مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان PS4 من وقتی روشنش میکنم تصویر سیاه میاد
ولی معلومه دستگاه کار میکنه چون تو منو دکمه ی ضربدر رو میزنم میره تو بازی و صدای فنش زیاد میشه
ولی تصویر سیاهه
بعضی وقتا هم در حد چند ثانیه تصویر میاد بعد دوباره سیاه میشه
مشکل چیه ؟
درست میشه؟
دوست عزيز براي من هم اين مشكل پيش امده بود كنسول پيش تعمير كار بردم گفت درگاه HDMI خراب شده و بايد تعمير شه

سلام
یه مشکلی دارم کنسولم یه صدا یا نویزی داره وقتی تو منو هستی شنیده نمیشه وقتی میری تو بازی صدا میده
و به صورت ممتد هست انگار یه چیزی رو به فن نزدیک کنی و صدا بده ، کسی همچین مشکلی داشته؟ علتش چیه ؟ممنون میشم کمک کنید
واسه منم چند روزیه یک نویزی میده ، ولی دائمی نیست فکر میکنم از چرخش دیسک باشه ، اگه فهمیدی مشکلش به منم بگو

نه بوق میزنه ونه دکمه پاورش رنگش تغییرمی کنه بعضی موقعها موقعی که میخام بازی انتخاب کنم خود به خود خاموش میشه
بازی هکی داری؟
اره

خب این که طبیعیه بعضی وقتا موقع اجرای هِن و موقع اجرای بازی هکی دستگاه خاموش بشه...

سلام باچیزی نمیشه تمیز کرد اگه خیلی لک داره سیدی نزار داخل کنسول امکان اسیب دیدن لتز هست
واقعا راهی نداره ؟؟؟
من امروز اومدم با دستمال کاغذی و اب لک ها از بین ببرم دستمال میکشیدم لک میفتاد بازم روش
مدتیه یک نویز میده دستگام قبلن هم با دستمال پاک کردم دیسک ها ممکنه واسه این باشه ؟؟؟؟
این نویز طبیعی هست ؟؟ صداش تقریبا مثل صدای مگس هست .

یه ps4 دارم. روی ورژن 5.05 هک شده. نمیدونم پسرم چیکارش کرده. این پیغام رو میده. چیکارش باید کنم؟View attachment 102548

احیانا تو RemotePlay نفرتین؟

اگه کنسول رو به شبکه وصل میکنید (مثل خودم برای اجرای هِن)، شبکه (روتر یا هرچی دیگه) رو قطع کنید و دوباره کنسول رو روشن کنین

دوستان بنده با دستگاه pro مشکلی دارم اونم اینکه به جز در حالت سیف مود که دسته بدون مشکل کار میکنه وقتی دستگاه بالا میاد چه با کابل و چه بی سیم نمیشناسه دسترو
سیستم عامل رو دوباره نصب کردم دسته رو ریست کردم و تمام کاری که داخل سیف مود میشه انجام داد انجام دادم اما تو یک هفته اخیر فقط یکبار درست شد که اونم با ریستارت دستگاه دوباره برگشت به وضع سابق مشکل به نظر سخت افزاری نمیاد کسی راه حلی داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or