انگشتت رو 10 سانیه روی دکمه اجکت نگهدارسلام عزیزان
ما دیروز کنسول جدید گرفتیم حالا اپدیت هم زدیم ولی دیسک باز نمیکنه هرکاری میکنم درایو بوق میزنه ولی بیرون نمیارش دستگاهم region 2 eu
راهنمایی کنید ممنون میشم
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
انگشتت رو 10 سانیه روی دکمه اجکت نگهدارسلام عزیزان
ما دیروز کنسول جدید گرفتیم حالا اپدیت هم زدیم ولی دیسک باز نمیکنه هرکاری میکنم درایو بوق میزنه ولی بیرون نمیارش دستگاهم region 2 eu
راهنمایی کنید ممنون میشم
اگر فکر میکنی چیزه غیره عادی هست میتونی یه بار rebuild database رو انجام بدی ببینی تاثیری میکنه یا نه. میتونه از خوده بازی هم باشه ( یعنی طبیعی باشه )با سلام
من دستکاهم سه روز قبل از عید خریدم رجین یک هست برای 2014
مشکلم اینه که تو بازی یه موقعی گیر میکنه خیلی کوتاه تو آپدیت 2.50 و 2.51 همینطوریه
چیکار کنم
با تشکر
روی safe mode چه اتفاقی میفته ؟سلام من 1 ماهه ps4 خریدم فقط باهاش the order رو بازی کردم و زیاد استفاده نکردم ازش
امروز خواستم روشنش کنم 1 بوق میزنه میره رو safe mod بعد 1 دفعه خاموش میشه دیگه بالا نمیاد.
کسی میتونه کمک کنه؟
روی safe mode نمی مونه تا میره safe mode بعد 3 ثانیه خاموش میشه . مهلت کاری نمیده
اگه پاور باشه تعمیر میشه؟ اگه ضعیف شده باشه پاورش چقد عمر داره ؟ بازم مرسی از لطفت این کارارو سعی کردم نشد مرسی
دوستان کنسول بن بشه چی میشه؟
یعنی اصلا دیگه نمیشه باهاش بازی کرد؟یا فقط انلاین نمیشه زد و افلاین میشه زد؟
سلام . اپدیت اخری رو دوباره نصب کن و یه REBUILD DATABASE بزن . بعد تنظیمات کنسول رو هم چک کن و خاموش شدن خودکار کنسول رو بزار روی 5-6 ساعت یا هیچوقت .دوستان برای ps4 من اتفاقات عجیبی میفته مثلا الان کابل لن رو کشیدم ازش رفتم اومدم دیدم برا خودش خاموش شده و روشنم که کردم این صفحه سیاهه امد و دوباره ریستارت کرد و Ps4 بالا اومد بعضی وقتام بدون دلیل یهو خاموش میشه که این اتفاق یه 2-3 باری کلا افتاده که یهو خاموش میکنه و دوباره باید روشنش کنم این الان چشه ؟ چرا اینجوری شده ؟