سلام دوست عزیز
چرا الکی میگی منظورت چیه مخارج اونجا کمتره تا اونجاییکه من میدونم اگه بخای از خونه تا اون سر شهر بری باید کلی مالیات بدی(یکیش مثلا با ماشین 27$ مالیات بدی)(یا یک سفر کوچولو 500$ خرجشه) البته اینم بگم در عوضش درآمدها بالاست
دقیقا درست هست درامد ها بالاست و قیمت ها نسبت به درامد ها واقا پایین هست
Tax یا مالیت که گفتی روی همه چیز هست حدود 8% اما بعدا بر می گرده
(مگر بعضی شرایط)
و در کل تکس رو حساب بهتره نکنی
اما باز هم حساب کنی نسبت به کاری که می کنی و درامدی که داری یک همبرگر 1.5$ یا نوشابه اگه بخوای هر چقدر بخوری 1.5$ و خونه ی 500 $ (تازه تو واشنگتن اگه بری جرجیا که دیگه هیچی) واقعا پولی نیست عزیزم.......
سفر کوچولویی که گفتی من امسال یکی از این ها رو به آریزونا دارم و می دونی چقدر کوچیکه ؟؟؟؟ 5 ساعت پرواز !!!!
مگه یک کارگر اونجا چقدر در می اره ؟؟؟؟ و چقدر می تونه خرج کنه ؟؟؟؟
تا اونجایی که من خبر دارم (از رویه مدرک حاضرم ثابت کنم) یکی از اقوامه بنده که برایه تحصیلات در آمریکاست دقیقا بلعکس حرفاتو میگه . و وقتی هم که به ایران بر میگرده انگار که آب سرد روش ریخته باشن
یه وقت فکر نکنی من از لحاظ سیاسیش میگم نه...
اول از همه اینجا 60% آمریکایی داریم و 40% دیگه از مکزیکی و روس و ترک و اسپنیش و ایرانی و چینی و ژاپنی و فرانسوی و و و و و ...... تشکیل شده
آمریکایی ها افراد ضد جنگ هستند اگه از فامیلتونم بپرسین از الان با جنگ پاکستان شدیدا دارن مخالفت می کنن......
اما بقیه ی ملت ها معلوم هست خیلی هم شدیدا اللخصوص که بیشترشونم آنتی اسلامن !!!
اگه ایرانی رو تروریست می دونستن سالیانه این همه نمی پذیرفت و اگه مشکلی هست با اسلام دارن نه با پرشین
هرچند بعضی از سیاه پوست هاشون آره از پرشین جماعت بدشون می آد ولی اینجا اگر کسی به تو بگه تروریست کافی هست ازش شکایت کنی به همین راحتی و همون طور که می دونی اینجا هرچند همه چیز ارزونی هست اما تیکت ها بالاست
یک کمربند نبستن ماشین نفری 110$ + ثبت توی کردیت هیستوریته چه برسه به سو کردن اقراد
دلمم خیلی خیای پر تز از اونیه که فکر می کنی :blushing:
امیدوارم ناراحتت نکرده باشم
ویرایش : خواهش می کنم دوستان بحث رو اینجا ادامه ندین و اگه چیزی می خواین بگین بهم پی ام بدین چون هم ممکن هست برای سایت دردسر ساز شه هم برای تایپیک هم برای من