مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
سوال درمورد صدای فن ps4 pro تو بازیهای سنگین دارم
ایا اینکه میگن با تعویض خمیر سیلیکون صدای دستگاه کم میشه و یا سایلنت میشه صحت داره؟

سلام دوستان من یه مشکلی دارم بازی هام‌انگار همشون مثل باگ‌دارن‌یا افت فریم‌دارن‌یا فیفا مثلا چهره بازیکن که نشون میده مثل رباط اینور اونور‌میشه یا مثلا جی تی ای وی یه جاهایی اقت فریم داره بعضی جاها افت گرافیکی داره مشکل چی میتونه باشه ممنون میشم‌کمک کنبد بازی های دیگه همین مشکل دارن‌بازی گه میریزم بعد چند مدت اینحوری میشه مشکلش میتونه چی باشه

سلام دوستان
سوال درمورد صدای فن ps4 pro تو بازیهای سنگین دارم
ایا اینکه میگن با تعویض خمیر سیلیکون صدای دستگاه کم میشه و یا سایلنت میشه صحت داره؟
اول فنت رو کامل تمیز کن...باز کردن درب PS4 و تمیز کردنش خیلی راحته..اگر به نتیجه نرسیدی بعد خمیر سیلیکون..به نظر من اگر میخوای خمیر سیلیکون بزنی خمیر گریزلی بزن ..البته این خمیر سیلیکون بسیار نایاب و گرونه ولی به شدت ارزشش رو داره

• Like
Reactions: saeed_sg
کسی نیست
سلام دوستان من یه مشکلی دارم بازی هام‌انگار همشون مثل باگ‌دارن‌یا افت فریم‌دارن‌یا فیفا مثلا چهره بازیکن که نشون میده مثل رباط اینور اونور‌میشه یا مثلا جی تی ای وی یه جاهایی اقت فریم داره بعضی جاها افت گرافیکی داره مشکل چی میتونه باشه ممنون میشم‌کمک کنبد بازی های دیگه همین مشکل دارن‌بازی گه میریزم بعد چند مدت اینحوری میشه مشکلش میتونه چی باشه
کسی نیست جواب ما بده

اول فنت رو کامل تمیز کن...باز کردن درب PS4 و تمیز کردنش خیلی راحته..اگر به نتیجه نرسیدی بعد خمیر سیلیکون..به نظر من اگر میخوای خمیر سیلیکون بزنی خمیر گریزلی بزن ..البته این خمیر سیلیکون بسیار نایاب و گرونه ولی به شدت ارزشش رو داره
من خمیر سیلیکون عوض کردم و لی بازم صدای فن دستگاه کم نشد و تو بازیها همچنان دور فن میره بالا و صداش زیاده
خمیر سیلیکون خوبی هم هست arctic mx-4
گرون هم هست 150 تومن، ولی تاریخش زده 2010،نمیدونم شاید خاصیتشو از دست داده

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: saeed_sg
دوستان کسی هست که خمیر سیلیکون کنسول ps4 pro رو عوض کرده باشه، و باعث شده باشه که فنش دیگه صدا نده؟
درضمن اسم خمیری هم که استفاده کردید بگید

دوستان!!!! کنترلرم شارژ نمیشه و وقتی به کنسول وصل میکنم یه ثانیه روشن میشه بعد خاموش میشه روشن خاموش هم کردی هر کاری که فکر بکنید کردم درست نشد
مشکلش پیه و باید چیکار بکنم؟؟؟
سلام .احتمالا باتری دسته خراب شده باید تعویض بشه .تعمیرکار بهتر میتونه نظر بده

• Like
Reactions: max-pain
سلام دوستان.
کنسول PS4 Pro کپی خور من امروز دچار یه مشکل شده.
وقتی که دکمه پاور رو میزنم، گویا میره رو حالت سیف مود و بعد پیام میده که دسته رو با کابل به کنسول متصل کن و دکمه PS دسته رو فشار بده.
اما بعد از انجام این کار پیام میده که به فایل اپدیت نیاز داره ک در نهایت هم ارور SU-41333-4 رو میده.
مشکل از کجاست و راه حلش چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or