Mahib
کاربر سایت
امتحان کن به سیف مود میره
ممکن است هارد دیسک خراب شده با یک هارد دیگه امتحان کن
چجوری برم سیف مود؟
این عکس از اینترنت گرفتم واسه این بالای تصویر نوشته سیف مود ولی واسه من ننوشته
دوروریام هیچکی کنسول نداره امتحان کنم
امتحان کن به سیف مود میره
ممکن است هارد دیسک خراب شده با یک هارد دیگه امتحان کن
چجوری برم سیف مود؟
این عکس از اینترنت گرفتم واسه این بالای تصویر نوشته سیف مود ولی واسه من ننوشته
دوروریام هیچکی کنسول نداره امتحان کنم
زمانی که کنسول خاموش است انگشت را به مدت ۷ ثانیه روی پاور کنسول فشار دهید تا زمانی که از دستگاه بیپ دوم شنیده بشه سپس نوشته دسته بازی را با سیمش به کنسول وصل کنید و بعد دکمه سفید رنگ PS دسته فشار دهید نمایان میشه این کار را انجام بدهید
این کارو الان انجام دادم ، بوق دومم میزنه ولی باز همینتصویر ارور میاد فکر کنم هاردم به فنا رفته.
میشه هارد ۱ ترا واسش بخرم؟ چه مدلی بخرم؟
بازی رو اپدیت کردی ؟سلام
وقتی سراغ مولتی بازی Dying light میرم کرش میکنه و ارور مسخره Ce-34878-0 میده از بازی بیرون میاد.
5 بار تست کردم تا سراغ مولتی بازی میرم این ارور لعنتی میاد و در حالت افلاین یا co op Friends only مشکلی نداره .
یه سرچی زدم انگار فقط من نیستم که این مشکلو داره ولی خیلیا راحت co op میزنن باید چیکار کنم ؟ rebuild هم تست کردم.
error دقیقا چی بود ؟با سلام و تبریک سال نو
دیشب هواسم نبود ps4 رو در حالی که روشن بود از برق کشیدم . دوباره که روشن کردم رفت توی قسمت safe mode و لودینگ تا 100% رفت و بعدش ارور داد که امکان restart دستگاه نیست و شما باید آپدیت 2.4 یا بالاتر رو نصب کنید . منم که آپدیت 2.5 اومده بود رو با فلش و گرفتن 7 ثانیه power نصب کردم ، حالا که روشن میکنم دستگاه بازم میره تو قسمت سیف مود و این بار روی صفر درصد قفل هست و تکون نمیخوره ، تا 4 ساعتم روشن گذاشتم همونجوریه ،
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
سلام
یه ps4 دارم بعد از آپدیت خاموش شد و بعد دوباره روشنش کردم پاور یه صدای تیک میزنه بعد 1 ثانیه چراغ ابی روشن میشه وبعد دوباره خاموش میشه و هون صدا رو میده ....؟؟
اصلا روشن هم نمیمونه که به حالت ریکاوری بره ... و هارد رو در اوردم بازم همچین مشکلی داره اما نظر من اینه که مشکل از پاور باشه ..!!
ممنون از راهنماییتون
از چه روشی اپدیت کردی ؟ اپدیت کامل انجام شد یا نه ؟ رجین دستگاه و تاریخ دستگاه چی است ؟
وقتی که کنسول خاموش است تمام کابل های دستگاه را بیرون بکش ۱۰ دفیقه صبر کن و دوباره کابل ها را وصل کن
امتحان کن به سیف مود میره به این روش را امتحان کن
زمانی که کنسول خاموش است انگشت را به مدت ۷ ثانیه روی پاور کنسول فشار دهید تا زمانی که از دستگاه بیپ دوم شنیده بشه سپس نوشته دسته بازی را با سیمش به کنسول وصل کنید و بعد دکمه سفید رنگ PS دسته فشار دهید نمایان میشه این کار را انجام بدهید .
دوست عزیز این به خاطر بد آپدیت شدن بازی هستش.واسه منم با آپدیت 1.8 این مشکل بوجود اومد ولی initialize نکردم چون حقیقتا حوصله درسر های پاک شدن کنسولو نداشتم.صبر کردم آپدیت 1.9 بیاد به 1.9 آپدیت کردم و مشکلم حل شد.شمام باید تا آپدیت بعدی صبر کنی.سلام من بازی gta v رو بعد از این که اپدیت 1.9 رو براش اومده بود دانلود کردم وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم چند ثانیه عکس ابتدای بازی رو برام میاره و بعد ارور CE-34224-5 رو میده. تو راه حلاش نگاه کردم زده باید initialization کنی بعد ریستور کنی البته قبلش بکاپ بگیری این کار رو کردم بازم نشد. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
ممنون که اینقدر سریع جواب داد چشم منتظر اپدیت بعدی میمونم ایشالا مشکل حل بشهدوست عزیز این به خاطر بد آپدیت شدن بازی هستش.واسه منم با آپدیت 1.8 این مشکل بوجود اومد ولی initialize نکردم چون حقیقتا حوصله درسر های پاک شدن کنسولو نداشتم.صبر کردم آپدیت 1.9 بیاد به 1.9 آپدیت کردم و مشکلم حل شد.شمام باید تا آپدیت بعدی صبر کنی.