مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان عزیز
من دیروز صبح راحت با دستگاه بازی میکردم اما شب اومدم روشن کردم دیدم دستگاه تصویر نمیده کابل عوض کردم هرکاری کردم دستگاه روشن میشه اما تصویر اصلا نمیده چیکار کنم

سلام ps4 من دو روزه وقتی روشنش میکنم این (see important health and safety warnings the settings menu ) پیام و میده بعد میاد بالا بنظرتون مشکلی نیست ؟ قبلا نمیومد.

آقا واس این مشکل Auto Eject راه حلی پیدا نشد؟!
دهن ما صاف شد که سر این!
اون ویدئوی سونی هم من نفهمیدم تو حالت روشن دو تا بیپ ممتد بزنه یا اول باید کنسول خاموش باشه!

سلام دوستان سال نو مبارک.

همینطوری خیلی از صفحات رو خوندم.

اولین و مهمترین مشکل ps4 گرمای ایجاد شده هست.

با توجه به اینکه شرکت سونی نمی دونه ما جنس مادام العمر می خریم برای سوددهی زیاد کنسول رو نسوز نمی کنه ;)

اما راه حل:

خرید یه پنکه usb
اگه نگرانید استفاده از برق usb کنسول باعث آسیبش بشه می تونید برق رو از کامپیوتر با کابل افزایش یا خرید آداپتور تامین کنید.

این مدلی کنسول همیشه خنکه.

قیمتش حدود بیست تومنه/
4_inch_usb_mini_fan.jpg

سلام

دوست عزيز ميشه بفرماييد كدوم مدل الان تو بازار هست كه دكمه ايي شده و مشكلاتي كه فرمودين رو نداره؟ انشالا شنبه ميخوام بخرم گفتم يه چيزي بگيرم كه مشكل اتواجكت و خاموش روشن شدن نداشته باشه

ممنون ميشم با كد بفرماييد.الان 1216a به طور مثال بگيرم يا ١٢١٦b

این مدل هم دکمه ای هست و سطح براق نداره:

CUH-1215A

Last edited by a moderator:
سلام.
مشکلی که برای من پیش اومده اینه که بازیم گیر کرده توی دستگاه یعنی وقتی eject رو میزنم نمیاد بیرون دهنم صاف شد رسما هرکاری میکنم درست نمیشه.

سلام
وقتی هارد ps4 پر میشه این مشکل پیش میاد بازی هایی که ضروری نیستن حذف کنید حداقل نیمی از هارد خالی باشه
یا اگر این مشکل پیش اومد ps4 رو خاموش کنید بلافاصه برق رو بکشید تا 30 ثانیه بشمارید بعد روشن کنید ببینید مشکلتون حل میشه
مرسی از راهنماییتون.والا با خاموش روشن کردن که درست نشد ولی بازش کردم و بازیو اوردم بیرون.خوشبختانه کاره پیچیده ای نبود.

• Like
Reactions: tpouria
سلام خدمت دوستان .
اقا من یه مشکلی پیدا کردم کنسولو روشن میکنم . لوگو میاد بعد ریست میشه بعد هم میره تو safe mode به نظر شما مشکل هارد هست؟

سلام، مدتی هست که احساس می کنم دکمه ی R2 در بازی GTA V مشکل پیدا کرده و باید با زور بیشتری و مدت طولانی تر نگه دارم تا کار کنه، این درحالیه که برای بازی های دیگه مثل سابق هست، مشکلی نداره! الآن با COD aw‌ هم که زیاد از R2 استفاده میشه چک کردم ، خوب بود
بنظرتون مشکل کجاست؟ چرا باید فقط در یک بازی مشکل باشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام. من از یکی از فامیلام یه دستگاه گرفتم که باز شده بوده و توش بازی ریخته شده.ده تا بازی ریختن 300 گرفتن. حالا این دستگاه مشکل بزرگش اینه که خیلی صدا میده.بعد روشن شدن تا توی یه بازی میری فن شروع میکنه به صدا دادن و هی زیادتر میشه.به نظرتون مشکل صدای خیلی زیاد فن به این بازیا ربطی داره یا نه.کلا واسه رفع این مشکل چه پیشنهادی دارید.در ضمن محیط اتاق گرم نیست و دستگاه کاملا آزاد هست.

آخرین ویرایش:
با سلام و تبریک عید،من دستگاهو ۴ ماهه خریدم 1200 ریجن دو ژاپن.ولی این افت فریم تو gta v داخله جاهای شلوغ مثل چهار راه هاخیلی زد تو حالم،چون کلا کنسولو بخاطره این بازی خریدم و اینکه ps4 گرفتم که لگ نداشته باشه.من آخرین آپدیت و نصب کردم.یجا توی پست شهرداری سوال کردم گفت از cpu هست.دوستان اگه ایراد اساسی هست کلا دستگاهو عوض کنم؟یا اگه کسی وارده بدم برام درست کنه،هزینشم پرداخت میکنم.

با سلام و تبریک عید،من دستگاهو ۴ ماهه خریدم 1200 ریجن دو ژاپن.ولی این افت فریم تو gta v داخله جاهای شلوغ مثل چهار راه هاخیلی زد تو حالم،چون کلا کنسولو بخاطره این بازی خریدم و اینکه ps4 گرفتم که لگ نداشته باشه.من آخرین آپدیت و نصب کردم.یجا توی پست شهرداری سوال کردم گفت از cpu هست.دوستان اگه ایراد اساسی هست کلا دستگاهو عوض کنم؟یا اگه کسی وارده بدم برام درست کنه،هزینشم پرداخت میکنم.

دوست عزیز طرف چرت گفته، افت فریم توی بازیها هیچ ربطی به کنسول نداره
از بازیه
شما آخرین آپدیت بازیرو نصب کنی مشکل تا حد زیادی برطرف میشه

• Like
Reactions: M-ziper
دوست عزیز طرف چرت گفته، افت فریم توی بازیها هیچ ربطی به کنسول نداره
از بازیه
شما آخرین آپدیت بازیرو نصب کنی مشکل تا حد زیادی برطرف میشه
ممنون از شما.سرعت بازی کم میشه،مثل صحنه آهسته،افت فریم هست دیگه؟من تقریبا همه پرسش و پاسخ هارو خوندم.واقعا همه این مشکل و دارن؟به نظرم اومد چون دستگاه سریه 12 هست این مشکل و داره.آپدیت کردم،ولی اونقدری تاثیر نکرد،تازه لوود اول بازی بیشترم شد.راهی به ذهنتون نمیاد برای بهتر کردن؟خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.

ممنون از شما.من تقریبا همه پرسش و پاسخ هارو خوندم.همه این مشکل و دارن؟به نظرم اومد چون دستگاه سریه 12 هست این مشکل و داره.آپدیت کردم،ولی اونقدری تاثیر نکرد،تازه لوود اول بازی بیشترم شد.راهی به ذهنتون نمیاد برای بهتر کردن؟خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.

واسه منم همینطوره، دستگاه ها هم سخت افزاراشون کلا یکیه، پس اگر یکی افت فریم داشته باشه بقیه هم دارن
افت فریم هم به اونصورت زیاد نیست، چون بازی جاهای شلوغ به اونصورت نداره

راهی نداره، فقط سخت نگیر و سعی کن لذت ببری:)

• Like
Reactions: M-ziper

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or