pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Mar 2, 2008 #781 دوستان لطفا وقتی معرفی میکنید کامل توضیح بدبد نه تلگرافی بیاین یه چیزی بگین و برین! برای اینکه بدونین منظورم چیه صفحات اول تاپیک رو بخونین...
دوستان لطفا وقتی معرفی میکنید کامل توضیح بدبد نه تلگرافی بیاین یه چیزی بگین و برین! برای اینکه بدونین منظورم چیه صفحات اول تاپیک رو بخونین...
jadogar کاربر سایت Mar 3, 2008 #782 بعد از مدتها دوری من دوباره برگشتم دوستای قدیمی سلام !!!!!!!!!!!!!!!
jabdon کاربر سایت Apr 4, 2008 #784 سلام من جابرم 22 ساله یه پا بازی خور بی کار دانشجوی کارشناسی کامپیوتر نرم افزار بچه تهران خیلی ممنونم :cheesygri
سلام من جابرم 22 ساله یه پا بازی خور بی کار دانشجوی کارشناسی کامپیوتر نرم افزار بچه تهران خیلی ممنونم :cheesygri
GamerSpidy کاربر سایت Apr 14, 2008 #785 سلام من امید هستم 19 سالمه بچه تهرانم ولی چند سالیه که تو اصفهان زندگی میکنم چاکر همه بروبکس بازی سنتر :biggrin1:
سلام من امید هستم 19 سالمه بچه تهرانم ولی چند سالیه که تو اصفهان زندگی میکنم چاکر همه بروبکس بازی سنتر :biggrin1:
CapitanArsalan کاربر سایت Apr 15, 2008 #786 سابولی بیک من ارسلان هستم عشق بازی و فوتبال علاف/فوتبالیست بچه شمیرانم - محله باصفای قیطریه 18 ساله (خراب رفیق تا آخر عمر) آخرین ویرایش: Apr 15, 2008
سابولی بیک من ارسلان هستم عشق بازی و فوتبال علاف/فوتبالیست بچه شمیرانم - محله باصفای قیطریه 18 ساله (خراب رفیق تا آخر عمر)
lotos کاربر سایت Apr 15, 2008 #787 منم هم سلام می کنم به بروبکس بازی سنتر من کورشم 13 سالمه (کوچ همه بروبکس) و در اهل مشهدم و معتاد کامپیوتر بویژه فوتی بال و.............
منم هم سلام می کنم به بروبکس بازی سنتر من کورشم 13 سالمه (کوچ همه بروبکس) و در اهل مشهدم و معتاد کامپیوتر بویژه فوتی بال و.............
S0HEIL کاربر سایت May 9, 2008 #788 من سهيلم 17سالمه ومتاهلم اسم زنمم پي سي هستش كنسولهايsega-ps1-ps2رو قبلا داشتم علاقه مونم قبلا بلوتوث بازي با بروبچز بود اما الان فقط شده نت ضمنا در حال حاضر دارم جون مي كنم يه پي اس پي بخرم
من سهيلم 17سالمه ومتاهلم اسم زنمم پي سي هستش كنسولهايsega-ps1-ps2رو قبلا داشتم علاقه مونم قبلا بلوتوث بازي با بروبچز بود اما الان فقط شده نت ضمنا در حال حاضر دارم جون مي كنم يه پي اس پي بخرم
r10ronaldinho کاربر سایت May 15, 2008 #789 نوشته شده توسط freegame: این جانب فرشاد هستم بچه تهران هفت حوض 18 ساله زندم بیشتر... بچه محلیم برادر
Devil may ma کاربر سایت May 15, 2008 #792 منم محمدم.عضو جديد اين سايت. فعلا با كامپيوتر و ps2 و تا چند وقت پيش با xbox360 بازي مي كردم. در ضمن 13 سالمه و عشق بازيم.
منم محمدم.عضو جديد اين سايت. فعلا با كامپيوتر و ps2 و تا چند وقت پيش با xbox360 بازي مي كردم. در ضمن 13 سالمه و عشق بازيم.
Devil may ma کاربر سایت May 15, 2008 #793 نوشته شده توسط daeialborz: من یادم رفت خودمو معرفی کنم! منم دایی البرزم بیشتر... سن لفطا؟ سنت رو هم بگو. بچه كجايي؟
نوشته شده توسط daeialborz: من یادم رفت خودمو معرفی کنم! منم دایی البرزم بیشتر... سن لفطا؟ سنت رو هم بگو. بچه كجايي؟
freegame کاربر سایت May 15, 2008 #794 نوشته شده توسط r10ronaldinho: میدان 100 هستیم بیشتر... منم:biggrin1: از بکس گلستانم نزدیک پارک فدک
Burning Hawk کاربر سایت May 15, 2008 #795 منم یادم خودمو معرفی کنم من حسینم 17 سالمه 11 ساله بازی می کنم و بقول بچه ها از اتاری آبی داشتیم تا خاکی به غیر از بازی کردن کارای دیگه ای هم بلدم ؟!!! سوالی داشتید هم در خدمتم !!!!
منم یادم خودمو معرفی کنم من حسینم 17 سالمه 11 ساله بازی می کنم و بقول بچه ها از اتاری آبی داشتیم تا خاکی به غیر از بازی کردن کارای دیگه ای هم بلدم ؟!!! سوالی داشتید هم در خدمتم !!!!