معرفي اعضاي سايت

نمی دونم چه کرمیه که همیشه بعد از سال ها یاد این می افتم خودمو معرفی کنم، خب وقتی خودم خودمو می شناسم، بقیه هم باید منو بشناسن !

نام: اشکان (اصلاً معلوم نبودا)
نام خانوادگی: مصباح مرجانی
متولد: 21/1/65
تحصیل: فعلاً هیچی (کارشناسی گرفتم الان یه ترم مرخصی دارم تا از بهمن برم کارشناسی ارشد بخونم (مهندس نرم افزار))
علاقه: بازی، بازی، موسیقی، کتاب
بازی مورد علاقه: به غیر از ادونچرهای توپ قدیمی لوکاس آرتز مثل monkey island و grim fandango فقط می شه از prince of persia نام برد
موسیقی موردعلاقه: به غیر از این در پیت های ایرانی که الان عادت کردم تو ماشین گوش بدم یادمه علاقه زیادی به ronan keating داشتم و linkin park (اصلاً هیچ ربطی به هم ندارن)
ماشین: یه 405 مشکی دارم که اندازه گاو بنزین می خوره، یه بارم شبیه 206 شد، بادش کردم دوباره صندوقش در اومد
شغل: بهم می گن مدیر IT، اونم دو تا جا (من حق آدمای بیکار رو خوردم و دو تا شغل دارم)
سال ها گیمر PC بودم، تا بالاخره یه PSP خریدم، بسی حال کردم باهاش تا یه ماه پیش که فروختمش و یه DS خریدم، با اونم حای می کنیم. پارسال یه Wii خریدم، نمی دونم چرا با اینکه خیلی باهاش حال می کردم هیچ وقت باهاش بازی نکردم، در نتیجه فروختمش و یه Xbox 360 خریدم، راضیم ازش.
از دوران خیلی بچگی یعنی سال 1989 طرفدار manchester united بودم، الانم فکر می کنم هیچ چیز نمی تونه جاشو بگیره.
آرزوی بزرگم اینه که یه روزی همه آدما همدیگرو دوست داشته باشن (اشکان 6 ساله از تهران)
بزرگترین ترسم اینه که یه شب تو خواب بمیرم.
شخصیت مورد علاقه ام همیشه wolverine بوده و از بت من متنفرم.

نام :علي
شماره شناسنامه :9999
سبک موسيقي مورد علاقه : Metal با تمام زير شاخهاش
سبك بازي موردعلاقه: همه چيز بجز ورزشي
بازی مورد علاقه : همه خوبن
وضعيت خدمت: معاف
وضعيت تاهل:مجرد
:love:

يه گردگيري بكنم فوفوفوفوفو...

نام: هاشم
( البته اسمي كه در ابتدا طفوليت برام انتخاب كرده بودن صالح بود كه به دلايلي نامعلومي تغيير كرد.)
متولد : زاهدان :biggrin1:
قد :1 متر و 85 سانتي ( ياد فيلم Goal افتادم)
وزن : 83 و نيم البته با شكم خالي:blushing:
اصليت : P.....k
شخصيت : :thinking: و :yawn: و :shifty:
غذای مورد علاقه : از غذاهاي تند و تيز خيلي خوشم مياد همچنين از قرمه سبزي ,
پيتزا , جوجه كباب , شيشليك و.....
از كدو , بادمجان و كله پاچ و دو سه تا غذاي ديگه متنفرم:sick:
سبك بازي موردعلاقه : به ترتيب از اين ور ----> Racing , RPG , FPS , Adventure , Action
وضعيت كنوني : دانشجوي مديريت بازرگاني ترم آخر (7) با 14 واحد
شغل : شركت حمل ونقل ( در خدمتيم )
کاراکتر مورد علاقه : ماريو , ساليد اسنيك (!..Snake Do You Read Me) , اسلات , ماريو , كاپيتان آمريكايي , Dick Tracy :biggrin1:....سم فيشر يادم رفته بود
کنسول مورد علاقه : PS3 , xbox , PS2 , PS1 , SEGA , Nintendo 64 , Game Boy Advance , XBOX360 راستي آتاري
بازی مورد علاقه : Metal Gear Solid series , Reasident Evil , Mafia , Max Payne 1 , Mortal Kombat ديگه حال نوشتن ندارم :dozing:
هنر پیشه مورد علاقه : تام هنكس و .... بن افلک , آدام سندرزززز
فیلم مورد علاقه : از بس تنوع هست. ها Longest Yard

بسه ديگه برا امروز كافيه.

