اگر دستگاه خودکار روشن میشه یعنی وقتی تلویزیون رو روشن میکنید بعد دستگاهم باهاش روشن میشه باید HDMI Device Link رو از تو گزینهای PS4 تو قسمت سیتینگ تیکش رو بردارید.سلام دوستان.یه مدتی میشه بعضی اوقات کنسولم بطور اتومات وسط بازی خاموش میشه. یا کنسول خاموشه روشن میشه دیسک هم میاد بیرون. کسی میدونه مشکل چیه راه حلی داره؟
یعنی میره تو گیر میکنه ؟ اگر اره ذغالی R2 شما قسمتیش پاره شده و باید تعویض بشه.یکی از کنترلرهای من R2 ش خود به خود قفل میکنه. ضربه هم تا به حال نخورده. کسی میدونه باید چکارش کنم درست شه؟
خیر. اصن بدون اینکه بهش دست بخوره خود به خود میگیره. مثلا تو مورتال کمبت خود به خود گارد میگیره. معمولا بعد از یک ربع نیم ساعت که بهش ور میرم درست میشه. ولی اولش که روشن میکنم اینطوریهیعنی میره تو گیر میکنه ؟ اگر اره ذغالی R2 شما قسمتیش پاره شده و باید تعویض بشه.
دسته باید باز بشه وقسمت های اتصالات برد که به ریبون وصل میشه با الکل سفید و با پنبه تمیز بشه ( فقط برد دستگاه رو تمیز کن اگر الکل سفید به ریبون بخوره ریبون ممکنه کلا خراب بشه .ریبون رو هم فقط با پنبه تمیزش کن) اگر بعد از تمیز کردن بازهم همین مشکل رو داشتید به احتمال بسیار زیاد با تعویض ریبون مشکلتون حل بشه و در اخر اگر باز هم درست نشه برد شما اتصالی کردهخیر. اصن بدون اینکه بهش دست بخوره خود به خود میگیره. مثلا تو مورتال کمبت خود به خود گارد میگیره. معمولا بعد از یک ربع نیم ساعت که بهش ور میرم درست میشه. ولی اولش که روشن میکنم اینطوریه
سلام من دسته ps4 ام یه مشکلی داره اونم اینه که دکمه R2 بدون اینکه بهش دست بزنم خود به خود کار می کنه مثلا تو کالاف هی خود به خود تیر می زنه . سعی کردم دسته رو ریست کنم تا درست بشه اما یه مشکل عجیبی داره هرچی دکمه ریست رو با خلال دندون فشار می دم دسته فقط خاموش می شه ریست نمی شه یعنی وقتی روشنش می کنم خودش دوباره به ps4 وصل می شه در صورتی که وقتی دسته های سالمم رو ریست می کنم باید دوباره با usb به ps4 وصلش کنم . یه بار هم دسته رو باز کردم زیر دکمه r2 رو با الکل تمیز کردم اما بازم خوب نشده . کسی می دونه علتش چی می تونه باشه ؟ راه حلش چیه ؟ کسی تاحالا این مشکله داشته و تونسته حلش کنه ؟ ممنون می شم جواب بدید
( در ضمن گاهی دسته
به موبایل یا کامپیوتر هم وصل کردم و باهاش بازی کردم ممکنه ربطی به اون داشته باشه ؟ )
سلام من واسم يه مشكل پيش اومده وقتي ديسك ميزارم تو كنسول هيچ مشكلي نيست اما بعد يكي دو ديقه كه مثلا وارد بازي ميشم دستگاه به طور اتومات اون صداي بيبو در مياره و ديسكو اجكت ميكنه...كسي با اين مشكل اشنايي داره؟به فنا رفته ؟
سلام.استند فابریک سونی که بدون فن هست خوبه ؟ برا fat
دستگاه رو افقی بزار دیگم بهش دست نزنسلام بهترین روش قراردادن PS4 عمودی (استند) هست یا افقی ؟ کدوم بهتر خنک میشه ؟ ممنون
بهترین روش برای خنک نگه داشتن دستگاه اینه بزاری تو فریزر کنار گوشت مرغ ولی کابل اچ دی ام ای رو باید براش تو در یخچال یه سوراخ درست کنی از همونجا کابل رو بیار بیرون وصل تی وی کن اصلا داغ نمیکنه.دستگاه رو افقی بزار دیگم بهش دست نزن