معرفي اعضاي سايت

سلام
آقای ولنتاین خوش اومدی به BC :biggrin1:
فرزندم مگه id قبلیت چش بود که این یکی رو هوا کردی ؟
سلام پدر جان
ID قبلی یک مشکلی داشت که خیلی ها فکر می کردند حلال مشکلات است ولی این چنین نبود واقعا" ... پس ولش کردم و نخ این یکی رو گره زدم.:)

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد.
سلامی به سیاهی سایه. سلام به دوستان عزیز و عزیزان دوست. من مهدی نوایی هستم. متولد 16 مهر 1367. عاشق رنگ سیاه، گل سیاه، رز سیاه، و از هرکسی که به عنوانی به ابر و Cloud مربوط بشه متنفرم چون من اسم دیگم Sephiroth هستش. عاشق سبک بازیهای RPG هستم. از 5 سالگی بازی میکنم و الان هم توی شورای عالی اطلاع رسانی در کارگروه گیم به عنوان مشاور هستم و اشالله به زودی هم میرم توی بنیاد حمایت از بازیهای رایانه ای... چی؟ عجیبه که یه آدم 19 ساله اینجاها بره؟ نه عجیب نیست چون من روی بازی خیلی تعصب دارم و واسه همین بهم لقب پدر گیم ایران رو دادن (به جون بچم حودم ندادم). من در تهران و در شهر ری زندگی میکنم. 3 سال در سایت بازیرایانه بودم ولی بنا به دلایلی اومدم بیرون واسه مدتی و اومدم اینجا تا کمی دوستان بیشتری پبدا کنم. من عاشق بازی Final Fantasy هستم و از 1 تا 12 رو بازی کردم.در ضمن من عاشق شخصیت Sephiroth هستم چون مثله مرد بود و هست و از شخصیت Cloud متنفرم.:evil:
در هر صورت این منم و این داستان منه. من اینجا دنباله یه دوست هم میگردم با نام کاربری ... فکر کنم Black roz... فکر کنم البته. شنیدم اون هم مثله من روی Sephiroth تاصب داره. اگه این کامنت رو خوند بدونه که خیلی میخوامش.خب دیگه دوستان من از امروز توی این سایت هستم و تا همیشه هم این سایه ی سیاه اینجا هست. تا بعد خدانگهدارتون.

سلام
(با اجازه پرهام) مهدی جون به این سایت خوش اومدی . امیدوارم که هم بتونی از مطالب این سایت استفاده کنی و هم مطالب مفید خودت رو به این سایت و اعضای اون منتقل کنی.
یا علی مدد

چاکر بروبچ خوش تیپ خوش گل خوش هیکل خوش برخورد خوش چهره خوشبخت خوشحال الکی خوش ...
من فرشید هستم
خونمون اسلام سیتی
تازه عضو شدم
سایت بزرگیه
توش گم شدم...(من مامانمو میخوام)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or