مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان یه سوال خیلی مهم داشتم،من کنسولم مال سری اول ۲۰۱۳ هست و هیچ مشکلی نداره،تنها مشکلم مکش دستگاهه خیلی کند شده موقع ورود دیسک ولی خارج شدنش راحته،چیکارش کنم؟
لطفا جوابم بدید با تشکر

سلام دوستان من چند ماهه ps4 سري 1216a گرفتم اوايل اصلا صدا نميداد ولي الان يه مدت يه صدا هايي ميده مثلا وقتي از قسمت انلاين بازي جي تي اي وارد داشبورد ميشم صداي فن وحشتناك ميده صدايي كه تو سري قبلياي ps4 تو سنگين ترين حالت ها بوجود مياد تو بازياي ديگه هم امتحان كردم مخصوصا قسمت انلاينش (فيفا) ميام داشبورد اصلا اين صدارو نميده فقط تو جي تي اي انلاين اينجوريه از چند نفر از دوستامم پرسيدم گفتن مال ما اينجوري نيست قبلا هم تو جي تي اي انلاين اينجوري نبود يه مدته اينجوري شده ميخوام ببينم عاديه تو انلاين اين بازي كه تو داشبورد اين صدا مياد يا نه ( تو افلاين يا استوري مود اينجوري نيست :| )يا اينكه باگه ( rebulid database كردم دست نشد ) درضمن جديدا خاموش كه ميكنم از بدنه صدا مياد يه صداي چق چق انقباض مياد اين راحلش چيه خيلي اذيت ميكنه ممنون ميشم جواب بديد

سلام دوستان من چند ماهه ps4 سري 1216a گرفتم اوايل اصلا صدا نميداد ولي الان يه مدت يه صدا هايي ميده مثلا وقتي از قسمت انلاين بازي جي تي اي وارد داشبورد ميشم صداي فن وحشتناك ميده صدايي كه تو سري قبلياي ps4 تو سنگين ترين حالت ها بوجود مياد تو بازياي ديگه هم امتحان كردم مخصوصا قسمت انلاينش (فيفا) ميام داشبورد اصلا اين صدارو نميده فقط تو جي تي اي انلاين اينجوريه از چند نفر از دوستامم پرسيدم گفتن مال ما اينجوري نيست قبلا هم تو جي تي اي انلاين اينجوري نبود يه مدته اينجوري شده ميخوام ببينم عاديه تو انلاين اين بازي كه تو داشبورد اين صدا مياد يا نه ( تو افلاين يا استوري مود اينجوري نيست :| )يا اينكه باگه ( rebulid database كردم دست نشد ) درضمن جديدا خاموش كه ميكنم از بدنه صدا مياد يه صداي چق چق انقباض مياد اين راحلش چيه خيلي اذيت ميكنه ممنون ميشم جواب بديد
دوستم من زیاد وارد نیستم،ولی برا منم دقیقا همین صدای سرد و گرم شدنو بعده بازی میده.تا یک ربع.

سلام خسته نباشید
من دیروز ps4 گرفتم 7 یا 8 ساعتی که باش بازی کردم یعنی از 7 یا 8 ساعت پیش تا الان یه دفعه دسگاه ریست شد بعد چند دقیقه دوباره ریست شد چند وقیقه بعد خاموش شد الانم روشنه ولی تصویر نداره خاموش هم نمیشه دسته ها رو هم شارژ نمیکنه
بازیا هم همه کپی شده رو هارد ان
این اخطار هم اومد بعد ریست شدن
اگه میشه راه حل بدید لطفا دارم میمیرم :sob:

Attachments

• IMG-20160329-WA0004.jpg
    IMG-20160329-WA0004.jpg
    80 KB · مشاهده: 85
سلام
دستگاه من مدل 1216B و یک ترابایته تو نصب بازیهای اخیر گیر داد و رفتم تو استوریج با کمال تعجب دیدم داره خیلی کمتر از ظرفیت 1 ترا نشون میده حتی دو بار هم rebulid database کردم ولی درست نشد الانم برای نصب بازیهای بیشتر دچار مشکل فضا شدم . راه حلی به نظرتون نمیرسه ؟

اینم عکس از فضای هارد 1 ترابایت که کمتر نشون میده :

Attachments

• 2016-03-30_095556.jpg
    2016-03-30_095556.jpg
    922.2 KB · مشاهده: 79
Last edited by a moderator:
سلام خسته نباشید
من دیروز ps4 گرفتم 7 یا 8 ساعتی که باش بازی کردم یعنی از 7 یا 8 ساعت پیش تا الان یه دفعه دسگاه ریست شد بعد چند دقیقه دوباره ریست شد چند وقیقه بعد خاموش شد الانم روشنه ولی تصویر نداره خاموش هم نمیشه دسته ها رو هم شارژ نمیکنه
بازیا هم همه کپی شده رو هارد ان
این اخطار هم اومد بعد ریست شدن
اگه میشه راه حل بدید لطفا دارم میمیرم :sob:
عاقا دستگاه پوکید یا چینی بود یا پوکوندمش نمیدونم یه دستگاه جدید بهم داد دسته اورجینال دستگاه قبلی رو هم داد بهم

