مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستتون گفتن منطق شما چی میگه ؟ :| اگه این طوره منم میگم تمام ps4 ها مشکل داره!
اقا کنسولت سالمه برو کیف کن به جای این که بگردی دنبال ایراداش :دی من تو این زمینه سابقه زیاد داشتم زمانی که هر چیزی که تازه خریدم روش زیاد حساس شدم بعدش یه مشکل پیدا کرده :)

منطق من میگه دوستم ک..... میگه :d بعدشم من از اکثر دوستام پرسیدم هم گفتم برا ما هم اینجوریه حتی خود فروشنده کنسولش هم اینجوریه یعنی صدای طبیعی خود فن هست فقط من الکی حساس شدم به قول دوستم بزار هنوز کنسول خودشو پیدا کنه بعد :">

منطق من میگه دوستم ک..... میگه :d بعدشم من از اکثر دوستام پرسیدم هم گفتم برا ما هم اینجوریه حتی خود فروشنده کنسولش هم اینجوریه یعنی صدای طبیعی خود فن هست فقط من الکی حساس شدم به قول دوستم بزار هنوز کنسول خودشو پیدا کنه بعد :">

اقا عادیه به خدا :دی گیر نده به کنسول بشین کیف کن :دی
خیلی هم مثل من وسواس به خرج نده چون دیوانت میکنه :)

دوستان بهترین روش برای حل مشکل Auto Eject چی هست؟
Auto Eject اگر لزوما مشکل سخت افزاری نباشه با خاموش کردن کنسول و کشیدن کابلها واسه 5 دقیقه باید درست بشه
یه روشه دیگم برای بعضیا جواب داده بود ایستاده کنسول روشن میکردن بعد دوباره خوابیده میزاشتن ok میشد

به جز اینا اگر باشه باید دستگاه رو باز کرد و ...
که تاپیکش مربوطش هست سرچ کنی میاد.

سلام دوستان این تاپیک قشنگ آدمو دپرس میکنه
دوستانی که اطلاع دارن یه جواب به بنده بدن
این دستگاه های جدیدتر که با CUH-11 شروع میشن مثل CUH-1115 ریجن 1
اینا هم مشکلات سخت افزاری مثل auto eject یا خرابی پورت HDMI و ... براشون پیش اومده یا میاد ؟
چقدر مطمئن تر از مدل قبلی هستن ؟

سلام دوستان این تاپیک قشنگ آدمو دپرس میکنه
دوستانی که اطلاع دارن یه جواب به بنده بدن
این دستگاه های جدیدتر که با CUH-11 شروع میشن مثل CUH-1115 ریجن 1
اینا هم مشکلات سخت افزاری مثل auto eject یا خرابی پورت HDMI و ... براشون پیش اومده یا میاد ؟
چقدر مطمئن تر از مدل قبلی هستن ؟

کلا مدلای جدید و اونایی مال سال 2014 هستن مشکل زیادی نداشتن
اونایی که مال 2013 بودن همچین مشکلایی داشتن
اگه گرفتی که هیچی
ولی اگه نگرفتی یکم صبر کن مدلای 2015 میاد از اونا بگیر
البته 2014 هم مشکلی نداره
موفق باشی عزیز

سلام
من دوهفته هست پلی ۴ خریدم
بغضی موقها دیسک را واردش میکنم پسش میده ۳-۴ بار که تکرار کنم میخونه و مشکلی نداره وسط بازی هم بیرون نمیده..
دستگاه مشکل داره یا عادی هست؟؟
البته بیشتر رو دیسک gta این انتفاق می افتد ..
مثلا کال اف اصلا اینطوری نمیشه
اگر هم دستگاه کمی کار کرده باشد گرم باشد این اتفاق نمی افتد..
لطفا راهنمایی کنید
کنسول هم ریجن ۲ سه ماه دوم ۲۰۱۴ هست

