Game.t.v.r
کاربر سایت
سلام بچه ها
یه سوال داشتم ممنون میشم سریع جواب بدین
اگه دیسک بازی لک داشت چجوری و باچی تمیزش کنم
سلام باچیزی نمیشه تمیز کرد اگه خیلی لک داره سیدی نزار داخل کنسول امکان اسیب دیدن لتز هستسلام بچه ها
سلام دوستان وقتی پلی خاموش میکنی سیدی داخلش باشه خاموش کنی مشکلی نداره یا باید بیرون بیارم خاموش کنم
دوست عزيز براي من هم اين مشكل پيش امده بود كنسول پيش تعمير كار بردم گفت درگاه HDMI خراب شده و بايد تعمير شهدوستان PS4 من وقتی روشنش میکنم تصویر سیاه میاد
ولی معلومه دستگاه کار میکنه چون تو منو دکمه ی ضربدر رو میزنم میره تو بازی و صدای فنش زیاد میشه
ولی تصویر سیاهه
بعضی وقتا هم در حد چند ثانیه تصویر میاد بعد دوباره سیاه میشه
مشکل چیه ؟
درست میشه؟
واسه منم چند روزیه یک نویزی میده ، ولی دائمی نیست فکر میکنم از چرخش دیسک باشه ، اگه فهمیدی مشکلش به منم بگوسلام
یه مشکلی دارم کنسولم یه صدا یا نویزی داره وقتی تو منو هستی شنیده نمیشه وقتی میری تو بازی صدا میده
و به صورت ممتد هست انگار یه چیزی رو به فن نزدیک کنی و صدا بده ، کسی همچین مشکلی داشته؟ علتش چیه ؟ممنون میشم کمک کنید
هیچ بوق خاصی نمیزنه؟ یا دکمه پاور رنگش تغییر نمیکنه؟من یک PS4اسلیم دارم بعضی مواقع خود PS4خودبه خود خاموش میشه مشکلش چیه
بازی هکی داری؟نه بوق میزنه ونه دکمه پاورش رنگش تغییرمی کنه بعضی موقعها موقعی که میخام بازی انتخاب کنم خود به خود خاموش میشه
نه بوق میزنه ونه دکمه پاورش رنگش تغییرمی کنه بعضی موقعها موقعی که میخام بازی انتخاب کنم خود به خود خاموش میشه
بازی هکی داری؟
اره
واقعا راهی نداره ؟؟؟سلام باچیزی نمیشه تمیز کرد اگه خیلی لک داره سیدی نزار داخل کنسول امکان اسیب دیدن لتز هست
یه ps4 دارم. روی ورژن 5.05 هک شده. نمیدونم پسرم چیکارش کرده. این پیغام رو میده. چیکارش باید کنم؟View attachment 102548