مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من واسم يه مشكل پيش اومده وقتي ديسك ميزارم تو كنسول هيچ مشكلي نيست اما بعد يكي دو ديقه كه مثلا وارد بازي ميشم دستگاه به طور اتومات اون صداي بيبو در مياره و ديسكو اجكت ميكنه...كسي با اين مشكل اشنايي داره؟به فنا رفته ؟ :D
منم این مشکل رو یک ساله دارم ، اصلا دیگه بیخیال بازی با دیسک شدم ! درست شد برای شما ! بارها به دستور العمل خود سونی برای نگه داشته پاور و کشیدن از برق عمل کردم ولی هیچ فایده‌ای نداشته

منم این مشکل رو یک ساله دارم ، اصلا دیگه بیخیال بازی با دیسک شدم ! درست شد برای شما ! بارها به دستور العمل خود سونی برای نگه داشته پاور و کشیدن از برق عمل کردم ولی هیچ فایده‌ای نداشته
يكي از دوستان صفحه قبل يه راهنمايي اي كرد كه پلاستيك زير دكمه اجكتو در بيار..من اينكارو كردم و وضع مقداري بهتر شد(قسمت جلويي كنسولم جوري قرار ميدم ك با هيچي برخورد نداشته باشه) و خوب با يكمي ور رفتن(چون پلاستيكه رو هر كاري كردم كامل درنيومد)كار ميكنه و مشكلي پيش نمياد...
راستش من كلي بازي فيزيكي دارم ك بازيشون نكردم و اگه ميخواستم بفروشم و تبديل به نسخه ديجيتال كنم نصفشونو نميتونستم بخرم به خاطر قيمت دلار و اين حرفا...پس فعلا با اين قضيه مجبورم بجنگم تا ببينم چي بشه :D

يكي از دوستان صفحه قبل يه راهنمايي اي كرد كه پلاستيك زير دكمه اجكتو در بيار..من اينكارو كردم و وضع مقداري بهتر شد(قسمت جلويي كنسولم جوري قرار ميدم ك با هيچي برخورد نداشته باشه) و خوب با يكمي ور رفتن(چون پلاستيكه رو هر كاري كردم كامل درنيومد)كار ميكنه و مشكلي پيش نمياد...
راستش من كلي بازي فيزيكي دارم ك بازيشون نكردم و اگه ميخواستم بفروشم و تبديل به نسخه ديجيتال كنم نصفشونو نميتونستم بخرم به خاطر قيمت دلار و اين حرفا...پس فعلا با اين قضيه مجبورم بجنگم تا ببينم چي بشه :D
اگه صد درصد اوکی نشد کنسولا من یه راه حل دائمی پیدا کردم! ولی باید کنسول رو باز کنی که میدونی اگه قصد فروش داری ممکنه خریدار برچست تعمیراتی بزنه روش! کنسول رو باید باز کنی روی دیسک درایو یه تراشه طلایی رنگ هست باید با چسب روی اون رو بپوشونید که دیگه با اهرم اجکت هیچ ارتباطی با قرار نکنه! (اولین راهنمایی که دیدم کلا تراشه رو تراشید ! خوب شد به دیدن همون اکتفا نکردم و راهنماهای بیشتری دیدم)

اگه صد درصد اوکی نشد کنسولا من یه راه حل دائمی پیدا کردم! ولی باید کنسول رو باز کنی که میدونی اگه قصد فروش داری ممکنه خریدار برچست تعمیراتی بزنه روش! کنسول رو باید باز کنی روی دیسک درایو یه تراشه طلایی رنگ هست باید با چسب روی اون رو بپوشونید که دیگه با اهرم اجکت هیچ ارتباطی با قرار نکنه! (اولین راهنمایی که دیدم کلا تراشه رو تراشید ! خوب شد به دیدن همون اکتفا نکردم و راهنماهای بیشتری دیدم)
داداش ميتوني لينك يوتيوب راهنماييه رو برام پيدا كني بفرسي ؟ نه من قصد فروششو ندارم..شما خودت اينكارو كردي جواب گرفتي؟ بخدا الان يه وضعيه كه ميرم همش نگرانم وسط بازي اجكت نكنه اصن يه وضعيه :D

داداش ميتوني لينك يوتيوب راهنماييه رو برام پيدا كني بفرسي ؟ نه من قصد فروششو ندارم..شما خودت اينكارو كردي جواب گرفتي؟ بخدا الان يه وضعيه كه ميرم همش نگرانم وسط بازي اجكت نكنه اصن يه وضعيه :D

ویدئوی بالا همه روش ها رو توضیح میده ، حتی اون روش چاخان سونی ! (وقتی مشکل سخت افزاریه ، خاموش روشن کردن کنسول چه کمکی می‌کنه)

اگه بالاییه هم کمک نکرد این پایینی دیگه راه حل دائمیه!

