اول فنت رو کامل تمیز کن...باز کردن درب PS4 و تمیز کردنش خیلی راحته..اگر به نتیجه نرسیدی بعد خمیر سیلیکون..به نظر من اگر میخوای خمیر سیلیکون بزنی خمیر گریزلی بزن ..البته این خمیر سیلیکون بسیار نایاب و گرونه ولی به شدت ارزشش رو دارهسلام دوستان
سوال درمورد صدای فن ps4 pro تو بازیهای سنگین دارم
ایا اینکه میگن با تعویض خمیر سیلیکون صدای دستگاه کم میشه و یا سایلنت میشه صحت داره؟
کسی نیست جواب ما بدهسلام دوستان من یه مشکلی دارم بازی هامانگار همشون مثل باگدارنیا افت فریمدارنیا فیفا مثلا چهره بازیکن که نشون میده مثل رباط اینور اونورمیشه یا مثلا جی تی ای وی یه جاهایی اقت فریم داره بعضی جاها افت گرافیکی داره مشکل چی میتونه باشه ممنون میشمکمک کنبد بازی های دیگه همین مشکل دارنبازی گه میریزم بعد چند مدت اینحوری میشه مشکلش میتونه چی باشه
مشکل از دستگاه نیست.موبوط به بهینه سازی اون بازی ها هستش.زیاد حساس نباشکسی نیست
کسی نیست جواب ما بده
ممنون داشمشکل از دستگاه نیست.موبوط به بهینه سازی اون بازی ها هستش.زیاد حساس نباش
من خمیر سیلیکون عوض کردم و لی بازم صدای فن دستگاه کم نشد و تو بازیها همچنان دور فن میره بالا و صداش زیادهاول فنت رو کامل تمیز کن...باز کردن درب PS4 و تمیز کردنش خیلی راحته..اگر به نتیجه نرسیدی بعد خمیر سیلیکون..به نظر من اگر میخوای خمیر سیلیکون بزنی خمیر گریزلی بزن ..البته این خمیر سیلیکون بسیار نایاب و گرونه ولی به شدت ارزشش رو داره
سلام .احتمالا باتری دسته خراب شده باید تعویض بشه .تعمیرکار بهتر میتونه نظر بدهدوستان!!!! کنترلرم شارژ نمیشه و وقتی به کنسول وصل میکنم یه ثانیه روشن میشه بعد خاموش میشه روشن خاموش هم کردی هر کاری که فکر بکنید کردم درست نشد
مشکلش پیه و باید چیکار بکنم؟؟؟
حدس میزنم پورت HDMI دستگاه شما مشکل پیدا کرده و باید عوض بشهسلام
امروز که کنسول رو روشن میکنم تصویر نمیاد صدا هست ولی اونم قطع و وصل میشه با کابل دیگه هم تست کردم فرقی نکرد، مشکل از چیه؟
منم همین حدس رو میزدم ولی 1 ساعت تلوزیون و کنسول رو از برق کشیدم و زدم درست شد خداروشکرحدس میزنم پورت HDMI دستگاه شما مشکل پیدا کرده و باید عوض بشه