عادیه دوست عزیز، فکر کنم اون چراغ قرمز کلا روشن میمونه.پی اس 4 پرو موقعه روشن شدن، اون جایگاه پورت اپتیکال صداش، چراغ ال ای دی اش به رنگ قرمز روشن میشه، دوستان این مورد مشکلی هستش واسه کنسول یا عادی هستش؟
عادیه دوست عزیز، فکر کنم اون چراغ قرمز کلا روشن میمونه.پی اس 4 پرو موقعه روشن شدن، اون جایگاه پورت اپتیکال صداش، چراغ ال ای دی اش به رنگ قرمز روشن میشه، دوستان این مورد مشکلی هستش واسه کنسول یا عادی هستش؟
نه باویک سوال دیگه دوستان
وقتی کنسول رو روشن میکنم، چراغش از ابی میره رو سفید این مورد اون صفحه سفید مرگ نیست؟( چه بلوری داخلش باشه چه نباشه)
بازیها ظرفیت 2 و 3 گارانتی داره یا باید یه اکانت دیگه همون بازیو بهت بده یا پولتو بهت برگردونه.من ps4 pro سری اولش که اومد خریدم 1.700 . الان نگهداشتم که موقع خرید ps5 بدمش به مغازه دار و سر بدم کنسول جدید بگیرم . ولی ترسیدم یهو کنسول بسوزه یا خراب شه چون چند ساله دارمش . البته الان هیچ مشکل خاصی نداره ، نمیدونم بفروشم یا نگهدارم . البته هر وقت فرصت کنم باهاش بازی میکنم کلا سالمه ولی کنسول عمر مفیدی هم داره .
الان سوال اینه که این کنسول چند سال کار میکنه ، اگر عمر مفیدش رو کرده باشه زودتر بفروشم پولم نسوزه ،البته ps5 هم حداقل تا یه سال دیگه نمیرم سراغش .
---------------------
بازی evil 8 رو اکانتی ظرفیت ۳ از یه کانالی خریدم . تا وسطش بازی کردم الان یهو قفل شد این بازی و سه تا بازی دیگه ظرفیت 3 داشتم قفل شده ولی یه بازی ظرفیت ۲ دارم مشکلی نداره ، صاحب کانال میگه توی اکانت هامون علامت + پلاس اومده برای همین سونی ایراد گرفته و اکانتهامون بن شده . البته فروش همه اکانت ها در این کانال متوقف شده . دلیل این هم اگر کسی اطلاع داره ممنون میشم توض
منم بار اول با بدبختی باز کردم.دوستان میخوام درب بالای کنسول پلی استیشن پرو باز کنم تاحالا باز نشده هرچی زور میزنم فقط یکطرف بالا میاد کسی روشی میدونه راهنمایی کنه دستام درد گرفت خدایی باز نمیشه
یک عدد جوراب کشی زنانه! دور پیچگوشتی مثل من ببندید، دو گوشه ی بالا سمت چپو راست رو مثل عکس، پیچگوشتی بینش بذارید، پیچگوشتی حتما دسته بلند باشه، از وسطش بگیرید آرام به بالا و به سمت بیرون هل بدید، یک صدای تق میده که کافیه برید گوشه بعدی، اونم همینطور، وسط فقط یک گاه ساده داره که باید حتما بادست باز کنید ، دستتونو ببرید توی شیار زور نمیخواد ، آروم با یکم فشار بدینش بیرون، درب رو باز کنیددوستان میخوام درب بالای کنسول پلی استیشن پرو باز کنم تاحالا باز نشده هرچی زور میزنم فقط یکطرف بالا میاد کسی روشی میدونه راهنمایی کنه دستام درد گرفت خدایی باز نمیشه
منم بار اول با بدبختی باز کردم.
نترس محکم فشار بده باز میشه.
تو یوتوب ببین از کجا باید فشار بدی.
سمت چپ باز کردم ولی سمت راست هرکار میکنم باز نمیشه حالا با این روش جوراب تست میکنم فقط یه وقت قاب نشکنهیک عدد جوراب کشی زنانه! دور پیچگوشتی مثل من ببندید، دو گوشه ی بالا سمت چپو راست رو مثل عکس، پیچگوشتی بینش بزارید، پیچگوشتی حتما دسته بلند باشه، از وسطش بگیرید آرام به بالا و به سمت بیرون هل بدید، یک صدای تق میده که کافیه برید گوشه بعدی، اونم همینطور، وسط فقط یک گاه ساده داره که باید حتما بادست باز کنید ، دستتونو ببرید توی شیار زور نمیخواد ، آروم با یکم فشار بدینش بیرون، درب رو باز کنید
View attachment 236433
این روش رو چند سال پیش ابداع کردم کاربران هم استفاده کردن، روشش خیلی بهتر از انگشته، از این لحاظ که نه دستتو داغون می کنی نه هم قابو نابود می کنی! خیلی آسونتر از چیزی که فکرشوبکنی باز می شه، زور نمی خواد، آروم یکم به بالا و بیرون فشار بیاری باز می شهسمت چپ باز کردم ولی سمت راست هرکار میکنم باز نمیشه حالا با این روش جوراب تست میکنم فقط یه وقت قاب نشکنه
اره بزار فعال باشه به صورت اتوماتیک کیفیت بازی میبره بالا فقط رو pro هم میشهدوستان این گزینه روی مانیتور full HD جواب میده بزارم فعال باشه ؟؟View attachment 237184
اره کنسولم پرو هست و حسرت میخورم چرا همون اول پرو نخریدم این سالهااره بزار فعال باشه به صورت اتوماتیک کیفیت بازی میبره بالا فقط رو pro هم میشه