مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام ps4 رو از ریکاوری به فریمور ۹ ابدیت کردم دیگه بالا نمیاد هر از چند گاهی چکینگ هارد میزنه با تصویر نمیده. با فریمور ریکاوری هم ریست کردم باز هم همین طوری هست یکی دو دقیقه طول میکشه چکنیگ هارد میزنه پر میشه دوباره چراغش ابی پر رنگ کمرنگ میشه و تصویر نمیده.

سلام ps4 رو از ریکاوری به فریمور ۹ ابدیت کردم دیگه بالا نمیاد هر از چند گاهی چکینگ هارد میزنه با تصویر نمیده. با فریمور ریکاوری هم ریست کردم باز هم همین طوری هست یکی دو دقیقه طول میکشه چکنیگ هارد میزنه پر میشه دوباره چراغش ابی پر رنگ کمرنگ میشه و تصویر نمیده.
مشکل از هارد هست، منم پارسال این مشکل رو داشتم و با تعویض هارد درست شد،
محض احتیاط هارد رو درار و با نرم افزار تو pc چک کن ببین سلامت هاردت چند درصده

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: mkh-n71 and deadkin
سلام به همه دوستان من ps4 کپی خور کردم یه شش هفت ماه اصلا روشنش نکردم الان بازی زدم البته هارد تقریبا پر اما تو بازی میرم تو همه ی بازی ها یه چیزای شطرنجی رو اسفالت رو خود کارکتر رو ماشین و هست مخصوصا اگه سریع دوربین دور بدم حتی تو جی تی آ ۳ که حجمی نداره تو سایبر پانک کلا بازی شطرنجی صاف نیست واضح.. کند و دیر لود میکنه بازیو تو واچ داگز ۳ با ماشین پشت سرمو میبینم علامت شطرنجی میاد سریع میره تو فیفا موقع پنالتی میاد کاملا شطرنجیه ولی تو حین بازی اوکی مشکل از چیه

سلام دوستان.
یه دسته ps4 مدل فت دارم که انالوگ هاش هیچ گونه دریفتی نداره ولی وقتی R2 یا L2 رو میزنم (یا بعضا تو بازی حین رانندگی وقتی دکمه ها رو مداوم فشار میدم) کاراکتر درون بازی خود به خود حرکت میکنه و به طرفین میره.
کسی میدونه ایراد از کجاست و چه جوری درست میشه؟

سلام دوستان.
یه دسته ps4 مدل فت دارم که انالوگ هاش هیچ گونه دریفتی نداره ولی وقتی R2 یا L2 رو میزنم (یا بعضا تو بازی حین رانندگی وقتی دکمه ها رو مداوم فشار میدم) کاراکتر درون بازی خود به خود حرکت میکنه و به طرفین میره.
کسی میدونه ایراد از کجاست و چه جوری درست میشه؟
این مشکل تو دستهای فت دیده میشه اغلب..مشکل از انالوگ هست قسمت پتانسیومتر....گوش پاک کن رو اغشته به الکل کن و داخل پتانسیومتر رو کامل تمیز کن..باید گوش پاک کن مقداری سیاه شده باشه بعد از تمیز کردن.. و بعد اگر درست نشد پتانسومتر های انالوگ رو عوض کن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: big mama jan
دوستان من 10 دلار امریکا گیف کارت خریدم واز طریق Redeem Codes وارد اکانتم کردم و الان ده دلار توی اکانتم هست ولی موقع خرید witcher 3 complete بازم Redeem Codes میخواد یا میگه از طریق کارت پرداخت بکن . بازی هم 80 درصد تخفیف خورده به قیمت 10 دلار .
کسی میدونه چی شده ؟

دوستان من 10 دلار امریکا گیف کارت خریدم واز طریق Redeem Codes وارد اکانتم کردم و الان ده دلار توی اکانتم هست ولی موقع خرید witcher 3 complete بازم Redeem Codes میخواد یا میگه از طریق کارت پرداخت بکن . بازی هم 80 درصد تخفیف خورده به قیمت 10 دلار .
کسی میدونه چی شده ؟

شاید برای کاربران پلاس تخفیف خورده..:-?...پلاس داری؟.یه عکس از صفحش بفرست.

این مشکل تو دستهای فت دیده میشه اغلب..مشکل از انالوگ هست قسمت پتانسیومتر....گوش پاک کن رو اغشته به الکل کن و داخل پتانسیومتر رو کامل تمیز کن..باید گوش پاک کن مقداری سیاه شده باشه بعد از تمیز کردن.. و بعد اگر درست نشد پتانسومتر های انالوگ رو عوض کن.
ممنون از پاسخت.
فقط شما میدونی چه مدل(چه سایز) پیچ گوشتی واسه باز کردن دسته نیاز هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or