سلام ps4 من دو روزه وقتی روشنش میکنم این (see important health and safety warnings the settings menu ) پیام و میده بعد میاد بالا بنظرتون مشکلی نیست ؟ قبلا نمیومد.
سلام من نزدیک دو سال این پیام رو میده هیچ مشکلی نیست.
سلام لطفا كمك كنيد. جديدا توى پارتى صداى من براى دوستم نميره،چيكار كنم؟؟؟
این مربوط به نتتون میشه. که صدا نمیره . نتتون با او کسی که باهش حرف میزنید مشکل داره
سلام، مدتی هست که احساس می کنم دکمه ی R2 در بازی GTA V مشکل پیدا کرده و باید با زور بیشتری و مدت طولانی تر نگه دارم تا کار کنه، این درحالیه که برای بازی های دیگه مثل سابق هست، مشکلی نداره! الآن با COD aw‌ هم که زیاد از R2 استفاده میشه چک کردم ، خوب بود
بنظرتون مشکل کجاست؟ چرا باید فقط در یک بازی مشکل باشه

Sent from my iPhone using Tapatalk
دسته رو باز کن یه گرد گیریش کن درسته میشه منم همین مشکل داشتم دسته رو باز کردم درست شد
سلام. من از یکی از فامیلام یه دستگاه گرفتم که باز شده بوده و توش بازی ریخته شده.ده تا بازی ریختن 300 گرفتن. حالا این دستگاه مشکل بزرگش اینه که خیلی صدا میده.بعد روشن شدن تا توی یه بازی میری فن شروع میکنه به صدا دادن و هی زیادتر میشه.به نظرتون مشکل صدای خیلی زیاد فن به این بازیا ربطی داره یا نه.کلا واسه رفع این مشکل چه پیشنهادی دارید.در ضمن محیط اتاق گرم نیست و دستگاه کاملا آزاد هست.
برای بعضی از بازی ها صدای دستگاه خیلی زیاد میشه بنظرم طبیعی هست
ازمایش کنید برای همه ی بازیها ببنید صدا زیاد میده

• Like
Reactions: Ezio96
دستگاه شما 500 اه نه 1TB
واضخ تر بخوام بگم، انداختن بهت
دوست عزیز دیگه اینقدر حالیم هست که دستگاه رو همون اول کار برم تو استوریج کنسول ظرفیت هاردش رو چک کنم ، مدل دستگاه من 1216B و یک ترا هست و این مشکل کم نشون دادن حجم تازه بوجود اومده

دوست عزیز دیگه اینقدر حالیم هست که دستگاه رو همون اول کار برم تو استوریج کنسول ظرفیت هاردش رو چک کنم ، مدل دستگاه من 1216B و یک ترا هست و این مشکل کم نشون دادن حجم تازه بوجود اومده

به وضوح هارد شما رو داره 500 نشون می ده
بهترین راهکار اینه که هارد دستگاه رو در بیارید یک از نوشته های روش بگیرید بزارید اینجا
در قدم بعد اگر در مدل هارد چیز خاصی دیده نشد باید به PC وصلش کنید

در غیر این صورت:
یک بار فرم ویر دستگاه رو از سایت سونی دانلود کنید و از منو Recovery برید دستگاه رو به طور کامل Restore کنید

دستگاه شما 500 اه نه 1TB
واضخ تر بخوام بگم، انداختن بهت

به وضوح هارد شما رو داره 500 نشون می ده
بهترین راهکار اینه که هارد دستگاه رو در بیارید یک از نوشته های روش بگیرید بزارید اینجا
در قدم بعد اگر در مدل هارد چیز خاصی دیده نشد باید به PC وصلش کنید

در غیر این صورت:
یک بار فرم ویر دستگاه رو از سایت سونی دانلود کنید و از منو Recovery برید دستگاه رو به طور کامل Restore کنید
با آپدیت و نصب فرمور دستگاه و ریستور کردن اطلاعات دستگاه میپره و من کلی اکانت و بازی تو کنسول دارم .

Last edited by a moderator:
با آپدیت و نصب فرمور دستگاه و ریستور کردن اطلاعات دستگاه میپره و من کلی اکانت و بازی تو کنسول دارم .
همون هارد رو در بیار پس عکس بگیر از روش
دستگاه ات رو بعد از خرید دوباره بردی پیش کسی برات بازی بریزه؟
از عزیزان بعید نیست هارد کش برن!!!!

دوستان یه سوال . من امروز میخواستم کنسولم خاموش کنم موقع خاموش شدن یه خورده طولش داد بعد با صدای 2 تا بوغ خاموش شد . نگران شدم . کسی میدونه دلیلش چی بوده ؟ البته یه چی بگم . کامپیوترم که از محافظ مشترک با ps4 استفاده میکنم روشن کرده بودم . ممکنه ربطی به اون داشته باشه . ممنون .

سلام دوستان دستگاه من ۱۲۱۶هستش الان دوماهی میشه گرفتم تا الان دوبار این پیغامیو که به دوستمونم داده بود داده ولی مشکلی نداره به بازی ادامه میده ممنون میشم جواب بدین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or