آخرین ویرایش:
سلام
من دوهفته هست پلی ۴ خریدم
بغضی موقها دیسک را واردش میکنم پسش میده ۳-۴ بار که تکرار کنم میخونه و مشکلی نداره وسط بازی هم بیرون نمیده..
دستگاه مشکل داره یا عادی هست؟؟
البته بیشتر رو دیسک gta این انتفاق می افتد ..
مثلا کال اف اصلا اینطوری نمیشه
اگر هم دستگاه کمی کار کرده باشد گرم باشد این اتفاق نمی افتد..
لطفا راهنمایی کنید
کنسول هم ریجن ۲ سه ماه دوم ۲۰۱۴ هست
بیشتر روی دیسکه GTA اتفاق میفته ؟
یعنی روی بقیه بازیات اینطوری نشده ... ؟
دو مورد هست.... ممکنه دیسک ایراد داشته باشه ( که معمولا یه ارور مربوطه داره و auto eject نمیشه )
دستگاه مشکله auto eject رو داره ...
نه عادی نیست ... اصولا اگر باگه نرم افزاری چیزی باشه با همون کشیدن کابلها مشکل برطرف میشه یا به قوله بچه ها با روشن کردن ایستاده
اگر rebuild و نصب فریمور کمک نمیکنه ....
ممکنه مشکل خوده drive باشه .
یه تاپیک بود که یه fix براش نوشته شده بود اون رو پیدا کن.

سلام
عیدتون مبارک
ps4 بنده تازگیا رو بازی های مسخره خیلی داغ میکنه!
مثلا تو gta v دستگاه صداش کمه ولی تو بازی مثل olliolli 2 وحشتناک زیاده!
تو ss صدا کمه ولی تو fl صدا خیلی زیاده!

بیشتر روی دیسکه GTA اتفاق میفته ؟
یعنی روی بقیه بازیات اینطوری نشده ... ؟
دو مورد هست.... ممکنه دیسک ایراد داشته باشه ( که معمولا یه ارور مربوطه داره و auto eject نمیشه )
دستگاه مشکله auto eject رو داره ...
نه عادی نیست ... اصولا اگر باگه نرم افزاری چیزی باشه با همون کشیدن کابلها مشکل برطرف میشه یا به قوله بچه ها با روشن کردن ایستاده
اگر rebuild و نصب فریمور کمک نمیکنه ....
ممکنه مشکل خوده drive باشه .
یه تاپیک بود که یه fix براش نوشته شده بود اون رو پیدا کن.
والا من س هفته هس خریدم
هفته اول کال اف رو کرایه کردم مشکلی نبود هفته دوم درابو کلاپ رو گرفتم مشکلی نبود هفته سوم جی تی ای رو خریدم در بدو ورود دیسک مشکل بوجود امد...البته دوتا فیلم بلو ری دارم اونا رو هم الان میزارم بازم مشکل هست
بببند نکته عجیب اینحاست که وسط بازی بیرون نمیده!!!!!! هرجا من دیدم نوشتن وسط بازی بیرون میده اما از من نمیده....
دقیقا ۳-۴ بار تکرار کنم میخونه خیلی هم کم صداس نسبت به دستگاه دوستم....کلا نمیدونم نگرانش باشم یا خیر؟؟؟

سلاممن امروز یدونه ریجن 1 تولید سه ماهه چهارم 2014 خریدم .اقا چراغ کنسول تو منوی خودش سفیده درسته؟در ضمن یه بازی براش خریدم اگه این 3 ماه تو کنسول بمونه و درش نیارم اشکالی پیش میاد؟سوال سه این که دسته رو چه قدر بزنم دفعه اول شارژ شه ؟اخرین سوال هم این که چه مشکلاتی میتونه کنسولم داشته باشه ؟

دوستان تازگی ها یه مشکلی برای دسته کنسولم پیش اومده،نمی دونم بعد از آپدیت 2.4 بود یا نه.مشکلم اینه که بعضی وقتها که دسته داره شارژ می شه،می بینم که شارژ دسته متوقف شده و کنار دسته توی صفحه هیچ علامتی که نشون می ده دسته در حال شارژ هست یا اصلا شارژ شده دیده نمی شه.ولی وقتی خود دسته رو با اون دکمه که پشت دسته هست ریست می کنم یا مثلا وقتی دستگاه رو ریست می کنم ادامه شارژ انجام می شه و علامت نشان دهنده شارژ شدن دسته هم ظاهر می شه،البته بعضی اوقات اتفاق میفته،به نظر نمیاد دسته خراب باشه چون تا حالا از دستم هم نیفتاده ،نمی دونم مشکل از چیه.کسی تا حالا این مشکل رو داشته؟خواهشن راهنماییم کنید.دسته خراب شده؟البته 6 ماه هست گرفتم از ایرانم نگرفتم.

