مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بخاطر لودینگ میخوای هارد بخری :| :| :| :| :| :| :|؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

نه نکنن. ببین از برق بکش دکمه پاورو بگیر برق خالی شه بعدش یه نوار زیر اجکت رو در بیار درست میشه نشد عمودی بزار نشد یه Rebuild بکن نرم افزاری باشه خوب میشه

- - -ویرایش - - -

نه نکنن. ببین از برق بکش دکمه پاورو بگیر برق خالی شه بعدش یه نوار زیر اجکت رو در بیار درست میشه نشد عمودی بزار نشد یه Rebuild بکن نرم افزاری باشه خوب میشه

نه دادشم تمام اين راههايى كه ميگى امتحات كردم و موقتى هستن،ولى ديگه دكمرو از كار انداختم كلا ديگه درست شد كاملا.وقتى كنسولو باز ميكنى كاملا مشخص ميشه مشكل از اتصال بين دكمه و بورد اجكت بلوريه.مرسى بابت راهنمايى.

Sent from my iPhone using Tapatalk

اين رفتن ايكونا رو لودينگ دهن منو سرويس كرده
حالمو ديگه بهم زده لعنتي از زماني كه كنسول خريدم تا الان اينطوره
كسي روشي ميدونه ؟ rebuld database هم تست كردم جواب نداد :(
ميخوام هارد كنسولو عوض كنم ولي بخاطر اينكه ٢-٣ تا از بازي هامو با دوستم شير كردم اگه اكانتا پاك شن نميتونم از اونا استفاده كنم
روشي هست كه از تمام اطلاعات بكاپ تهيه كرد ؟ :| يعني يجور كه همشونو كپي كني رو هارد جديد و مثل قبل كنسول بالا بياد ؟
آین به باگه از اول بوده . میگن نت رو قطع کنی حله
میری توی friend lsit کامل Load نمیشه میای بیرون کلا دستگاه تو Load همه چی میمونه برای چند دقیقه اره ؟
اگه وایسی friend list کامل load شه این مورد پیش نمیاد ...
ولی اکثریت میگفتن باگ حل شده بعد از اپدیت 2

سلام دوستان

من دوستم دیسک بازیش وارد دستگاه نمیشه و وقتی هم میشه دیسک رو دوباره بیرون میده ! بهش گفتم یه Rebuild Database کنه که انجام داد ولی هنوز مشکل داره . چکار کنه ؟

سلام دوستان. شايد سوالم خيلي پيش پا افتاده باشه ولي مي خواستم بدونم اگه كنسول روشن باشه و مدت زيادي با دسته كاري نكني، طبيعي خودش خاموش بشه؟

سلام دوستان. شايد سوالم خيلي پيش پا افتاده باشه ولي مي خواستم بدونم اگه كنسول روشن باشه و مدت زيادي با دسته كاري نكني، طبيعي خودش خاموش بشه؟

بله اگر با دسته کار نکنی فک کنم حدود 3 ساعت روشن باشه بدون هیچ عملیات جدیدی دستگاه خاموش میشه !

ببخشيد انقدر سوال ميپرسم، ولي حالا اگه من بخوام يه چيزي دانلود كنم بايد چي كار كنم كه وسطش خاموش نشه؟

دوست خوبم دستگاه که کلا خاموش نمیشه اون میره رو حالت rest mode و فقط تو انرژی دستگاهت صرفه جویی میشه در حالی که بازی دانلود میشه البته خودت دوست داشتی میتونی مکث یا ادامه بدی دانلود رو

سلام دوستای بازیباز. یه سوال داشتم. کابل برق کنسول شما هم یه دست بزنید از جا در میاد؟ من متوجه شدم یه کابل فقط دست میزنم که ببینم محکمه سریع از جا در میاد و تا محکمش نکنم صدای جلیز و ولیز میده. مال شما هم با یه فشار کوچیک از جا در میاد؟ برگشته به زمان رادیو های قدیمی کابل این طوری گذاشته. تازه من یادمه ضبطمون به سختی کابلش در میومد با اینکه شکل همین کابل برق پی اس فور بود.
یه سوال دیگه هم داشتم اینه که اونهایی که روی مانیتور بازی میکنن چجوری صدا میگیرن؟

سلام
کنسول تازه خریداری شده.
یکبار زمان خراج شدن از restmode فریز کرد یکبار زمان وارد شدن به بازی WD.
مشکل نرم افزاری هست یا سخت افزاری؟
کنسول تولید 2014 ست.4 ماه کار کرده.

