مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دیروز بعد مدتها کنسول رو روشن کردم آپدیت کردم و شروع کردم فیفا بازی کنم! (دیجیتالی) ییهو دیدم صدای eject میاد! بعد خواستم دیسک وارد کنسول کنم دیدم اصلا نمیفهمه دیسکی توش نیست و مدام تلاش میکنه یه دیسکی بخونه! (صدای خوندن درایو میومد) بازی هم بدون مشکل کار میکرد یعنی مشکل auto eject نبود!
بعد خاموش روشن کردم اوکی شد! سونی به نظرم کلا رو نرم افزار کار نمیکرد میداد سیستم عاملشو یکی دیگه بنویسه بهتر بود! هر آپدیتی میده گند میزنه
این قضیه بعده اپدیت اخری برای یکی از دوستام اتفاق افتاد
به نظر میرسه ماله اپدیت باشه چون از زمان لانچ تا الان چنین باگی نداشت از نظره auto eject کنسولش
به هر حال با خاموش رونش کردن هم درست نمیشد - کابلها رو که یه 15 ربع کشید دیگه این مشکل برنگشت
ولی همچنان میگه وقتی کنسولی توی Standby هست بعده 1-2 ساعت auto eject شروع میشه ×_×
باگه عجیبه ای . به نظر سخت افزاری نیست این قضیه ...

درود، وقتی کنسول مشغول آپدیت ( مرحله نصب ) به ورژن 2.51 بود، برق قطع شد و بعد اون SAFE MODE تموم گزینه هاش کار می کنه بجز گزینه
REBUILD DATABASE
که عمل نمی کنه.
کنسول در حالت عادی بالا میاد اما دسته ها با کابل یا بدون کابل کار نمی کنن و یکی از دوستانم می گفت کنسول LOCK شده و باید به پلی استیشن ایمیل بزنم یک فایل واسم ایمیل می کنن تا با اون بتونم کنسول رو UNLOCK کنم. هنوز پاسخی از پلی استیشن نگرفتم. اگه دوستان اطلاعاتی در این خصوص دارند لطفا بفرمایند.
نکته دیگه هم اینکه چندبار مجدد آنلاین و با فلش آپدیت کردم اما بی فایده است و دوباره همون اتفاق میفته و
REBUILD DATABASE
کار نمیکنه و دسته ها هم وقتی کنسول روشن میشه دیگه کار نمیکنه.
یعنی روی rebuild میزنی اصلا هیچ عکس العملی نداره ؟ یا اروری چیزی میده ؟
برای دسته ها امتحان کردی reset کنی دسته ها رو ( ریست سخت افزاری پشته دسته هست )
اگر راه کار نده چیزی مجبوری save ها رو backup بگیری کلا format کن ( full هم انجام بده ( توجه داشته باش ممکنه از 30 دقیقه تا چند ساعت طول بکشه بسته به میزانه پر بودن هارد )

داداش از پاسخت ممنونم ولی خب یه چیز دیگه ای رو هم باید بهت بگم.
من تو شهرستان زندگی میکنم.اگه بخوام کنسول بخرم باید برم یه شهر دیگه چون اینجا کسی نه کنسول میفروشه نه تعمیر میکنه(فقط یه تعمیرگاه هست که اونم فک نکنم تا حالا با ps4 کار کرده باشه:-o )
حالا فک کن بعد از خریدن هاردش بسوزه!! اونوقت غیر از خود زنی!چیکار میتونم بکنم؟بعد از یک سالو اندی پولش رو جمع کردم حالا پوله هاردو از کجا بیارم؟؟؟
میدونم خیلی زیاده روی کردم اما خب عادت دارم آینده نگر باشم.در ضمن میخوام کنسولو زیر باد کولر بزارم تازه جاشم از چهار طرف بازه.پس مطمعن باش مثل روز اولش ازش نگهداری میکنم.
فقط میخواستم لطف کنی دو تا از سوالامو جواب بدی:
1.کنسول خودت چه ریجنیه؟چند وقته خریدیش؟ تا حالا مشکلی نداشته؟
2.چون من میخوام فقط آفلاین بازی کنم نیازی به اپدیت ندارم.به نظرت کدوم ورژن اپدیت سونی ارور و لگ و کندی کمتری داره.اینطور که معلومه اپدیت آخری مشکلاتی داره.
خیلی ممنونم جوابمو بدی.با تشکر