دوستان تازگی ها یه مشکلی برای دسته کنسولم پیش اومده،نمی دونم بعد از آپدیت 2.4 بود یا نه.مشکلم اینه که بعضی وقتها که دسته داره شارژ می شه،می بینم که شارژ دسته متوقف شده و کنار دسته توی صفحه هیچ علامتی که نشون می ده دسته در حال شارژ هست یا اصلا شارژ شده دیده نمی شه.ولی وقتی خود دسته رو با اون دکمه که پشت دسته هست ریست می کنم یا مثلا وقتی دستگاه رو ریست می کنم ادامه شارژ انجام می شه و علامت نشان دهنده شارژ شدن دسته هم ظاهر می شه،البته بعضی اوقات اتفاق میفته،به نظر نمیاد دسته خراب باشه چون تا حالا از دستم هم نیفتاده ،نمی دونم مشکل از چیه.کسی تا حالا این مشکل رو داشته؟خواهشن راهنماییم کنید.دسته خراب شده؟البته 6 ماه هست گرفتم از ایرانم نگرفتم.
به نظرم یک بار rebuild database انجام بده . اکثریت مشکلات مربوط به شارج اینا رو برطرف میکنه

والا من س هفته هس خریدم
هفته اول کال اف رو کرایه کردم مشکلی نبود هفته دوم درابو کلاپ رو گرفتم مشکلی نبود هفته سوم جی تی ای رو خریدم در بدو ورود دیسک مشکل بوجود امد...البته دوتا فیلم بلو ری دارم اونا رو هم الان میزارم بازم مشکل هست
بببند نکته عجیب اینحاست که وسط بازی بیرون نمیده!!!!!! هرجا من دیدم نوشتن وسط بازی بیرون میده اما از من نمیده....
دقیقا ۳-۴ بار تکرار کنم میخونه خیلی هم کم صداس نسبت به دستگاه دوستم....کلا نمیدونم نگرانش باشم یا خیر؟؟؟
به نظر میاد که مشکله auto eject رو داره ...
میشه نگرانش بود .... این مساعل یه طوری هست که نمیشه دقیقا گفت سخت افزاری هست یا نرم افزاری . ولی اگر ادامه پیدا کنه یا مشکل بیشتر بشه میشه گفت میتونه سخت افزاری باشه

سلاممن امروز یدونه ریجن 1 تولید سه ماهه چهارم 2014 خریدم .اقا چراغ کنسول تو منوی خودش سفیده درسته؟در ضمن یه بازی براش خریدم اگه این 3 ماه تو کنسول بمونه و درش نیارم اشکالی پیش میاد؟سوال سه این که دسته رو چه قدر بزنم دفعه اول شارژ شه ؟اخرین سوال هم این که چه مشکلاتی میتونه کنسولم داشته باشه ؟
درسته
خیر
فرقی نداره . مثل قدیم نیست دیگه

چیزه خاصی نیست که نگرانش باشی . common ترینش auto eject هست !
سلام
عیدتون مبارک
ps4 بنده تازگیا رو بازی های مسخره خیلی داغ میکنه!
مثلا تو gta v دستگاه صداش کمه ولی تو بازی مثل olliolli 2 وحشتناک زیاده!
تو ss صدا کمه ولی تو fl صدا خیلی زیاده!
سلام
عیده شما هم مبارک باشه
میزانه گرما رو نمیشه با گوش و دست اینا اندازه گرفت
در صورته نیاز خودش میزانه فن رو اندازه میگیری
اگر مشکله overheat باشه شما بایستی به red light برخورد کنی در این صورت چیزه مهمی نیست .... بسته به دمای محیط و میزانه کاری اینا هست

دوستان امروز یه لیوان از فاصله 1 متری افتاد رو کنسول دیگه بالا نمیاد.
تو یوتوب شماره ارور CE-34335-8 رو زدم گفت هارد در بیار دوباره جا بزن این کارو کردم ولی فایده نداشت.

کسی میتونه کمکم کنه؟

اینم عکس از اروری که میده
634915_20140622112607.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان امروز یه لیوان از فاصله 1 متری افتاد رو کنسول دیگه بالا نمیاد.
تو یوتوب شماره ارور CE-34335-8 رو زدم گفت هارد در بیار دوباره جا بزن این کارو کردم ولی فایده نداشت.

کسی میتونه کمکم کنه؟

اینم عکس از اروری که میده
634915_20140622112607.jpg

امتحان کن به سیف مود میره
ممکن است هارد دیسک خراب شده با یک هارد دیگه امتحان کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or