مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
توصیت چیه دوباره ببرم عوض کنم و چه جنسی بزنم ؟
قبل این که عوضش کنی به تعمیرکار بگو فن زیاد می چرخه و صدای زیادی داره ..جنس خوب بزنه..اگر دوباره مثل قبل باشه ارزش نداره..خمیر خیلی خوب هست اما خیلی گرونه و گیر نمیاد..خمیر گریزلی پیدا بتونی بکنی دستگات میشه مثل یخچال

• Like
Reactions: deadkin
سلام دوستان من دسته اسلیم از مغازه دار خریدم بعد اومدم خونه متوجه شدم دریفت سمت چپ داره خلاصه خودم باز کردم آنالوگ ها رنگ سبز بود تمیز کردم اسپری زدم تاثیری نداشت و با اشاره کوچیک به سمت چپ می‌رفت خلاصه بردم به مغازه دار دادم گفت درستش میکنم ، آنالوگ هارو که انگار جنسه بی کیفیت انداخته ولی هنوز همون مشکل دریفت به سمت چپ پابرجا هست
علت چی می‌تونه باشه؟؟ امکان داره اصلا ربطی به آنالوگ نداشته باشه؟
سنسور پتانسیومتر رو در بیاد ( به سنسور کاری نداشته باشه ) داخل پتانسیومتر که ذغالیه رو با گوش پاک کن الکلی کن و کامل توشو تمیز کن وبعد از تمیز کردن باید گوش پاکن مقداری سیاه شده باشه..بعد تستش کن..اگر درست نشد باید پتاسیومتر عوض کنی.

سنسور پتانسیومتر رو در بیاد ( به سنسور کاری نداشته باشه ) داخل پتانسیومتر که ذغالیه رو با گوش پاک کن الکلی کن و کامل توشو تمیز کن وبعد از تمیز کردن باید گوش پاکن مقداری سیاه شده باشه..بعد تستش کن..اگر درست نشد باید پتاسیومتر عوض کنی.
اگر دوباره بخونید نوشتم که کامل آنالوگ و متعلقاتش رو عوض کرده حتی پتانسیومتر هم تمیز کرده بودم تاثیری نداشت که دیگه رو آوردم به تعویض آنالوگ ولی بازهم مشکل حل نشده

اگر دوباره بخونید نوشتم که کامل آنالوگ و متعلقاتش رو عوض کرده حتی پتانسیومتر هم تمیز کرده بودم تاثیری نداشت که دیگه رو آوردم به تعویض آنالوگ ولی بازهم مشکل حل نشده
عزیز مطمئن باش که انالوگ ای که روشه مشکل داره اصلا دریفت جز پتانسیومتر نمیتونه چیز دیگه ای باشه
برای اطمینان یه چک بکن ببین پین های روی برد انالوگ رو درست لحیم کاری کرده یا یه موقع به هم دیگه برخوردی ندارن لحیم ها

اصلا هیچ ربطی به تعویض نداره عزیز جان..من خودم همین الان 10 تا انالوگ تو بساطم دارم..بعضیهاشو عوض میکنی بازهم مشکل دارن..اگرهم بیشتر دقت می کردین نوشتم اگر همچنان مشکل پابرجاست باید پتانسیومتر رو عوض کنی...اگر نمیخوای پتانسیومتر عوض کنی باید بین راهشون مقاوت نصب کنی..البته معلوم نیست شما چه انالوگی نصب کردی..معمولا جنسهای بی کیفیت پتانسیومترهای بسیار بدی دارن

عزیز مطمئن باش که انالوگ ای که روشه مشکل داره اصلا دریفت جز پتانسیومتر نمیتونه چیز دیگه ای باشه
برای اطمینان یه چک بکن ببین پین های روی برد انالوگ رو درست لحیم کاری کرده یا یه موقع به هم دیگه برخوردی ندارن لحیم ها
والا دو تا آنالوگ سبز رنگ رو دسته بود قبلش عکس هم گرفتم الان دو تا آنالوگ نارنجی رنگ انداخته حتی میگه پتانسیومتر هم عوض کرده ولی باز همون مشکل هست تعمیرکار حرفه ای هستش ولی چون دسته ازش خریدم این مشکل از اولش بود هربار گفت درست کرده میارم خونه باز همونه نمی‌دونم دیگه چکار کنم کلافه شدم
فقط تو بازی شوتر یکم می‌ره سمت چپ باقی بازی ها مشکلی نداره