این همه اعصاب خوردی و ضد حال ، فقط به خاطر همین تراشه دو میلی متری! چقدر وسط آنلاین اونم رنکینگ مچ ، پرید بیرون

ي

ویدئوی بالا همه روش ها رو توضیح میده ، حتی اون روش چاخان سونی ! (وقتی مشکل سخت افزاریه ، خاموش روشن کردن کنسول چه کمکی می‌کنه)

اگه بالاییه هم کمک نکرد این پایینی دیگه راه حل دائمیه!

این همه اعصاب خوردی و ضد حال ، فقط به خاطر همین تراشه دو میلی متری! چقدر وسط آنلاین اونم رنکینگ مچ ، پرید بیرون
دمت گرم داداش دستت درد نكنه
واقعا رو اعصابم رژه ميرفت اين قضيه...يه مملكتو از نگراني در اوردي بازم مرسي :x

• Like
Reactions: vaan 2
دوستان سلام یه سوال فنی :D
انالوگ سمت راست تو بعضی بازیا (شوتر مخصوصا) وقتی به سمت راست میچرخونمش کند تر از چرخیدن به سمت چپه. وقتی هم که R3 رو فشار میدم سرعتش طبیعی میشه(میشه مثل جهت چپ)
باید عوض بشه انالوگ ایا؟ هزینه ش چقدره به نظرتون

زیر آنالوگ خاک رفته. آموزش درست کردنش تو نت پره
ولی ساده ترین راه حل اینکه دهنتو نزدیکش کن و فوت کن یا یه کام ازش بگیر:D
یه راه دیگه هم اینکه گوش پاک کن خیس کنی و باهاش دور آنالوگ نم دار کنی.

• Like
Reactions: delta05
خیلی خیلی دمت گرمممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
از روز اولشم داره بهتر کار میکنه :D
خواهش میکنم.
تعمیر کارها هم اخرش اینکه باز میکنن و تمیزش میکنه. به اسم تعویض انالوگ میندازن ب ملت
ولی کیفیت دسته ps4 نسبت به xbox خیلی پایین تره.

زیر آنالوگ خاک رفته. آموزش درست کردنش تو نت پره
ولی ساده ترین راه حل اینکه دهنتو نزدیکش کن و فوت کن یا یه کام ازش بگیر:D
یه راه دیگه هم اینکه گوش پاک کن خیس کنی و باهاش دور آنالوگ نم دار کنی.
با کنتاکت شور نمیشه اسپری کرد و تمیزش کرد؟

دوستان کسی مشکل من رو نمیدونست ؟؟؟ و اگر مرکز تعمیراتی رو میشناسید که کنسوال واسشون ارسال کنم تهران ، و تعمییر کنن ، لطفا معرفی کنید ،

پیدا کردن جی پی یو تو ایران سخته یه جورایی اصن نیست مگر اینکه کنسولی باشه که سی پی یو ش خراب شده باشه و جی پی یو رو از روش باز کنه

آخرین آپیدت روشه؟ با کابل دیگه تست کردی؟

وقتی دیسک میزارم ارور unrecognized میگیرم
قابل توجهه که ps4 م سری اوله فک کنم مشکلش همینه چون همون جا تستش کرد برام قبلا ارور اجکت هم میگرفتم سر یه بازیه دیگه
ولی باز با این حال یه dvd فیلم که میزارم راحت میاد ...
راه حلی نداره نه ؟

پیدا کردن جی پی یو تو ایران سخته یه جورایی اصن نیست مگر اینکه کنسولی باشه که سی پی یو ش خراب شده باشه و جی پی یو رو از روش باز کنه

آخرین آپیدت روشه؟ با کابل دیگه تست کردی؟
اخرین اپدیت رو تست نکردم ، اما باhdmi های مختلف به همین شکل بود ،

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or