دسته رو Reset کردی؟ پشت دسته کنار دکمه ی L2 یه سوراخ کنار پیچ هست،از اونجا ریست میشه! ببین حل میشه؟ حالا نمیدونم چجوری ریست میشه! نمیدونم باید یه فشار بدی بره یا باید نگه داری! ببین کدومش میشه حالا! اگر از سوزن استفاده میکنی، از اون سمتی که نخ میره بزن تو دسته! از سمتی که میدوزن نزنی یه وخ به فان بره! چوب کبریت یا خلال دندون نکنی بشکنه بمونه اون تودوستان حرفه ای تر هم کمکی کنند تشکر میشود پیشاپیش!با سلام
من کنسول ps4 (رجن3) چند روز پیش از طریق اینتر نت آپدیت جدید کردم مشکلی که پیش امده ارتیاط دسته ها با کنسول بعد از چند دقیقه قطع میشه و برای اتصال مجدد حتما باید دستگاهو ریاستارت کنم
لطفا راهنمایی کنید مشکل از چیه؟
امروز وسط بازی ویچر 3 ارور داد که این اپیلیکشن رو نمی تونه ادامه بده و یا دیسکت کثیف هست یا خراب ! بعدم اتوماتیک از بازی اومد بیرون و دیسک هم داد بیرون ! این اولین بار بود همچین چیزی می دیدم و 3 ساله من چنین اروری ندیده بودم و مشکلی هم نداشته دستگاهم قبلا ! برای کسی تا حالا این اتفاق افتاده ؟ مشکل چی بوده ؟ البته بعدش دستگاه رو خاموش روشن کردم و دو ساعتی بدون مشکل بازی کردم ولی می خواستم بدونم کسی داشته همچین مشکلی تا حالا ؟
بازیهای دست دوم که دیسک کثیف باشند این ارور رو میده.امروز وسط بازی ویچر 3 ارور داد که این اپیلیکشن رو نمی تونه ادامه بده و یا دیسکت کثیف هست یا خراب ! بعدم اتوماتیک از بازی اومد بیرون و دیسک هم داد بیرون ! این اولین بار بود همچین چیزی می دیدم و 3 ساله من چنین اروری ندیده بودم و مشکلی هم نداشته دستگاهم قبلا ! برای کسی تا حالا این اتفاق افتاده ؟ مشکل چی بوده ؟ البته بعدش دستگاه رو خاموش روشن کردم و دو ساعتی بدون مشکل بازی کردم ولی می خواستم بدونم کسی داشته همچین مشکلی تا حالا ؟
سلام
من امروز کنسول رو روشن کردم صدای روشن شدن و منو ها میاد اما تصویر ندارم ؟ چه مشکلی پیش اومده و میشع حلش کرد یا نه ؟؟؟
درود با چه کالی وصل کردید ؟ با یه کابل دیگه و یه TV دیه تست کنید
اگر باز هم درست نشد برید منوی ریکاوری ( وقتی کنسول خاموشه 7 ثانیه دکمه پاور رو نگه دارید تا 2 تا بوق بزنه ) بعد گزینه Change Resoultion رو انتخاب کنید
سلام
مرسی با hdmi وصل کردم. الان که امتحان میکنم ولی کابل رو به صورت نیمه میزارم میاد تصویر ولی وکی کامل فرو میکنم نه. احتمال میدم از کابل باشه البته کابل فابریکم هست که میدونم چندان کیفیت هم ندارن. شاید برم با یه کابل اصلی امتحان کنم ببینم میشه یا نه .
با سلام
من دیروز یه 1216 500 گیگ گرفتم با یه بازی ویچر 3 نو
الان دو تا مساله هست که میخواستم از دوستان بپرسم
اول اینکه از کنسول هیچ صدایی نمیاد ولی وقتی توش دیسک بازی میزاری صدای واقعا زیادی میده(از ps3 خیلی بیشتر)
بعد اصولا باید بعد از اینکه چک میکنه قطع بشه که من یه 20 دقیقه ای تو بازی گشتم بعد اومدم داخل منوی کنسول می گشتم همچنان اون صدای زیاد از درایور ش میومد.
دومین مساله اینه که من هدفونم به خروجی دوال شاک وصل کردم صدا با کیفیت میاد ولی هر 6 یا 7 ثانیه در هد 2 میلی ثانیه صدا قطع و دوباره وصل میشه
اینم بگم که دستگاه اکبند بود خودم همه قسمتاشو چک کردم.
ممنون میشم راهنمایی کنید