کتاب خوندن متنفرم
شخصیت مورد علاقه ام از چپ به راست: oldsnake,agent 47
سایت باحالی هم هست(bazicenter

آخرین ویرایش:
سلامون علیکم :smile:
نچ نچ نچ نچ ... یه 1.5 سالی میشه تو BC نیومدم !:cheesygri
نام : اصغر
علاقه مندیها » موزیک 5 % - کتاب 1 % - بازی آنلاین 65 % - کار 25 % - 4 % نامعلوم :confused:
1.5 سال اعتیاد ه به WoW » الان تو ترکم » آخه همه ی Hero ام و Delete کردم ... دیگه WoW بی WoW :wallbash:
48px-Wow-icon-scalable.svg.png
:gunner::sniper:​

هرچی خواستم خودم رو معرفی نکنم نتونستم!! نام:رضا سن : 18 رشته: ریاضی عاشق شهرم هستم! اسم یوزرمه (شوش - خوزستان) در مورد فیلم هم بگم هرچی فیلم بگید دارم ولی دریغ از دیدن فیلمی!! -عاشق دیدن انیمیشن ، آخرین انیمیشن BOLT بود انیمیشن خوبی بود!، بهترین انیمیشن آنورپرچین (با دوبله گلوری فیلم:D) بهترین شخصیت بازیها: همه خوبن! (ماریو و دانته یکم بیشتر! D:) (فن بوی بازی رو دوست دارم) دیگه باید کنارش بزارم به درد نمی خوره!! (فقط باعث بن شدنه!) به یاد ماندنی ترین بازیها: فوتبال 92 (اسمش رو یادم رفت!) SNES ، مورتال کمبت 4،3 سگا، Shaodw closous ps2 و سری پرنس! تیم : پرسپولیس منچستر یونایتد (عشقمه!) آرزوی کنونی!: این پیام کی جاسپر میاره?!! d:

خوب بله من هم افتادم توی تور فقط خیلی دیر شده! :دی
نام و نام خانوادگی:امیر کا اچ ای تی ...
قد:173
وزن:خوب 75!کلا خوشم نمیاد از لاغی!تجیح میدم یک Couch Potato باشم!ولی خوب کلا چبی هام خیلی تابلوـه!
دین:/:) ندام!نمیخوام هم داشته باشم!
محل سکونت:تهران...خاقانی خراب شده که به دلایلی از همه جای تهران مسخره تره!ه چی اوبی و اِمو هست اونجا ریخته!
میزان تحصیلات:اول دبیرستان فعلا تا اینجا تجدید!به دلیل جنگ!راهنمایی با معدل 18!
لباس:کلا من اصلا حالشون ندام لباس انتخاب کنم یا تیپ بزنم و اینا!کلا در حالات عادی که بیرون هستمیعنی 99 دصد اوقاتی که بیونم مدسه هستم)به شدت خز!و بقیه اوقات یه دست کت و شلوا و اینا هم میپوشیم!کلا کلاسیک دوست دارم!از البسه ی پلاستیکی متنفرم ولی از روی اجبا میپوشم!از السه ی تنگ متنفرم ولی بازم میپوشم!از این البسه ی جینگولی بیک هم بدم میاد و اونارو نمیپوشم!
مو:من بچه بودم علاقه داشتم با موهام و برم!ولی الان حسش نیست کلا!کلا قط من بالاتر از اونی ـه که برای اینا وقت بذارم!
سیگار:این هم خوب میکشیدیم!دیگ استعمال نمیکنیم!تکمون دادند+حسش نیست!
شخصیت:کاملا آروم و متفک!د مدرسه مثل روح سرگردان به دلیل اینکه شدیدا تحت نظرم!ولی من اشتباها بین یک مشت بچه ی منحرف افتادم که خوب هر روز توی اتوبوس میشینن فیلمای ناموس بقیه رو میگین نگا میکنن و به تبع ارضا میشن!و خوب قاعدتا دچا بلوغ زودس و به دنبالش ریش و سبیل د سطح آخوند میشن!و د کل به دلیل نداشتن ریش سبیل به "بچه خوشگل" معروف شدیم!
و کلا شکمو هم هستم!
توانایی:مطالعه ی کتب تا سر حد مرگ،لج بازی خیلی شدید،احمق بودن،خیلیا بهم اینو میگن:زود بزرگ شدم و کلا چا به هیچی اهمیت نمیدم!
بازی مود علاقه:من به شدت آدمی هستم Old-school و به طو کلی از 90 دصد بازی های امروزی متنفرم...به ه حال:HL series-Quake series-Street fighter-Double Dragon-Capitan tsuba-TMNT-MGS series-etc دقت داشته باشید که کلا بازیهای کنسول ها قدیمی هم گفتم!
تخصص ویژه در کامپیوتر:خوره!به شدت هم خوره!به غی از این دیگه فک نکنمچیز خاصی بلد باشم!برنامه نویسی خاصه؟
غذای مود علاقه:املت با فرمول مخصوص(یعنی املتی که توش از همه ی مواد موجو در یخچال استفاده میشه)و د کل ه چی گیم بیاد کوفت میکنم به غیر از:غذاهایی که توشون میووه هست-غذاهای دریایی-غذاهای آبپز
به این غذاهای ضد سلامتی ارادت دارم!
محل ایده آل برای زندگی:یه جای خلوت،با یک کامپیوت خوب و دور از ه آدمی...تجیحا تاریک،خیلی دنج!با یک یخچال بزرگ در نزدیکی ها و یک تختخواب گرم و نرم!
از لحاظ جغرافیایی در یک کشور سردسیری باشه!مثلا اسکاندیناوی!
نزدیکترین افراد:دوستان(کلا دوست کم دارم)-
یک آرزوی دست نیافتنی:از آرزو خوشم نمیاد!به هر حال:پینگ 20 با دایل-آپ...کالیبر پایین!نابود شدن ایزلامیزم و عربیزم و نسل هندو!نابود شدن رپ و رپر!بازی نکردن با اعصاب در بخش اخبار!
آرزویی که بهش دست پیدا کردم:نبوده!کلا داشتن رابطه ی بهت با پدر و مادر0 که همین دیروز به لطف یکی از دوستان محقق شد!
وقتی تنها هستم میشینم به یه گوشه خیره میشم!یا بازی میکنم!یا با دوستام حرف میزنم!
بهتین سرگرمی:خواب-بازی-حرف زدن-فیلم-کتاب-لگو-سریال
بدترین سرگرمی:نمیدونم!درس خوندن!
خواننده ی مورد علاقه:Dream theater-LC-Golpa-MxPx-Riverside-PF-Mercenary-Metallica-IF-MDاینا دیگه!کلا هرچی حال کنم!خیلی زیادن کسایی که دوست دارم کاهاشون رو!خیلیییی....
فیلم مورد علاقه:Schindler's List
American Beauty
Children of Men
Cinema Paradiso
Forrest Gump
Goodfellas
L.A Confidential
L'eon (the Professional)
Mystic River
One Flew Over The Cuckoo's Nest
Pan's Labyrinth
Pulp Fiction
Se7en
Sin City
The English Patient
Taxi Driver
The Legend of 1900
The Shawshank Redemption
The Shining
The Untouchable
The Usual Suspects
A Clockwork Orange
The Godfather (all three parts)
The Sting
خیلی هم هست تو آرشیو که باید ببینم!
بازیگر مورد علاقه:ه کی جینگولی بیک نباشه و خوب بازی کنه!اینم زیاده!بعدا ویرایش میکنم!کلا انسانهای کلاسیک و جنتلمنگ و ...!از نسل جدیدی ها زیاد خوشم نمیاد!لیام نسون و دوست دارم و جان تراولتا و ژان رنو و ....!
کتب مود علاقه:از رمانهای استر،اول،دارن شان،تامپسون و اینا لذت میبرم!
فعلا زینه ی اولکFear & loathing in Las egas که خوب دام میخونمش!
دوست دارم دوستام باهام خوب و صمیمی و راحت باشن!بقیه ی ملت هم که کلا ولمون کنن!
خودم به شدت متفکر بدون اعصاب و تحمل،عجول،ناامید،افسرده،لج باز و کینه ای هستم!دوستام هم که V.I.P! :دی
کلا از رفتار مذهبی متنفرم!
اسم مستعار:روانی،سادیسمی،شاسکول،بچه خوشگل و خوب به دلیله علاقه ی وافر من به بازی Adent Rising:Koroem!
مجرد هستم!از بیشتر دخترای این مرز و بوم بدم میاد!البته 2-3 نفری هستن که من خیلی دوسشون میدارم!
در دبیرستان ماندگار(خراب شده)البرز(رولستون)تحصیل دارم!کسی عضو هست اونجا؟
یک بار عاشق شدم که شکست خورد دیگه بعد از اون تجربه عشقی نداشتم!
بعدیارم رو صندلی داغ :دی
ادیت بعد از ارسال:
کلا یه چیزای دیگه ای هم باید میگفتم:
استیل:کلا مریض!خیلی مریض!
بیماری ها:خوب کلا خیلی زیادن...چنتشون رو میگم:
سادیسم-رکورد شکست تصادفات
خوب به خاطر همین تصادفات بالا من پای چپم از پای راستی 4 سانت کوچیکترـه که ممکنه بیشتر هم بشه(چون گویا صفحه ی رشد پای چپم کلا نابود شده)و خوب باید 4 سال دیگه این وضع رو تحمل کنم(که خوب آدم زیاد اینجوری بوده!مثل بکهام یا گارینچا :دی!
بعد دیگه...زیاده!