با سلام خدمت دوستان عزیز من یه PS4 خریدم تولید 3 ماه چهارم 2014 سریال نامبرشم : CUH-1115A هست Region 1 USA

وقتی که دارم بازی میکنم قسمتی که فن هست گوش میدم یه صدای ویز ویز میشنوم خواستم بدونم این صدا ماله خود فن هست و نرماله ؟؟؟

چون یکی از دوستام بهم گفت همه Region 1 ها مشکل دارن و خرابن باید Region 2 میگرفتی ! یکم دودل شدم که راست میگه یا نه چون قبلا فقط مشکل HDMI و Auto Eject داشتن اما سری جدید این مشکلات رفع شد .

با سلام خدمت دوستان عزیز من یه PS4 خریدم تولید 3 ماه چهارم 2014 سریال نامبرشم : CUH-1115A هست Region 1 USA

وقتی که دارم بازی میکنم قسمتی که فن هست گوش میدم یه صدای ویز ویز میشنوم خواستم بدونم این صدا ماله خود فن هست و نرماله ؟؟؟

چون یکی از دوستام بهم گفت همه Region 1 ها مشکل دارن و خرابن باید Region 2 میگرفتی ! یکم دودل شدم که راست میگه یا نه چون قبلا فقط مشکل HDMI و Auto Eject داشتن اما سری جدید این مشکلات رفع شد .

نباید مشکلی باشه نگران نباش معمولا طبیعی هست :)

خرابی hdmi اکترا خیلی زود خودش را نشون میده
Auto eject هم شانسی هست ممکنه بعد از یک مدت یکدفعه نمایان بشه

- - -ویرایش - - -

سلام
کنسول تازه خریداری شده.
یکبار زمان خراج شدن از restmode فریز کرد یکبار زمان وارد شدن به بازی WD.
مشکل نرم افزاری هست یا سخت افزاری؟
کنسول تولید 2014 ست.4 ماه کار کرده.

نرم افزاريه از من که مداوم فریز میشه :d نگران نباش :)

کی گفته همه ریجن 1 ها مشکل دارن ؟ :| واسه چی گفته اصلا ؟؟؟!!!
خیلی حساس نشو رو کنسول . موقع بازی که کله رو نمیچسبونن رو فن صداشو بشنون :دی شما کنسولو عمودی بذار اگه باز این طور بود و صداش زیاد هم بود معلوم میشه هی یه چیز داره میخوره به فنش که امکان نداره ! البته شبیه همین ویز ویز (:دی) رو ps3 super slim من هم هست ولی خیلی کم تر که اصلا احساس نمیشه!
خلاصه این که اون قضیه مشکل برای سال پیش بود که تازه اومده بودن کنسولا الان دیگه از هر 100 تا کنسول یه دونه شانسی ممکنه این طور شه !

کی گفته همه ریجن 1 ها مشکل دارن ؟ :| واسه چی گفته اصلا ؟؟؟!!!
خیلی حساس نشو رو کنسول . موقع بازی که کله رو نمیچسبونن رو فن صداشو بشنون :دی شما کنسولو عمودی بذار اگه باز این طور بود و صداش زیاد هم بود معلوم میشه هی یه چیز داره میخوره به فنش که امکان نداره ! البته شبیه همین ویز ویز (:دی) رو ps3 super slim من هم هست ولی خیلی کم تر که اصلا احساس نمیشه!
خلاصه این که اون قضیه مشکل برای سال پیش بود که تازه اومده بودن کنسولا الان دیگه از هر 100 تا کنسول یه دونه شانسی ممکنه این طور شه !

والا منم نیدونم چرا میگه همشون خرابن دیروز کنسول رو خریدم من

والا منم نیدونم چرا میگه همشون خرابن دیروز کنسول رو خریدم من

دوستتون گفتن منطق شما چی میگه ؟ :| اگه این طوره منم میگم تمام ps4 ها مشکل داره!
اقا کنسولت سالمه برو کیف کن به جای این که بگردی دنبال ایراداش :دی من تو این زمینه سابقه زیاد داشتم زمانی که هر چیزی که تازه خریدم روش زیاد حساس شدم بعدش یه مشکل پیدا کرده :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or