SleepyTurtel
کاربر سایت
سلام من دی پد سمت پایین دسته ام گاهی اوقات کار نمیکنه
از چی میتونه باشه؟
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
از چی میتونه باشه؟
باید بدی تعمیرکار آنالوگ رو عوض کنی یا بفروش یه آک بخرسلام. انالوگ سمت چپ دسته من به مشکل خورده. وقتی چپ و راست میکنم شوک رو درست عمل نمیکنه. تو فوتبال مخصوصا یه مقدار کند شده و چپ و راست درست کار نمیکنه. کسی میدونه مشکل چیه و چطوری میشه تعمیرش کرد؟
اینکه روشن کنم و بعد دسته وصل نشه نه. به ندرت اگه دسته 2 رو روشن میکنم به دستگاه وصل نمیشه که دکمه پشت دسته رو میزنم دوباره روشن میکنم درست میشه.این مشکل واس خودتم تا بحال پیش اومده؟
شما اگه قبل خاموش کردن همه برنامه ها رو ببند بعد خاموش کنسلام بچه ها
یه سوال قبلا پرسیدم متاسفانه کسی جواب نداد این بود که کنسول من دو سه بار (به ندرت) موقع خاموش کردن دو سه تا بوق پشت سرهم زد معنیش چیه؟؟
البته هیچ مشکلی بعدش واسم پیش نیومد ولی خب واسه چی این بوق رو زده !!!
درود بر شماسلام. انالوگ سمت چپ دسته من به مشکل خورده. وقتی چپ و راست میکنم شوک رو درست عمل نمیکنه. تو فوتبال مخصوصا یه مقدار کند شده و چپ و راست درست کار نمیکنه. کسی میدونه مشکل چیه و چطوری میشه تعمیرش کرد؟
اینو بدی کل لاستیک های زغالی دسته رو عوض میکنن و همش تازه میشه و حدود 30 تا 40 تومن خرج دارهسلام من دی پد سمت پایین دسته ام گاهی اوقات کار نمیکنه
از چی میتونه باشه؟
شما آنالوگ سمت چپت مشکل داره. احتمالا با باز کردن و پاک کردن به وسیله ی مسواک حل بشه. نشد هم با حدود 40 تا 50 تومن هزینه میتونید انالوگ رو تعویض کنینآقا كسي مشكل L2 نداره؟!!! وقتي L2 رو ميگيرم به سمت جلو حركت ميكنه!!! ريست هم كردم درست نشد!!!
درود بر شماسلام بچه ها من وقتی بازی هایی مثل اساسین و جی تی ای وی و گاد آف وار بازی میکنم گاهی اوقات ک یکم شلوق میشه بازی یکم تیک و لگ برمیداره واسه شما هم اینطوری و این طبیعیه؟
سلام واسه اینه که بخش تروریست هانت ۳۰ فریم اجرا میشه،مشکل از بازیه نه دستگاه شماسلام من وقتی بخش تروریست هانت رین یو سیکس رو بازی میکنم یکم تیک داره ولی بخش تیمی اصلن تیک نداره و کاملن صافه آیا کسی این مشکلو داره؟
اگه تو تنظیمات Vsync رو برداری فریم آزاد میشه ولی دیگه بالانس نیست دیگه ، فریم لحظات شلوغ میاد پایین ، لحظات خلوت میره بالا. بخاطر وجود باتها تو اون بخش هست .سلام من وقتی بخش تروریست هانت رین یو سیکس رو بازی میکنم یکم تیک داره ولی بخش تیمی اصلن تیک نداره و کاملن صافه آیا کسی این مشکلو داره؟