اساتید برای کنسول من یه مشکلی بوجود اومده، ممنون میشم کمک کنید. دستگاه من فت سری اول هست که چند ساله داره مثل مرد کار میکنه. دو سال اخیر بازی اکانتی ریختم و هیچ مشکلی هم نداشتم. اما ماه قبل برای بازی اکانتی کنسولو دادم به جایی و وقتی تحویل گرفتم دیدم بازیارو بالا نمیاره و وقتی داخل بازی میرم ارور (CE-30391-6) میداد. جالب اینجاس که بعد از یک بار ریستارت کردن هم دیگه کنسول تصویر نمیداد تا اینکه از برق میکشیدم تا چند دقیقه. راه حل فروشنده این بود که باید هر بار که کنسولو از برق میکشم یا به هر صورتی برقش قطع میشه یک بار به اینترنت وصل بشم و برم داخل بازی و بعد نت رو قطع کنم. من که نفهمیدم چرا ولی این راه حل جواب داد و تو این 1 ماهه بازیا بدون مشکل اجرا میشد و هر بار که برق میرفت با یک کانکت شدن مشکل حل میشد. حالا امروز وقتی کنسولو روشن کردم کنسول مستقیم رفت توی سیف مود و بعد از checking the system storage status نوشت cannot start the ps4 و ازم خواست که با USB آپدیت 6.71 یا جدیدتر دوباره نصب کنم- توی این مرحله هم فقط یک بار تصویر میومد و وقتی ریست میکردم باید دوباره خاموش میکردم و چند دقیقه از برق میکشیدم دستگاهو. بگذریم. به گفته فروشنده ما هم ورژن 1 گیگی آپدیت رو زدیم روی دستگاه و دستگاه initialize شد. ولی حالا باز هم کنسول بالا نمیاد. بعبارتی وقتی روشن میکنم تصویر نداره و صدا هم قطع و وصل میشه... میدونم طولانی شد ولی واقعا موندم چیکار کنم. خواهشا راهنمایی کنید. تشکر