مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این مشکل تو دستهای فت دیده میشه اغلب..مشکل از انالوگ هست قسمت پتانسیومتر....گوش پاک کن رو اغشته به الکل کن و داخل پتانسیومتر رو کامل تمیز کن..باید گوش پاک کن مقداری سیاه شده باشه بعد از تمیز کردن.. و بعد اگر درست نشد پتانسومتر های انالوگ رو عوض کن.
دسته چه طور باز میشه؟
جوری که اصلا اسیب نبینه

سلام
مثل همیشه بعد روشن کردن دستگاه داشتم مراحل هک انجام میدادم که صفحه فریز شد و حتی با دکمه پاور خاموش نمیشد و مجبور شدم از برق بکشم،
روز بعد روشن شد و هک انجام شد ولی یک پیام مشکل نرم افزاری اومد، بازی کردم و کنسول گذاشتم روی رست مود، امروز روشن کردم چشمک ابی میزنه و با دکمه پاور هم نمیشه خاموش کرد، کنسول از برق بکشم؟
میدونید مشکل از کجاست؟

دسته چه طور باز میشه؟
جوری که اصلا اسیب نبینه
من که نمیتونم بهتون بگم چجوری بازش کنین..تو یوتیوب سرچ کنین Disassembly DS4 تا دلت بخواد ویدیو میاد.

ممنون از پاسخت.
فقط شما میدونی چه مدل(چه سایز) پیچ گوشتی واسه باز کردن دسته نیاز هست؟
داداش چه سایزی رو نمیدونم والا:D..پیچ گوشتی چهارسو ریز بنداز میخوره..حالا یه شماره بزرگتر یا کوچیکتر.

دوستان من کنسول PS4 میخوام بفروشم با اکانت خودم که بازی دیجیتالی روش دارم بدم بره مشکلی پیش نمیاد ؟ بازی ها رو با گیفت کارت خریدم .

چون بعدا میخوام اون اکانت رو روی PS5 بیارم بالا مشکلی نداره ؟

دوستان من کنسول PS4 میخوام بفروشم با اکانت خودم که بازی دیجیتالی روش دارم بدم بره مشکلی پیش نمیاد ؟ بازی ها رو با گیفت کارت خریدم .

چون بعدا میخوام اون اکانت رو روی PS5 بیارم بالا مشکلی نداره ؟
شما اکانت رو دی اکتیو کن و بعدش دیلیت و بعد بده بره

سلام و درود دوستان بنده یک کنسول اسلیم با بازی های ظ 1 دارم ، میخواستم بدونم اگر بعد ها ظ 2 و 3 همون بازی هارو تهیه کنم میتونم سیو ها و تروفی های بازیامو انتقال بدم یا خیر امکان پذیر نیست ؟
پیشاپیش از پاسخگویی دوستان ممنونم :)

سلام و درود دوستان بنده یک کنسول اسلیم با بازی های ظ 1 دارم ، میخواستم بدونم اگر بعد ها ظ 2 و 3 همون بازی هارو تهیه کنم میتونم سیو ها و تروفی های بازیامو انتقال بدم یا خیر امکان پذیر نیست ؟
فقط ظ 2 بخری میتونی از سیو هات استفاده کنی

فقط ظرفیت 2 میشه

سلام دوستان
من میخوام رو ps4 اسلیم cod warzone رو نصب کنم ، ولی یکی از دوستام که گیم نت داره میگه warzone تو ps4 اسلیم بدرد نمیخوره چون بازی سنگینه یعنی صدای فن رو خیلی میبره بالا، دستگاه داغ میکنه.
حالا بین دوستان کسی رو اسلیم وارزون بازی کرده؟ ایا واقعا صدای فن رو خیلی میبره بالا ؟ دستگاه داغ میشه ؟
چون حجمشم زیاده میخواستم ببینم ارزش داره رو اسلیم یا نه؟
در ضمن Ps4 اسلیم من تمیزه یعنی تازه فن و هیت سینک تمیز کردم و دمای دستگاه تو بازیای دیگه زیاد نمیشه یعنی فقط یه مقدار کمی گرم میشه که عادیه.

سلام دوستان
من میخوام رو ps4 اسلیم cod warzone رو نصب کنم ، ولی یکی از دوستام که گیم نت داره میگه warzone تو ps4 اسلیم بدرد نمیخوره چون بازی سنگینه یعنی صدای فن رو خیلی میبره بالا، دستگاه داغ میکنه.
حالا بین دوستان کسی رو اسلیم وارزون بازی کرده؟ ایا واقعا صدای فن رو خیلی میبره بالا ؟ دستگاه داغ میشه ؟
چون حجمشم زیاده میخواستم ببینم ارزش داره رو اسلیم یا نه؟
در ضمن Ps4 اسلیم من تمیزه یعنی تازه فن و هیت سینک تمیز کردم و دمای دستگاه تو بازیای دیگه زیاد نمیشه یعنی فقط یه مقدار کمی گرم میشه که عادیه.
بریز و بازی کن به حرف های بیخود هم گوش نده 😁

• Like
Reactions: Ps5ps4ps3 and blak
سلام دوستان ، من یه مشکل عجیب دارم ، کنترلر تو منو خود کنسول کار می‌کنه بدون هیچ‌مشکلی ، بعد وارد بازی میشم مثلا همون اول که میگه کلید فلان را فشار دهید( معمولا ضربدر ) دیگه کار نمیکنه حتی تو بازی مثل سوشیما اصلا هیچی نمیاد( وارد بازی میشه صفحه سیاه میشه دیگه منو خود بازی نمیاد ) انگار که کنسول هنگ کرده ، بعد جالبه همون لحظه که کنترلر رو عوض میکنم بدون مشکل وارد بازی میشه و ازون جالبتر اینه وقتی وارد بازی شد دوباره همون کنترلر اولی ( مشکل دار ) وصل میکنم بدون مشکل کار می‌کنه تا اینکه مثلا بخوای بازی سیو کنی باز کلا گیر می‌کنه فقط دکمه اصلی PS کار می‌کنه ؟ چند بار هم کنترلر ریست کردم فایده نداشت
تا حالا کسی همچین مشکلی داشته ایا راه حلی داره یا فاتحه اش خونده اس؟:|
با تشکر

سلام. دوستامن من یه ps4pro دارم حدود ۵ سال پیش خریدم . از همون اول کپی خورش کردم الان نمیدونم چرا قاطی کرده موقع بازی یهو کند میشه و کنترل بازی از دست در میره مثلا بیش از اندازه منحرف میشه و کاراکتر بازی دور خودش میچرخه و ... یه بارم ریست کلی کردم ولی فکر کنم ایراد از هارد یا گرمای بیش از اندازه باشه دوستان کسی این مشکل برخورد کرده اعصاب ادم موقع بازی خورد میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or