Mahdi_Mansouri
کاربر سایت
احتمالا از کابل hdmi باشه.با کابل دیگه امتحان کنید.سلام دوستان....
ps4 م روشن میشه ولی تصویر نمیده ....چه خاکی بر سر کنم؟:d
Sent from my GT-S7582
احتمالا از کابل hdmi باشه.با کابل دیگه امتحان کنید.سلام دوستان....
ps4 م روشن میشه ولی تصویر نمیده ....چه خاکی بر سر کنم؟:d
با کابل دیگه هم امتحان کردم بازم تصویر نمیدهاحتمالا از کابل hdmi باشه.با کابل دیگه امتحان کنید.
Sent from my GT-S7582
Drive معمولا هنگام شروع کردن بازی توی همون دقایقه اول کار میکنه و خاموش میشه ! شاید صدای این بوده ولی کلا fan بر حسبه استفاده و دما دوره تندش رو تغییر میده . جای نگرانی زیادی نیست.دوستان یه مشکلی برام پیش اومده:من تازه بازی assassins creed unity رو خریدم دیروز بازی کردم ولی امروز وقتی سی دی رو توی دستگاه می زارم و بازی رو play می کنم دور فن بدجور می ره بالا انگار صدای جارو برقی می ده،به نظرم دیروز این مشکل نبود.الان بازی های دیگه مثل fifa 15 و gta v رو play می کنم این مشکل رو ندارن ،این اولین باری هست که به چنین مشکلی بر می خورم چه کار کنم؟؟
معمولا اگه پاوز رو هم زده باشید وقتی بازی اجرا بشه اتوماتیک شروع به دانلود میکنه.دوستان یه مشکلی که دارم اینه که یه بازی رو که میزارم واسه دانلود و بقیه دانلودها رو pause که هست، طرفای صبح کنسول خودش اتوماتیک بقیه دانلودها رو هم resume میکنه. کسی میدونه مشکل از چی میتونه باشه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
معمولا اگه پاوز رو هم زده باشید وقتی بازی اجرا بشه اتوماتیک شروع به دانلود میکنه.
شما برید داخل تنظیمات و گزینه ی دانلود اتوماتیک رو بردارید فک کنم مشکلتون حل بشه.
Sent from my GT-S7582
با psx دانلود کنید و انتقال بدید خیلی راحت تر هست و سرعت انتقال هم چند برابر سریع تر.منظور من وقتی کنسول رو حالت استندبای و داره دانلود میکنه، خود به خود بقیه دانلودها رو استارت میزنه اونم تو یه ساعت خاص طرفای ساعت ۵ صبح.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
دوستان تو رو خدا به دادم برسید
برادرم دیروز داشت جی تی ای بازی می کرد وسط بازی یک دفعه کنسول هنگ میکنه اونم مجبور میشه کنسول رو خاموش کنه دیگه بعد اون که میخواد بالا بیاد این پیغام رو میزنه
cannot start the ps4
connect the DS4 using the usb cable and then press the ps Button
این کار رو که میکنم میگه
connect a usb storage device that contains an update file for installation for ver 2.04 or later
بعد رفتم فول اپدیت 2.04 رو گرفتم از سرور سونی (همون 758mb که هارد رو هم فرمت میکنه) بعد نصبش کردم 100% شد
ولی باز وقتی بالا میاد همون ارور رو میده
تو رو خدا بگید که ایراد از کنسول نیست؟؟؟؟
احتمال داره از هارد دستگاه باشه من که عوضش نکردم همون مال خودشه
دوستان اگه کسی میدونه لطفا راهنماییم کنه دارم دیونه میشم
خوشحال که حل شددوستان تو رو خدا به دادم برسید
برادرم دیروز داشت جی تی ای بازی می کرد وسط بازی یک دفعه کنسول هنگ میکنه اونم مجبور میشه کنسول رو خاموش کنه دیگه بعد اون که میخواد بالا بیاد این پیغام رو میزنه
cannot start the ps4
connect the DS4 using the usb cable and then press the ps Button
این کار رو که میکنم میگه
connect a usb storage device that contains an update file for installation for ver 2.04 or later
بعد رفتم فول اپدیت 2.04 رو گرفتم از سرور سونی (همون 758mb که هارد رو هم فرمت میکنه) بعد نصبش کردم 100% شد
ولی باز وقتی بالا میاد همون ارور رو میده
تو رو خدا بگید که ایراد از کنسول نیست؟؟؟؟
احتمال داره از هارد دستگاه باشه من که عوضش نکردم همون مال خودشه
دوستان اگه کسی میدونه لطفا راهنماییم کنه دارم دیونه میشم
بازی رو کامل پاک کنید و دوباره نصب کنید و جدیدترین اپدیت رو بریزید.سلام
چند باری موقع Gta online کد خطا CE-34878-0 و از بازی بیرون میاد .
برای حل این مشکل باید چیکار کرد ؟ مشکل بدیه ؟
سلام دوستان من چند وقتیه وقتی بازی میکنم وسط بازی دستم قاط میزنه و کار نمیکنه دیگه تا مجبور به ریستارت کردن کنسول میشم.مشکل از چیه
سلام
چند باری موقع Gta online کد خطا CE-34878-0 و از بازی بیرون میاد .
برای حل این مشکل باید چیکار کرد ؟ مشکل بدیه ؟