دروددیتا بیس بزن درست می شه اینشالا ولی ممکنه گرد خاک و خمیر سلیکون باعث کندی می شه من خودم هر سه رو زدم دستگاه شده مثل روز اول ولی اگه بلدی بازش کن مثل من بازش کردم کلید پاورش از کار افتاد اخرم دادمش دست تعمیر کار با خمیر سلیکون و گرد خاک گیری شد ۱۰۰تومن
سلام مجدددر رابطه با دیتا بیس فک نمی کنم ربطی به قفل شدن داشته باشه مگه به اینترنت وصل بشی بازم بپرس در رابطه با خمیر سلیکون z9زده عالی دور فن اومده پایین ولی به شرطی اصل باشه گرده خاک گیری توی فن هم خیلی تو خنک کنندگی تاثیر داره در رابطه لگ بازی اگه تو همه بازیا هسته و قبلا این طور نبوده می تونه مشکل از هارد باشه رد دد کلا برای پلی فور معمولی لگ افت افریم داره عادیه و بستگی به مکان انفجار وnpcها داره که رو سی پی یو و جی پی یو تاثیر می گذاره و باعث افت فریم و لگ می شه
مهم نیست تا جایی می تونی بازش نکن بگذار وقتی وقتی خدایی نکرده خراب شد بازش کن زغالیا زیر دسته حساسن کمی این ور اون ور برن می ریزه بهم بازم خواستی بازش کنی راحت می تونی این کارو بکنیسلام مجدد
جناب من کنسولو دیتا بیس زدم مشکل تا حدودی حل شد الان یه سوال دیگه داشتم من دسته ام وقتی تو دستم میگرم صدای ذرات ریزی میاد که توش تکون میخورن انگار یه چنتا اشغال ریز رفته تو دسته و با چرخوندن صداش در میاد (بنظر داخل دسته داره قل میخوره!) الان بنطرت چجوری درش بیارم یجورایی رو مُخمه.
کابل فلت تاچ پد اگر قطع بشه یا مشکل داشته باشه ، لمسیش کار نمیکنه...کلیکش کار میکنه اما لمسیش نه.سلام
دوستان کسی از تعمیرات دسته سر در میاره؟
من تاچ پد دسته م کار نمیکنه (لمسی) ،کلیک کار میکنه ولی لمسی کلا نه
و اینکه جهت بالا دسته کار نمیکنه
اینارو میتونم با تعویض قطعاتش تعمیر کنم؟ یا اینکه بدم تعمیرکار؟
هزینه ش چقد میشه تقریبا؟
اگه کنسول و بازی هر دو آپدیت هستند و مشکل دارین احتمال خیلی زیاد با تعویض هارد مشکل حل میشه.سلام ب همگی
دوستان ps4 ام جدیدا کند شده و حس میکنم اطلاعات درست خونده نمیشه... مثلا تو بازی صدای یک شخصیت پخش میشه اون یکی نه و از این دست اتفاقات که معلومه اطلاعات درست خونده نمیشه....
لودینگ ها سنگین تر شده و هر چند وقت وقتی دارم بازی میکنم پیغام میاد ک اطلاعات بازی خراب شده و باید بازی رو پاک کنم و دوباره دانلودش کنم...
الان با تعویض هارد مشکل حل میشه؟؟؟
بله آخرین نسخه فریمور نصبه و بازیها هم آپدیت شدن.... تعویض هارد نیاز به پیش زمینه و آماده سازی هارد داره؟؟؟ بعد از خرید بندازم رو دستگاه؟اگه کنسول و بازی هر دو آپدیت هستند و مشکل دارین احتمال خیلی زیاد با تعویض هارد مشکل حل میشه.
یه هارد اکسترنال بگیر و رو اون تست کن.بله آخرین نسخه فریمور نصبه و بازیها هم آپدیت شدن.... تعویض هارد نیاز به پیش زمینه و آماده سازی هارد داره؟؟؟ بعد از خرید بندازم رو دستگاه؟
بازیها اجرا میشن ولی کل عملکرد کنسول هم کند شده هاردم ب احتمال خیلی زیاد بد سکتور گرفته یا صدمه دیده... ممنون بابت وقتی ک گذاشتییه هارد اکسترنال بگیر و رو اون تست کن.
اگه جواب داد و بازیهات بی مشکل اجرا شدن مشخص میشه ازهارد مشکل.
اگه لپتاب داری یا یکی از اقوام کنسول داره هاردشو با هارد کنسولت عوض کن ببین باز همون صدا رو میده، اگه بازم صدا داد یعنی مشکل از هاردت نیست. حتما یه دیسک بنداز داخل دستگاه شاید پلاترش جابجا شده هی گیر میکنه تجربه اشو داشتم. در کل اگه مشکل رفع نشد و پلمپ دستگات بازه ببر یجایی نشونش بده.دوستان من کنسولم جلبریک ۶.۷۲ هست بعد امروز اومدم هاست عوض کنم سه چهار بار وسط جلبریک خاموش شد حالا یه صدایی افتاده تو هارد فعلا تو بازی ها و عملکرد کنسول مشکلی ندارم ولی حساس شدم به صداش و هر ۱۰ ثانیه یکبار تکرار میشه و بعد از چند دقیقه از صدا میوفته .. راهی هست که هارد تست کنم سالمه یا نه؟ مدل اسلیم هست الآنم دستم خالیه اگر هارد خراب باشه باید بیخیال بازی بشم
ممنون میشم راهنمایی کنید.