آخرین ویرایش:
نام : ms368
شیراز هستم
علاقه مندی : انیمیشن ، بازیهای رایانه ای ، عکسهای CG ، فیلمهای هالیوودی
ظاهرا آروم :-"

آخرین ویرایش:
خشایار
1368
سال اول مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد تهران شمال...
رتبه 815 کنکور آزاد...
رتبه 2387 کنکور سراسری...

از سال 79 بازی می کنم...
از سال 80 اسنوبرد بازی می کنم. تا الان کمر ، مچ دست و ساق پام شکسته...
سال 84 با شرکت Atomic قرارداد بستم و فیلم تبلیغاتی اسنوبرد بازی می کنم...
از سال 82 گیتار می زنم ( به ترتیب : فلامینکو ، پاپ ، بیس ، آکوستیک ، الکتریک)
از سال 84 عکاسی حرفه ای رو دنبال کردم و تا الان یک مدال برنز از جشنواره ی ژائوس برزیل و 8 روبان افتخار از جشنواره های مختلف دارم.الانم عکاسی پوستر می کنم (تبلیغاتی).
از پارسال اسکیت برد رو شروع کردم ، 3 ماه بعد از شروع 6 تا از انگشتام شکست ، واسه همین دیگه بازی نمی کنم.
تصادف رانندگی زیاد داشتم...
مامان بابام از سال 82 با بازی کردن من مشکل داشتن تا الان...
یجورایی Workaholicـم... یعنی می میرم واسه کار...
الان هم تو یه شرکت خصوصی حسابدارم...
موفق باشید

سلام
با اجازه :biggrin1:
اسم:پیام
تحصیلات:میرم دوم دبیرستان ریاضی
کتاب درسی مورد علاقه:ریاضی و شیمی
رشته دانشگاهی مورد علاقه:اگه خدا بخواد مهندسی نفت
ورزش مورد علاقه:بسکتبال
فوتبال::confused::sick::biggrin1:
بدشانسی:شکستگی دست و پا و سر
تیپ:مشکی میزنیم و لباس پارچه ای:sick:
موسیقی:رپ و راک البته پاپ هم گوش میدم
خواننده مورد علاقه:امینم . ***** cat dolls . تهی و برای خنده بریتنی
خوششانسی:زنده موندن از تصادف
بازی مورد علاقه:هر چی حال کنم اما بازی های شمشیری ubi یه چیز دیگست
کشور مورد علاقه:آلمان
فیلم های مورد علاقه: american pie . saw . sin sity و فیلم های جیسون استاتام . جانی دپ
بازیگر مورد علاقه:جیسون استاتام . جانی دپ
تکه کلام:Mr
اگه کسی تو اهواز هست که دوست بشه بسم الله:love::biggrin1:

نام :مرتضي
فاميل:شيراني
محل سكونت:.....
تحصيلات:ميرم سوم راهنمايي
علاقه مندي ها :ps3.بازي سنتر.فوتبال و...
فيلم هاي مورد علاقه:سري فيلم هاي جومونگ.ايلجيما2. The Godfather. Goodfellas. The Wanted-TAKEN-aMERICAN PIE 1.6 -Sting
خواننده هاي مورد علاقه:امينم . هيچكس.ساشا.ويكا ولينكينك پارك . مارلين مانسون . آوريل و انريكه و متاليكا
سبك هاي مورد علاقه:راك.پاپ.رپ
بازيگر مورد علاقه: ‌محمد رضا شريفي نيا
بازي هاي مورد علاقه:GOW1 2. Final Fantasy .
تيم هاي مورد علاقه:استقلال.چلسي.ايتاليا و اسپانيا

نام: علی
لقب:sky:biggrin1:(البته رقیق فابا فقط میگن)
سکونت:قائمشهر (شاهی)
علاقه: گیم-سریال-موزیک
انگلیسی خیلی خوب بلدم
خواننده مورد علاقه:-nelly furtado-rick ross-t.i-pishro-hidden-reza sadeghi-staind.....
رنگ مورد علاقه: سیاه
چیز دیگه به ذهنم نمیاد

احسان
2.25.67
21 ساله
دانشجوی ترم 5 مهندسی عمران ازاد واحد کرج
علاقه فیلم اسنو بورد متر کردن خیابون با ماشین مسافرت و دخی............ و بازی
فیلم مورد علاقه 7 gangs of newyork donnie brasco
بازیگر مورد علاقه جانی دپ مارلون براندو
کارگردان اسکورسیزی اسپیلبرگ فینچر .
خواننده . ریهانا انریکه سیروان
غذای مورد علاقه زرشک پلو با هر چی