آخرین ویرایش:
نام:محمد
قد:1متر و 82
وزن:70
بازیگر مورد علاقه:لئوناردو
کنسول مورد علاقه:PLAY STATION 3_XBOX 360 از WII متنفرم
بازی مورد علاقه:MGS4_Uncharted_Crysis_Resident Evil 4
شخصیت مورد علاقه در بازی:فقط OLD SNAKE

من

با سلام.
من عليرضا.
محل سكونت:?!؟
سبك:همه چيز به غير از فوتبال(soccer)
بازي مورد علاقه:assasians,cod4,juiced2,bioshock,conter,nba2k9&guitar hero...
بازيگر مورد علاقه:Mr.Bean:laughing:
فيلم مورد علاقه:the fast & furies series & hitman:love:
كنسول:ppc & x360
شخصيت:الطعير و dante:love:
در حال نوازشه:گيتار برقي
ورزش مورد علاقه:skateboard & basketball
آرزو:زياد دارم ولي يكيش اينكه يه پاركه skateboard در استانمون بسازن و اون يكي تمام كنسول هل ي دنيا رو (همراه با پكه ghwt)داشته باشم.
يكم زياد شد.ببخشيد!:p

نام : مرتضي
قد : 182
وزن‌ : 72
مكان زندگي : تهران
كونگ فو كار ... دانش آموز سال سوم رشته رياضي فيزيك !
عاشق اينترنت و بازي آهنگ فيلم عكس...

نام:نوید
متولد 9/11/69 اصفهان
پیش دانشگاهی(:sick::sick:) رشته ریاضی
سرگرمی:بازی.فیلم. کتاب
فیلم مورد علاقه:the Godfather .Scarface
شخصیت مورد علاقه:Sam Fisher
بازیگر مورد علاقه:فکر کنم معلومه:love:
سبک بازی مورد علاقه:RPG,FPS
بازی های مورد علاقه:Splinter Cell .Call Of Duty.WOW.Oblivion.
استقلالی:groupwave:
بزرگترین آرزو:خرید XBOX 360:cheesygri
از درس و کنکورم متنفرم
در ضمن قبلآ یه ID دیگه به نام navid.potter داشتم.
چیز دیگه ای یادم نیست

با سلام.
من اسمم مهدی هستش. متولد 16 مهر 1367 هستم و توی تهران زندگی میکنیم. دوستدارم با همه ی شما دوستان خوبی باشم. خیلی وقتا مغرور هستم ولی به خدا دارم سعی میکنم که این غرور احمقانه رو کنار بذارم. نمیخوام با کسی دشمنی داشته باشم پس همینجا اگه بعدها به کسی حرفی میزنم که ناراحت میشه.. معذرت میخوام. سبک مورد علاقم JRPG هستش ولی همه ی سبکهای دیگه رو به جز ورزشی بازی میکنم. طرفدار کنسول خاصی نیستم ولی از PS3 بیشتر خوشم میاد. عاشق Naruto هم هستم. اطلاعاتم زیاد کامل نیستش ولی امیدوارم که اینجا کاملتر بشه. دانشجوی رشته مهندسی نرم افزار هستم. نمیدونم.... فکر میکنم همین قدر باید بگم دیگه؟ بازم میگم که میخوام با همتون دوست باشم دوستان... راستی من خیلی شوخی میکنم و امیدوارم که باعث سوء تفاهم نشه. بسیار خب... تا بعد خدانگهدارتون;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or