دادا اموزشش تو سایت هست !درود
دوستان ، یکی از آشناهای من چند وقتی هست PS4 خریده ریجن 2 هم هست. بعد اخیراً مثل اینکه دچار دوشواری شده میگه هی خود دستگاه دیسک رو میده بیرون و دستگاه صدای بیرون دادن دیسک رو میده ؟! می خواستم ببینم جریان این مشکل چیه ؟
صفحات قبل رو هم یه نگاهی انداختم مثل اینکه بعضی دوستان از این مشکلات داشتن ، ولی چون خودم کنسول این فامیلمون رو از نزدیک ندیدم نمی دونم دقیقاً شرایطش چه جوریه اگه در مورد این تیپ مشکل اطلاعی دارید بی نصیب نذارید سپاس
هدست دیگه امتحان کردی ؟بچه ها تورو خدا کمک کنید
من پی اس 4 ام رو از یکی از دوستان خریده بودم منتها استفاده نکرده بودم حالا دو روز پیش رفتم جی تی ای انلاین ولی اولا وقتی هدستمم به دسته وصل میکنم اتصالی داره دوما وقتی وصله صدای من برا همه تو چت میره ولی صدای بقیه تو هدست من نمیاد چیکار کنم مشکلش چیه
توی انجمن یه تاپیک هست بگردی . توی همین بخشه 4درود
دوستان ، یکی از آشناهای من چند وقتی هست PS4 خریده ریجن 2 هم هست. بعد اخیراً مثل اینکه دچار دوشواری شده میگه هی خود دستگاه دیسک رو میده بیرون و دستگاه صدای بیرون دادن دیسک رو میده ؟! می خواستم ببینم جریان این مشکل چیه ؟
صفحات قبل رو هم یه نگاهی انداختم مثل اینکه بعضی دوستان از این مشکلات داشتن ، ولی چون خودم کنسول این فامیلمون رو از نزدیک ندیدم نمی دونم دقیقاً شرایطش چه جوریه اگه در مورد این تیپ مشکل اطلاعی دارید بی نصیب نذارید سپاس
درود
هدست دیگه امتحان کردی ؟
اطمینان داری مشکله هدست نیست ؟
هدست دیگه هم امتحان کردم صدای من میره ولی صدای اونا نمیاد
نکنه Guest Log in میکنی ؟ چون وروده مهمان پاک میشه وقتی خاموش روشن میکنیاقا من دبروز pd4 reset کردم همه اطلاعاتم پاک شد بعد از دیشب هر چی prpfile ادد میکنم بعد وقتی میخوام دستگاهو خاموش کنم میگه اطلاعاتتون رو ذخیره کنید بعد زده بعد از 24 تانیه اطلاعات شما پاک میشود
بعد دستگاه خاموش میشه اما porofilam میپره
کسی میتونه کمکم کنه؟
اگر تو safe mode نمیرهدوستان کنسول یکی از بچه ها روشن نمیشه.یعنی میگه وقتی کنسول رو روشن میکنه چراغ آبی که میاد دو ثانیه بعدش خاموش میشه.تو سیف مودم نمیره.مشکلش چیه؟
مشکلات رو نمیشه صرفا با یه بار روشن کردن تستید !!اقا یکی می تونه تموم مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری که 4 براش تا حالا پیش اومده رو بگه
می خو.ام 4 بگیرم ببینم چه طور میشه این ها رو تو مغازه تشخیص داد
فک نکنم هنوز از وضع نسل قبل مایکرو بد تر باشه بازنم همه رفتن 360 خریدن !!مشکلات رو نمیشه صرفا با یه بار روشن کردن تستید !!
به هر حال مشکلات عمده یکیش auto eject هست که راه حلش کشیدن کنسول از برق برای 15 دقیقه و اگر کار نکرد باید بری توی تاپیکش. راه حلش رو نوشتن
مشکلات دیگه یکی blue pulse هست که اصلا کنسول خرابه و روشن نمیشه و فقط پالسه ابی میده ( زمانی که روشن میکنی پالسه ابی میده ولی سفید میشه. اگر نشه و تصویر نده یعنی مشکل داره )
یه مورد هم بوده به خاطره خراب شدن هارد ( بعد از مدتی ) کنسول بالا نمیاد و نیاز به فرمت و تعویض هارد داره
چند مورد هم از زمان لانچ تا الان بوده که دستگاها خراب شدن ... مثلا مشکلی برای Power پیش اومده
امیدوارم این پسته ترسناکی نباشه در کل :d