اولا بعد چند ساعت اینجوری میشهسلام خسته نباشین من تازه کنسول خریدم تو بعضی از بازیها صدای فن خیلی زیاد میشه آیا این به دستگاه آسیب میزنه؟
مدل کنسول چی هست،سلام خسته نباشین من تازه کنسول خریدم تو بعضی از بازیها صدای فن خیلی زیاد میشه آیا این به دستگاه آسیب میزنه؟
مشکل از هارد هست، منم پارسال این مشکل رو داشتم و با تعویض هارد درست شد،سلام ps4 رو از ریکاوری به فریمور ۹ ابدیت کردم دیگه بالا نمیاد هر از چند گاهی چکینگ هارد میزنه با تصویر نمیده. با فریمور ریکاوری هم ریست کردم باز هم همین طوری هست یکی دو دقیقه طول میکشه چکنیگ هارد میزنه پر میشه دوباره چراغش ابی پر رنگ کمرنگ میشه و تصویر نمیده.
این مشکل تو دستهای فت دیده میشه اغلب..مشکل از انالوگ هست قسمت پتانسیومتر....گوش پاک کن رو اغشته به الکل کن و داخل پتانسیومتر رو کامل تمیز کن..باید گوش پاک کن مقداری سیاه شده باشه بعد از تمیز کردن.. و بعد اگر درست نشد پتانسومتر های انالوگ رو عوض کن.سلام دوستان.
یه دسته ps4 مدل فت دارم که انالوگ هاش هیچ گونه دریفتی نداره ولی وقتی R2 یا L2 رو میزنم (یا بعضا تو بازی حین رانندگی وقتی دکمه ها رو مداوم فشار میدم) کاراکتر درون بازی خود به خود حرکت میکنه و به طرفین میره.
کسی میدونه ایراد از کجاست و چه جوری درست میشه؟
شاید برای کاربران پلاس تخفیف خورده.....پلاس داری؟.یه عکس از صفحش بفرست.دوستان من 10 دلار امریکا گیف کارت خریدم واز طریق Redeem Codes وارد اکانتم کردم و الان ده دلار توی اکانتم هست ولی موقع خرید witcher 3 complete بازم Redeem Codes میخواد یا میگه از طریق کارت پرداخت بکن . بازی هم 80 درصد تخفیف خورده به قیمت 10 دلار .
کسی میدونه چی شده ؟
0.8 مالیات خورده شده 10.8 دلار..باید یک دلار دیگه داشته باشی.
یکی از دوستان گفت از طریق تنظیمات اکانت شهر رو بذار روی مونتانا یا الاسکا تسکش صفره . منم گذاشتم درست شد دانلود کرد .0.8 مالیات خورده شده 10.8 دلار..باید یک دلار دیگه داشته باشی.
ممنون از پاسخت.این مشکل تو دستهای فت دیده میشه اغلب..مشکل از انالوگ هست قسمت پتانسیومتر....گوش پاک کن رو اغشته به الکل کن و داخل پتانسیومتر رو کامل تمیز کن..باید گوش پاک کن مقداری سیاه شده باشه بعد از تمیز کردن.. و بعد اگر درست نشد پتانسومتر های انالوگ رو عوض کن.