مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام عزیزان
ما دیروز کنسول جدید گرفتیم حالا اپدیت هم زدیم ولی دیسک باز نمیکنه هرکاری میکنم درایو بوق میزنه ولی بیرون نمیارش دستگاهم region 2 eu
راهنمایی کنید ممنون میشم
انگشتت رو 10 سانیه روی دکمه اجکت نگهدار

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

با سلام
من دستکاهم سه روز قبل از عید خریدم رجین یک هست برای 2014
مشکلم اینه که تو بازی یه موقعی گیر میکنه خیلی کوتاه تو آپدیت 2.50 و 2.51 همینطوریه
چیکار کنم
با تشکر

با سلام
من دستکاهم سه روز قبل از عید خریدم رجین یک هست برای 2014
مشکلم اینه که تو بازی یه موقعی گیر میکنه خیلی کوتاه تو آپدیت 2.50 و 2.51 همینطوریه
چیکار کنم
با تشکر
اگر فکر میکنی چیزه غیره عادی هست میتونی یه بار rebuild database رو انجام بدی ببینی تاثیری میکنه یا نه. میتونه از خوده بازی هم باشه ( یعنی طبیعی باشه )

سلام. من بازی مرتال کامبت حداقل برای ۱۰ نفر از دوستانم به صورت اکانت ظرفیت ۱ و از طریق نرم افزار پی اس ایکس نصب کردم بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه. امروز یکی از کنسولها به صورت عجیبی هر وقت میخوام بازی مرتال اجرا کنم کلا کنسول خاموش میشه !!!!! ۶-۷ تا بازی دیگه رو همین کنسول هست بدون هیچ مشکلی اجرا میشن فقط مرتال تا اجرا میشه کنسول کامل خاموش میشه واقعا موندم مشکل از چیه آخه اگه مشکل از اکانت باشه که بازی اجرا نمیشه نه اینکه کنسول خاموش بشه یا شایدم من دارم اشتباه میکنم !! حتی نمیشه بازی دیلیت کرد دوباره دانلود کرد چون اکانت ۱ هستش و بازی می پره. ممنون میشم از دوستان اگر کسی راه حلی بلده اینجا بنویسه . شرمنده طولانی شد.

سلام من 1 ماهه ps4 خریدم فقط باهاش the order رو بازی کردم و زیاد استفاده نکردم ازش
امروز خواستم روشنش کنم 1 بوق میزنه میره رو safe mod بعد 1 دفعه خاموش میشه دیگه بالا نمیاد.
کسی میتونه کمک کنه؟

سلام من 1 ماهه ps4 خریدم فقط باهاش the order رو بازی کردم و زیاد استفاده نکردم ازش
امروز خواستم روشنش کنم 1 بوق میزنه میره رو safe mod بعد 1 دفعه خاموش میشه دیگه بالا نمیاد.
کسی میتونه کمک کنه؟
روی safe mode چه اتفاقی میفته ؟
ببین خودت میتونی از safe mode بالا بیاریش ؟ زمانی که کنسول کاملا خاموشه دستت رو روی power نگه داری همینطوری تا بیپ بزنه بعد ول کن دوباره بزار ببین از safe mode میاد بالا . گزینه rebuild رو امتحان کن اگر مشکل رو حل نکردم میتونی گزینه ini رو برای format امتحان کنی ... البته همه چیز پاک میشه.
اگر کمک نمیکنه احتماله بالا هارد مشکل پیدا کرده

روی safe mode نمی مونه تا میره safe mode بعد 3 ثانیه خاموش میشه . مهلت کاری نمیده
اگه پاور باشه تعمیر میشه؟ اگه ضعیف شده باشه پاورش چقد عمر داره ؟ بازم مرسی از لطفت این کارارو سعی کردم نشد مرسی

روی safe mode نمی مونه تا میره safe mode بعد 3 ثانیه خاموش میشه . مهلت کاری نمیده
اگه پاور باشه تعمیر میشه؟ اگه ضعیف شده باشه پاورش چقد عمر داره ؟ بازم مرسی از لطفت این کارارو سعی کردم نشد مرسی

سلام
تاریخ ساخت و ریجن کنسولت چیه ؟؟

خوب خوشبختانه این مشکلو شمارو خارج از ایران هم داشتن و اصلا خودشون هم نمیدونن دلیلش چیه !!!

مشکلشون هم فقط با صحبت با ساپورت سونی حل شده !!!

I have the error code (WS-37338-4)?! - Page 3 - PlayStation® Forums

شما باید با ساپورت سونی ارتباط برقرار کنی و مشخصات و سریال کنسولتو فکر میکنم بدی تا برات از بن خارجش کنن

- - -ویرایش - - -

نمیخوام نا امیدت کنم ولی کلا مثل اینکه بعضی کنسولها که این ارور واسشون میاد از بن خارج نمیشن تنها راه هم صحبت با ساپورت سونی هستش

http://community.us.playstation.com...he-error-code-WS-37338-4/td-p/43669084/page/3
http://community.us.playstation.com...ort/PS4-error-WS-37338-4/td-p/44485034/page/2

این دو تاپیک بالا هم در رابطه با همین موضوعه یکی از کاربرای فرومشون گفته من هنوز مشکلم حل نشده و مجبورم برم ایکس باکس بخرم سونی خداحافظ تو یه دوست قدیمیتو از دست دادی !!!

دوستان برای ps4 من اتفاقات عجیبی میفته مثلا الان کابل لن رو کشیدم ازش رفتم اومدم دیدم برا خودش خاموش شده و روشنم که کردم این صفحه سیاهه امد و دوباره ریستارت کرد و Ps4 بالا اومد بعضی وقتام بدون دلیل یهو خاموش میشه که این اتفاق یه 2-3 باری کلا افتاده که یهو خاموش میکنه و دوباره باید روشنش کنم این الان چشه ؟ چرا اینجوری شده ؟

دوستان برای ps4 من اتفاقات عجیبی میفته مثلا الان کابل لن رو کشیدم ازش رفتم اومدم دیدم برا خودش خاموش شده و روشنم که کردم این صفحه سیاهه امد و دوباره ریستارت کرد و Ps4 بالا اومد بعضی وقتام بدون دلیل یهو خاموش میشه که این اتفاق یه 2-3 باری کلا افتاده که یهو خاموش میکنه و دوباره باید روشنش کنم این الان چشه ؟ چرا اینجوری شده ؟
سلام . اپدیت اخری رو دوباره نصب کن و یه REBUILD DATABASE بزن . بعد تنظیمات کنسول رو هم چک کن و خاموش شدن خودکار کنسول رو بزار روی 5-6 ساعت یا هیچوقت .

راستی دوست عزیز این که گفتی یهو خاموش شد و بعد رفت توی سیف مود و باز بالا اومد نشان از این داره که یا برق نوسان کرده یا برق رفته و اینا چون وقتی برق یکدفعه بره اینطور میشه . ببین شاید کابلی درست جا نرفته و متصل نشده . اتصالات رو چک کن . از محافظ برق هم استفاده کن که نوسانات اسیبی نرسونه . موفق باشی

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or