Te Quiero 021
کاربر سایت
آقا كسي مشكل L2 نداره؟!!! وقتي L2 رو ميگيرم به سمت جلو حركت ميكنه!!! ريست هم كردم درست نشد!!!
من رفیقم این اتفاق افتاد واسش و یبار سیو بازیاش پرید!باسلام اگه وسط ریست مود برق بره ی میشه
سلام،راه حلش خیلی راحته دسته رو باز میکنید،زیرکیت یه جایی داره که زیرش یه چیزی شبیه پلاستیک مشکی داره،اونو با چسب برق یا چسب نواری یا کاغذی یکم کلفتش کنید درست میشه،فیلماشم تو یوتوب هستسلام، من يه مشكل خيلي عجيب با دسته پرو دارم، موقع اي كه L2 رو ميگيرم به سمت جلو حركت ميكنه و تو بازيايي كه نشونه گيري بايد كرد خيلي رو أعصابه!!! كسي أين مشكل رو داشته تاحالا؟!!
سلام،راه حلش خیلی راحته دسته رو باز میکنید،زیرکیت یه جایی داره که زیرش یه چیزی شبیه پلاستیک مشکی داره،اونو با چسب برق یا چسب نواری یا کاغذی یکم کلفتش کنید درست میشه،فیلماشم تو یوتوب هستسلام من دسته ی پلی 4 اصلیه وقتی وارد بازی جی تی ای میشم دکمه ی ال 1 و مربع قاطی میکنه هی اسلحه ها رو عوض میکنه چجوری میشه ریست کرد؟ با ریست کردن درست میشه یا نه کار دیگه ای باید انجام داد؟؟
سلام،راه حلش خیلی راحته دسته رو باز میکنید،زیرکیت یه جایی داره که زیرش یه چیزی شبیه پلاستیک مشکی داره،اونو با چسب برق یا چسب نواری یا کاغذی یکم کلفتش کنید درست میشه،فیلماشم تو یوتوب هست
سلام دوست عزیزاین مشکل عادی اگه کنسولت یا بازی ها اپدیدت نیستن اپدیدت کنسلام بچه ها من وقتی بازی هایی مثل اساسین و جی تی ای وی و گاد آف وار بازی میکنم گاهی اوقات ک یکم شلوق میشه بازی یکم تیک و لگ برمیداره واسه شما هم اینطوری و این طبیعیه؟
طریقه تعمیرش درست مثله دسته ps3,ست،تو همین فرومهای ایرانی هم پره ،اما برای ps3یه،وقتی کیت دسته رو برداشتی زیرشه یه نوار باریک سیاه رنگه که فک کنم بین کیت و دسته فاصله میندازه،خیلی راحته و موثر،بعد از تعمیر کلی لذت میبریددسته رو باز كردم، ولي متوجه نشدم اون پلاستيك مشكي كدومه!!!! آدرس فيلم يوتيوب رو داريد؟ خييييييييلي رو أعصابه واقعا!!! دسته هيچ مشكلي نداره، فقط وقتي L2 رو ميزنم به سمت بالا حركت ميكنه!!
یه بار دسته رو از داخل تنظیمات پاک کن و دوباره وصل کنسلام بچه ها وقتی ps4 رو با دسته روشن میکنم بعد از اینکه پلی 4 روشن شد دسته کار نمیکنه و رنگ نور دسته سفید در حالی که ps4 با دسته روشن شده این مشکل از چیه و چظوری حل میشه؟ آیا کسی این مشکل رو داره لطفا کمکم کنید در ضمن این مشکل زیاد پیش نمیاد
بله از طریق کابل که فکر میکنم باید تو تنظیمات فعال کنینسلام
به غیر از دکمه ps راهی دیگه واسه روشن کردن دسته هست؟؟
بله توی واچ داگز 2 موقع 6 ستاره شدن ! داری مقاومت میکنی یهو بجای اینکه سوار ماشین شه بره hq میره جلو و ویبره هم که دست رو به فنا میده.سلام، من يه مشكل خيلي عجيب با دسته پرو دارم، موقع اي كه L2 رو ميگيرم به سمت جلو حركت ميكنه و تو بازيايي كه نشونه گيري بايد كرد خيلي رو أعصابه!!! كسي أين مشكل رو داشته تاحالا؟!!
آره من بدبخت شدم سیو همه بازی هام پرید watch dogs 2 , gta v !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!البته بقیه گیم هام هم که فنایی شدن!!!!!من رفیقم این اتفاق افتاد واسش و یبار سیو بازیاش پرید!
با توجه شرایط پر نوسان برق ما بهتره بی خیالش شید.
از کجا باید پاک کنم دسته رو از تو تنظیمات؟یه بار دسته رو از داخل تنظیمات پاک کن و دوباره وصل کن
قسمت device ها اگه اشتباه نکنماز کجا باید پاک کنم دسته رو از تو تنظیمات؟
این مشکل واس خودتم تا بحال پیش اومده؟قسمت device ها اگه اشتباه نکنم