اگه میخوای یه سایت بهت معرفی کنم سه ماهه سوم یا چهارم 2014 ازش بگیر قیمت خیلی خوبی هم میده و خودم ازش خریدم.
من الان 7 ماهی هست ps4 خریدم ریجن 1 هست و تا حالا هیچ مشکلی نداشته.
حتی اگه بخوای آفلاین هم بازی کنی باید برای یه سری از بازی های جدید فریمور دستگاه رو آپدیت کنی تا بازی رو بتونی اجرا کنی.
اگه میخوای زیر باد کولر بزاری بهتره از محافظ های کناری هم بخری که گرد و خاک کمتری وارد دستگاه بشه.
بهرحال خواستی بگو تا بهت معرفی کنم.

سلام خدمت دوستان
وقتی pes 2015 اجرا میشه , صفحه تلویزیون (سامسونگ ) بعضی وقتا (مثلا وقتی برای ضربه ازاد زدن چپ و راست میکنی) لایه ی سفید خیلی کم رنگی میاد رو صفحه ,کابل hdmi و ورودی رو هم عوض کردم تغیری نکرد , تو تنظیمات ps4 تصویر رو 720p ست کردم و rgb رو limited کردم که کیفیت تصویر کمی پایین تر اومده ولی تا حد 90 % درست شد
به نظر شما اشکال از ps4 هست یا از pes یا tv ؟

با تشکر

سلام خدمت دوستان
وقتی pes 2015 اجرا میشه , صفحه تلویزیون (سامسونگ ) بعضی وقتا (مثلا وقتی برای ضربه ازاد زدن چپ و راست میکنی) لایه ی سفید خیلی کم رنگی میاد رو صفحه ,کابل hdmi و ورودی رو هم عوض کردم تغیری نکرد , تو تنظیمات ps4 تصویر رو 720p ست کردم و rgb رو limited کردم که کیفیت تصویر کمی پایین تر اومده ولی تا حد 90 % درست شد
به نظر شما اشکال از ps4 هست یا از pes یا tv ؟

با تشکر
faghat to bazie pes injorie Ya bazi Dgam Test Zadi ??

سلام خدمت دوستان من ps4 خواستم با پایه جابه جا کنم ا بقل تو فاطله خیلی کم به یه پایه tv برخورد کرد باید از کجا بدونم مشکل براش پیش اومده ؟
اصلا مقاومه در برابر صربه
؟؟

سلام خدمت دوستان من ps4 خواستم با پایه جابه جا کنم ا بقل تو فاطله خیلی کم به یه پایه tv برخورد کرد باید از کجا بدونم مشکل براش پیش اومده ؟
؟؟

داداش گوشی ضد ضربه که نیست در برابر ضربه مقاوم باشه لابد میخوایی ضد اب هم باشه :|

ولی اگه از فاصله کم افتاده باشه بعیده مشکلی داشته براش پیش اومده باشه اول خیلی اروم تکونش بدین ببنید صدا از توش میاد یا نه اگه نه روشنش کنید

اگه روشن شد و مشکلی نداشت با خیال راحت استفاده کنید البته یه چند ساعتی باهاش کار کنید که مطمعان بشید

ولی اگه از ارتفاع زیاد افتاده روشنش نکنید ببریدش پیش تعمیر کار

داداش گوشی ضد ضربه که نیست در برابر ضربه مقاوم باشه لابد میخوایی ضد اب هم باشه :|

ولی اگه از فاصله کم افتاده باشه بعیده مشکلی داشته براش پیش اومده باشه اول خیلی اروم تکونش بدین ببنید صدا از توش میاد یا نه اگه نه روشنش کنید

اگه روشن شد و مشکلی نداشت با خیال راحت استفاده کنید البته یه چند ساعتی باهاش کار کنید که مطمعان بشید

ولی اگه از ارتفاع زیاد افتاده روشنش نکنید ببریدش پیش تعمیر کار
دادا نیافتاد تو فاصله خیلی کم کج شد رو پایه یعنی به پایه tv یعنی دی هده دو انگوشت نیافتاد زمین فقط از بغل از سمت قسمت براق کنسول زد به پایه tv

؟؟
اگر کار میکنه بدون مشکل که خب مشکلی براش پیش نیومده
سعی کن بیشتر مراقب باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or