مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
۱-شاید ممکنه ایراد از هارد دیسک باشه= هارد دیسک دیگری را امتحان کنید

۲ سخت افزار خود کنسول

وقتی کنسول خود بخود خاموش میشه و دو باره روشنش میکنی پیام اخطاری چیزی اولش برات نمیاد مثل کنسول را هیچ وقت از برق نکشین ......

یکی از نشانه های چراق چشمک زن مرگ آبی همین خود بخود خاموش شدن کنسول است که امید وارم این برای شما نباشه

نه داداش مرگ آبي نيست وقتي كنسول روشن ميشه اخطار ميده كه از برق كشيديد كنسولو :| تكرار نكنيد و اين چيزا هارد ديسكش هم دادم از هارد نبود گفتن سيصد تومن خرج داره ....
بايد بدم تعمير چند جا گفتن مشكل سخت افزاره بازم ممنون بابت پاسخ دهي

سلام دوستان چند ماهه PS4 خریدم ریجن 3 هنوز 10 ساعت باهاش بازی نکردم مشکل Disk Auto Reject داره با روش های معمول درست نشد که خاموشش بکنم و چند دقیقه صبر کنم و ... میخواستم بپرسم به جز باز کردن و دستکاری کردن دکمه ریجکت راه حل جدیدی نیومده براش؟ دو بار تا حالا فرستادم دوبی ، بار اول که یارو پس فرستاد گفت درست کردم نامرد دروغ گفت اینبار فرستادم نمایندگیش امروز زنگ زدم یارو میگه هیچ چیش نیست، دیگه کلافه شدم ، حالم گرفته شد بخدا اینهمه بازی خریدم ، چیکار کنم که باورشون بشه مشکل داره ؟ آخه بعضی مواقع تا 2 ساعت هم بازی کردم مشکل نداشته
اون راه حل سونی کاملا چرت و بی معنی هست
شما کنسولت رو عمودی قرار بده ببین نتیجه چی میشه اینجا اعلام کن

سلام وقت همگی بخیر

1.من قبلا PC Gamer بودم یه دو هفته ای میشه که PS4 خریدم میخواستم بدونم که گزینه به اسم Install یا چیزی شبیه اون واسه بازی وجود نداره که بعد از نصب, لودینگ از روی هارد اتفاق بیفته نه از دیسک چون اینجوری کمتر به Blueray Rom فشار میاد و لودینگ زودتر انجام میشه.
2.یه سوال دیگه اینکه چرا بعضی وقتا تو Fifa 15 سرعت کند میشه مثل رفتن تو بعضی منو ها مخصوصا قسمت Career Mode و همینطور وقتی که دروازه بان میخواد بازی رو شروع کنه و دوربین از پشت سر دروازه بان رو نشون میده.
3.هرچیزی هم که باعث طول عمر بیشتر دستگاه میشه ممنون میشم که بگین.
ببخشید که سوالام زیاد شد;)

سلام وقت همگی بخیر

1.من قبلا PC Gamer بودم یه دو هفته ای میشه که PS4 خریدم میخواستم بدونم که گزینه به اسم Install یا چیزی شبیه اون واسه بازی وجود نداره که بعد از نصب, لودینگ از روی هارد اتفاق بیفته نه از دیسک چون اینجوری کمتر به Blueray Rom فشار میاد و لودینگ زودتر انجام میشه.
2.یه سوال دیگه اینکه چرا بعضی وقتا تو Fifa 15 سرعت کند میشه مثل رفتن تو بعضی منو ها مخصوصا قسمت Career Mode و همینطور وقتی که دروازه بان میخواد بازی رو شروع کنه و دوربین از پشت سر دروازه بان رو نشون میده.
3.هرچیزی هم که باعث طول عمر بیشتر دستگاه میشه ممنون میشم که بگین.
ببخشید که سوالام زیاد شد;)

1- کلا بازی ها چه بخوای چه نخوای خودشون Install می شن روی هارد و از روی هارد اجرا می شن ، نیازی به Install کردن دستی نیست
2- این مشکل خود بازی هست ، با آپدیت برای بعضی ها حل می شه
3- تهویه مناسب داشته باشه ، پشتت رو باز بزاری خیلی خوبه ، نکته خاص دیگه ای نیست

اون راه حل سونی کاملا چرت و بی معنی هست
شما کنسولت رو عمودی قرار بده ببین نتیجه چی میشه اینجا اعلام کن
کشیدن کابلها برای auto eject اتفاقا برای خیلیا جواب داده بوده توی reddit و ... اینا میخوندم . البته بعده یه مدتی ظاهرا دوباره برمیگرده . کلا annoying هست