اصلا هیچ ربطی به تعویض نداره عزیز جان..من خودم همین الان 10 تا انالوگ تو بساطم دارم..بعضیهاشو عوض میکنی بازهم مشکل دارن..اگرهم بیشتر دقت می کردین نوشتم اگر همچنان مشکل پابرجاست باید پتانسیومتر رو عوض کنی...اگر نمیخوای پتانسیومتر عوض کنی باید بین راهشون مقاوت نصب کنی..البته معلوم نیست شما چه انالوگی نصب کردی..معمولا جنسهای بی کیفیت پتانسیومترهای بسیار بدی دارن
خوب پتانسیومتر هم عوض کرده اولش سبز رنگ بود الان نارنجی رنگ انداخته

والا دو تا آنالوگ سبز رنگ رو دسته بود قبلش عکس هم گرفتم الان دو تا آنالوگ نارنجی رنگ انداخته حتی میگه پتانسیومتر هم عوض کرده ولی باز همون مشکل هست تعمیرکار حرفه ای هستش ولی چون دسته ازش خریدم این مشکل از اولش بود هربار گفت درست کرده میارم خونه باز همونه نمی‌دونم دیگه چکار کنم کلافه شدم
فقط تو بازی شوتر یکم می‌ره سمت چپ باقی بازی ها مشکلی نداره
به هر شکل این مشکل نمیتونه جز ایراد از پتانسیومتر چیز دیگه ای باشه

دوستان کلید پاور پلی ۴ از کار افتاد بعد از باز بست کنسول درست می شه یا نه ؟چون همه چیزش وصله مشکل از چیه؟ تعمیر کارا هم قبول نمی کنند تا شنبه چون تعطیله درست می شه ؟ مشکل از چیه ؟

دوستان کلید پاور پلی ۴ از کار افتاد بعد از باز بست کنسول درست می شه یا نه ؟چون همه چیزش وصله مشکل از چیه؟ تعمیر کارا هم قبول نمی کنند تا شنبه چون تعطیله درست می شه ؟ مشکل از چیه ؟
منظور کلید تاچ روشن خاموش کنسوله

سلام
دوستان کسی از تعمیرات دسته سر در میاره؟
من تاچ پد دسته م کار نمیکنه (لمسی) ،کلیک کار میکنه ولی لمسی کلا نه
و اینکه جهت بالا دسته کار نمیکنه
اینارو میتونم با تعویض قطعاتش تعمیر کنم؟ یا اینکه بدم تعمیرکار؟
هزینه ش چقد میشه تقریبا؟

سلام
دوستان کسی از تعمیرات دسته سر در میاره؟
من تاچ پد دسته م کار نمیکنه (لمسی) ،کلیک کار میکنه ولی لمسی کلا نه
و اینکه جهت بالا دسته کار نمیکنه
اینارو میتونم با تعویض قطعاتش تعمیر کنم؟ یا اینکه بدم تعمیرکار؟
هزینه ش چقد میشه تقریبا؟
قطعا با تعویض قطعه مشکل حل میشه اما باید یه جوری بفهمید که مثلا تاچ پد کلا مشکل داره یا فقط ریبون پشتش که به برد وصل میشه قطعی داره

• Like
Reactions: M ξ λ δ ζ
سلام دوستان
بنده 4 ساله که کنسولمو دارم و از اون روز تا حالا یبارم داخلشو گردگیری نکردم و الانم یه ماهی میشه که زیاد روشنش نکردم و روش کلی خاک گرفته البته هر وقت وقت کنم با دستمال روشو برق میندارم ولی داخلش معلومه که کلی گرد و خاک رفته، یجایی خونده بودم برای اینکه عمر دستگاه زیاد بشه باید هر 6 ماه یبار داخلش تمیز بشه و به اصطلاح سرویس بشه (البته لازم نیست پلمپس باز بشه، منظورم اون قسمت بالای فنِ مدل اسلیم) ولی من اصلا دست نزدم تا حالا خودمم زیاد وارد نیستم تو این چیزا و میترسم بزنم خرابش کنم، الان سوالم اینه که پیشنهاد میکنین کنسولو واسه سرویس و گردگیری ببرم بیرون؟ بعد هِد پلاترمم بخاطر قطعی های برق تابستون تازگیا زیاد گیر میکنه با سرویس مشکلش حل میشه بنظرتون؟
ممنون میشم جواب بدین.

• Like
Reactions: deadkin

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or