Black Roz
کاربر سایت
رو اون مانیتوری که تصویری داری تو تنظیمات پلی استیشن ( Video Output )بزار رو کمترین روزلوشن..یعنی 480pممنون
خوب راه حلی داره؟
بعد وصل کن به اون مانیتور یا تلویزیونی که تصویر نداری..نتیجرو بعد اعلام کن اینجا
رو اون مانیتوری که تصویری داری تو تنظیمات پلی استیشن ( Video Output )بزار رو کمترین روزلوشن..یعنی 480pممنون
خوب راه حلی داره؟
سلامممنون از شما انجام دادم مشکل کماکان پابرجاس خیلی عجیب واقعا
اگر تلویزیون یا مونیتور این فناوری رو نداره باید عوض بشه!ممنون
خوب راه حلی داره؟
برعکس منطورم اینه که باید فعال باشه!منظورشون HDCP هست. در settings وارد منوی system شده وHDCP رو disable کنید
متاسفانه این ایده که کابل کیفیت بالا(بخونید قیمت بالای بیخود) بهتره کاملا اشتباهه!(مخصوصا تو HDMI)سلام
شما با کابل کیفیت بالا هم تست کردید؟
چون روی کابل های ارزون زیاد دیدم این مشکل رو
دقیقا همین کارو کردم رو تمام رزولشون ها تست کردم ولی نشدرو اون مانیتوری که تصویری داری تو تنظیمات پلی استیشن ( Video Output )بزار رو کمترین روزلوشن..یعنی 480p
بعد وصل کن به اون مانیتور یا تلویزیونی که تصویر نداری..نتیجرو بعد اعلام کن اینجا
با هر کابلی فک کنی تست کردم از کابل ۲۰ تومنی تا کابل داخل پک کنسول پرو ولی نشدسلام
شما با کابل کیفیت بالا هم تست کردید؟
چون روی کابل های ارزون زیاد دیدم این مشکل رو
همه اینکارهارو کردم رو تقریبا ۱۰ تا تلویزیون و مانتیور تست کردم رو تمام پورتهای Hdmi حتی خونده بودم که هیچ اتصالی جز Ps4 نباشه هم رعایت کردم ولی نشد که نشد ولی رو همون تلویزیون که تصویر دارم هیچ ادا و اصولی نداره خیلی راحت تصویر میاپ با هر کابلی هم تصویر دارماگر تلویزیون یا مونیتور این فناوری رو نداره باید عوض بشه!
اگر داره باید فعال بشه!
برعکس منطورم اینه که باید فعال باشه!
متاسفانه این ایده که کابل کیفیت بالا(بخونید قیمت بالای بیخود) بهتره کاملا اشتباهه!(مخصوصا تو HDMI)
در بهترین حالت کابل کیفیت بالا کمی اتصال بهتر داره که اصلا مهم نیست چون حد اقل انتقال سیگنال تو HDMI باید انجام بگیره تا تصویر داشته باشیم که میشه همون بهترین کیفیت چون کلا تو این نوع کابل یا انتقال داریم یا کلا نداریم! (به خاطر استفاده از طلا وگرنه چون کابل HDMI از ریداندنسی برای انتقال اطلاعات استفاده میکنه مشکلی نخواهد بود، یعنی برای ارسال هر بخش اطلاعات ۲ سیم داخل کابل این وظیفه رو انجام میده و اینکه من یه HDMI خیلی وقت پیش برای PS3 ام خریدم به قیمت ۹ تومن هنوزم که هنوزه استفاده میکنم و حتی روی PS4 pro هم کار میکنه کابله!)
پ.ن: روی تلویزیون پورت های مختلف HDMI رو تست کنید دیدم که مثلا رو پورت ۱ تصویر نده ولی رو پورت ۴ تصویر بده(درک نکردم چرا ولی خب این اتفاق برای خودم افتاده)
کسی نمیدونه؟سلام
بن به یک مشکلی بر خوردم
کنسول رو تازه گرفتم ریجن2 هستش
3 تا بازی هم داشتم
WWII که کامل بدون هیچ مشکلی کار میکنه
God of ware III که اون هم اوکی هستش
ولی وقبی pes 2018 رو اجرا میکنم وسط بازی لگ دارم تقریبا هر دقیقه یکی دو بار در حد چند میلی ثانیه
افلاین هم بازی میکنم
بازی هم زمانی که آپدیت هست لگ داره و هم زمانی که آپدیتشو پاک کردم
میشه لطفا راهنمایی کنید؟
همه اینکارهارو کردم رو تقریبا ۱۰ تا تلویزیون و مانتیور تست کردم رو تمام پورتهای Hdmi حتی خونده بودم که هیچ اتصالی جز Ps4 نباشه هم رعایت کردم ولی نشد که نشد ولی رو همون تلویزیون که تصویر دارم هیچ ادا و اصولی نداره خیلی راحت تصویر میاپ با هر کابلی هم تصویر دارم
واقعا گیج شدم تو یه انجمن خارجی هم خوندم طرف اینمشکلو داشت که طرف اخرش به نتیجه نرسیده بود و برده بود گارانتی براش تعویض کرده بودن
شنیدم اگه کپی خور بشه دستگاه ممکنه خاموش بشه بعضی مواقعدستگام دیشب برای اولین بار یهو وسط بازی pes20 واسه خودش خاموش شد ..مثل جوری ک خودمون خاموش میکنیم..بعد روشن کردم 1 ساعت روشن گذاشتم اوکی بود
دلیلش چیه؟؟ داره خراب مشه یعنی؟
نه کپی خور نیس دستگام ! عجیب بود واسه خودمم .. یهو خاموش شد تو حالت عادی وسط بازی !شنیدم اگه کپی خور بشه دستگاه ممکنه خاموش بشه بعضی مواقع
احتمال داره برق کم یا زیاد شده باشه.من یه مدت این مشکل رو داشتم که کلا یه سیم از یه اتاق دیگه کشیدم درست شد همین طور چند مدت یه بار خاموش میشد.پریز برق هم چک کردم موردی نداشت ولی باز خاموش میشد pc هم زدم باز خاموش میشد.احتمال داره پریز اتاقت باشه.نه کپی خور نیس دستگام ! عجیب بود واسه خودمم .. یهو خاموش شد تو حالت عادی وسط بازی !
اقا یهو خاموش نشدا .. مثل اینکه خودمون خاموش کنیم .. همونجوری خاموش شد .. همین منو به شک انداختاحتمال داره برق کم یا زیاد شده باشه.من یه مدت این مشکل رو داشتم که کلا یه سیم از یه اتاق دیگه کشیدم درست شد همین طور چند مدت یه بار خاموش میشد.پریز برق هم چک کردم موردی نداشت ولی باز خاموش میشد pc هم زدم باز خاموش میشد.احتمال داره پریز اتاقت باشه.
نه برای من اینجوری نبود.حالا به دلت بد راه نده.به امید خدا چیزی نیست.اگه کنسول اخرین اپدیت نیست حتما اخرین اپدیت رو بریز.اقا یهو خاموش نشدا .. مثل اینکه خودمون خاموش کنیم .. همونجوری خاموش شد .. همین منو به شک انداخت
یعنی مثل حالتی که برق میره نشد اصلا .. انگار من برم خودم با دسته خاموش کنم دقیقا همینجوری شد !!
واسه شما همینطور میشد ؟