Last edited by a moderator:
کشیدن کابلها برای auto eject اتفاقا برای خیلیا جواب داده بوده توی reddit و ... اینا میخوندم . البته بعده یه مدتی ظاهرا دوباره برمیگرده . کلا annoying هست

به نظرم کابلها رو بکش بزار کنسول همینطوری باشه چند ساعت . بعد بزن ببین مشکل حل میشه یا نه
عمودی گذاشتن هم برای یه سری جواب میده اگر نه که تاپیکش هست برای حل موضوع
اینجاش سواله برا من
کسی که مثلا دو هفته هست که مشکل اجکت داره تو این دو هفته کنسولش رو از برق نکشیده؟؟؟
این مشکل رو خیلیا داشتن پس نمیشه گفت همه همیشه کنسولشون تو برق بوده !

اینجاش سواله برا من
کسی که مثلا دو هفته هست که مشکل اجکت داره تو این دو هفته کنسولش رو از برق نکشیده؟؟؟
اخه کنسول رو برای چی باید از برق کشید ؟؟؟؟
نیازی نداره ! اکثریت یا خاموش میکنن یا روی Standby میزارن
به هر حال اگر مشکله نرم افزاری چیزی باشه .... یکی از راه حلاش این بوده و درسته که این راه حل 100% مشکل رو بر طرف نمیکنه اما قبلا توصیه کرده بودم به دوستان و علاوه همون عمودی گذاشتن گفته بودن مشکلشون حل شده

دوستان یه صدای نسبتا خفیفی از سمت راست کنسول، بیشتر قسمت جلوی کنسول (سمت USBها) شنیده می‌شه، می‌خواستم بدونم مورد خاصی هست یا نه؟ جنس صداش با صدای فن و صدای اصلی فرق داره تا حدودی.

دوستان یه صدای نسبتا خفیفی از سمت راست کنسول، بیشتر قسمت جلوی کنسول (سمت USBها) شنیده می‌شه، می‌خواستم بدونم مورد خاصی هست یا نه؟ جنس صداش با صدای فن و صدای اصلی فرق داره تا حدودی.
اگه همون صدای خر خر مانندی که از جلوی کنسول میاد وقتی گوشتون رو نزدیک می برین رو میگین 100% طبیعیه..

اینجاش سواله برا من
سلام
نوار ها رو بکشید و به خصوص ایستاده بذارید حل میشه. از برق کشیدنم راه موقته.

سلام توروخدا یکی کمک کنه
وسط بازی بودم ارور داد زدم اوکی please wait نوشت طول خیلی کشید بعد زدم که خاموش کنم نمیشد دکمه رو دستگاه رو زدم رفت میخاست بره ریست مد ولی طول کشید
از برق کشیدم دوباره درست شد رفتم تو بازی الان خاموش نمیشه تروخدا:((

سلام توروخدا یکی کمک کنه
وسط بازی بودم ارور داد زدم اوکی please wait نوشت طول خیلی کشید بعد زدم که خاموش کنم نمیشد دکمه رو دستگاه رو زدم رفت میخاست بره ریست مد ولی طول کشید
از برق کشیدم دوباره درست شد رفتم تو بازی الان خاموش نمیشه تروخدا:((
یه بار کلید رو بزنی میره rest mode . اگر دستت رو نگه داری بیپه دوم رو که بزنه خاموش میشه در صورتی که روشن باشه
اگر کلید مربوطه کار نمیکنه از منو کلا دستگاه رو خاموش کنی بعد کابلها رو بکش ببین مشکل حل میشه یا نه
اگر نشد یه rebuild database آنجام بده !!!

با سلام خسته نباشید.فردا میخوام ی پلی4کارکرده بخرم.طرف میگه1200
ریجن یک سال 2014
دسگاه ظاهرا تمیزه
حالا سوالم اینه موقع خرید چیارو تست کنم؟ا کجا بفهمم مشکلی نداره؟مشکل چراغ ابی و سایر مشکلات.راهنمایی کنین لطفا
ممنون

با سلام خسته نباشید.فردا میخوام ی پلی4کارکرده بخرم.طرف میگه1200
ریجن یک سال 2014
دسگاه ظاهرا تمیزه
حالا سوالم اینه موقع خرید چیارو تست کنم؟ا کجا بفهمم مشکلی نداره؟مشکل چراغ ابی و سایر مشکلات.راهنمایی کنین لطفا
ممنون
بنظرم بخاطر 200 تومن ریسک نکن ارزش نداره
برو اکبند بردار

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

آخرین ویرایش:
سلام عزیزان
ما دیروز کنسول جدید گرفتیم حالا اپدیت هم زدیم ولی دیسک باز نمیکنه هرکاری میکنم درایو بوق میزنه ولی بیرون نمیارش دستگاهم region 2 eu
راهنمایی کنید ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or