توی دریچه های پشت و کنار دستگاه فوت بده ممکنه چیزی گرفته باشه .من همینکار کردم صداش یکم کمتر شدمن پرو دارم جدیدا هر 10 دقیقه یا 15 دقیقه یه بار یهو صدای موتور هواپیما ازش میاد.مشکلی ایجاد شده؟
برو تو قسمت Sound and Screen بخش Video Output Screen تنظیمات Resolution رو بررسی کن .سلام دوستان من مشکل گرافیک خیلی پایین تو همه بازیای Ps4 دارم مانیتورم ۲۰ اینچی هس اگه میشه راهنمایی کنید خیلی ممنون
صدا فقط از هدست میاد یا هم از هدست و هم از تلویزیون؟سلام دوستان جدیدا به یک مشکل بر خوردم یه چند مدته
هر هدست یا هدفونی وصل میکنم یکم صدایی میکروفون رو زیاد میکنم اکویی بدیی میخوره
حتی پلاتینیوم خریدم الان دستم رسید پلتینیومم ولوم میکروفونو بردم اخر اکویی خیلی بدی خورد حرفه ای لطفا یه راه کار برام بگن
جدیدا دستگاه وقتی دیسک رو وارد میکنم 90 درصدش میره داخل 10 درصد دیسک میمونه بیرون باید ایجکت کنم و بعد دوباره واردش کننم تا کامل بره داخلمن دستگاه مدل اسلیم دارم
چند وقتی هست وقتی یک دیسک بازی میخوام توی دستگاه قرار بدم دیسک رو میزارم دستگاه دیسک رو نمیشناسه و باید یکبار ایجکت کنم و دوباره بزارم تا اون رو بخونه
حالا من هروز دیسک های مختلف قرار نمیدم ولی هرچند روز یکبار اگه بخوام یکی دیگه از بازی هام رو بزارم باز همون حالت قبلی که گفتم پیش میاد
این بحث بارها مطرح شده ، ولی نتیجه خاصی ازش ندیدم یا شایدم گفته شده و من نخوندم . من خودم هم مشکل مشابه دارم ولی دقیقا این نیست.سلام دوستان
سوالی در مورد دسته PS4 داشتم.
چند روز پیش 2 تا دسته هام رو به فراخور شرایطی که وجود داشت با شارژر گوشی شارژ کردم. مراقب بودم که جریان شارژر ها بیش از جریان مورد نیاز دسته بهش انتقال نده. بعد از اون دسته ها بدون مشکل کار میکنن ولی امروز که قصد شارژر کردنشون رو داشتم متوجه شدم هیچ کدوم شارژ نمیشن. موقع شارژ و زمانی که دسته با PS4 در حالت Pair نیست فقط یکبار چراغ نارنجی میزنه و بعد اون دیگه چراغی روشن نمیشه. احتمالا برای کانکتور یا باتری مشکلی ایجاد شده... کسی تا به حال به این مشکل بر خورده؟
متاسفانه تو اینترنت هم گشتم منابع زیادی پیدا نکردم.این بحث بارها مطرح شده ، ولی نتیجه خاصی ازش ندیدم یا شایدم گفته شده و من نخوندم . من خودم هم مشکل مشابه دارم ولی دقیقا این نیست.
الان یعنی دسته هاتون کلا از دور خارج شدن ؟
درحالت عادی اینکه یکبار چشمک میزنه یعنی شارژش کامل هست.
داخل منوهای پلی استیشن هم میزان باتری رو نشون میده. اونجا زیر نظر بگیرید . حالا نمیدونم ازون روز باهاش بازی کردید یا نه . اره همون استفاده کنید ببینید چی میشه.متاسفانه تو اینترنت هم گشتم منابع زیادی پیدا نکردم.
عملکرد دسته، Pair شدن و دکمه ها کاملا سالم هستن. فقط وقتی با سیم به دستگاه وصلش میکنم دسته شارژ نمیشه! یبار چراغ زرد/نارنجی روشن میشه و بعد خاموش میشه. یدونه ویدیو تو یوتیوب پیدا کردم که 2 احتمال رو درش مطرح کرده بود. 1- اینکه برد سوکت یو اس بی دسته سوخته باشه. 2- باتری مشکل پیدا کرده باشه.
در مورد این موردی هم که فرمودین بنظرم یکبار شارژش رو خالی کنم شاید همین مسئله باشه.
قط از صدای میکروفون هدست و هدنزفری و...صدا فقط از هدست میاد یا هم از هدست و هم از تلویزیون؟
آره رفیق منم همین مشکل رو داشتم که با تعویض آنالوگ درست شددوستان سلام یه سوال فنی
انالوگ سمت راست تو بعضی بازیا (شوتر مخصوصا) وقتی به سمت راست میچرخونمش کند تر از چرخیدن به سمت چپه. وقتی هم که R3 رو فشار میدم سرعتش طبیعی میشه(میشه مثل جهت چپ)
باید عوض بشه انالوگ ایا؟ هزینه ش چقدره به نظرتون