سلام عزیز اره میشه مشکلی نیستاقا میشه صدای کله بازیه به هدست یا هنزفری انتقال داد ؟؟ تو ps4
دکمه ps رو نگه دار. قسمت adjust devices
اون قسمت sound رو از روی voice تغییر میدی به all > اینطوری همه صداها میاد.
سلام عزیز اره میشه مشکلی نیستاقا میشه صدای کله بازیه به هدست یا هنزفری انتقال داد ؟؟ تو ps4
کنسول رو برای 15 دقیقه کلا از برق بکشسلام دوستان کمک
دو بار این اتفاق واسم افتاده اونم اینه که موقع بازی میکنم دستگاه دوتا بوق چند بار تو فاصله ثانیه ای میاد انگار یکی دکمه لمسی دی وی دی رو بزنه
مشکل از کجاست خیلی میترسم؟؟؟
نه داداش خیالت راحت... مشکلی ایجاد نمیکنهسلام
من يه the witcher نو خريدم يه كمي از وسطاي ديسك خطو خش داشت مشكلي برا دستگاه به وجود نمياره ؟
دادا ضربه مربه چیزی نخورده ؟؟سلام، من به تازگی مشکلی در ps4 خودم ایجاد شده، که وقتی کنسول خاموش هست به طور خود به خود گاهی اوقات روشن میشه و میره داخل منو و گاهی اوقات هم روشن میشه و بعد خاموش میشه،،،،، وقتی هم داخل منو کنسول هستم و دارم کاری رو انجام میدم به طور خودکار کنسول خاموش میشه، خیلی نگرانم تو رو خدا کمکم کنید در حالت سیف مود هم نمیره و یه بار هم بدون هارد روشن کردم که اصلا کنسول بالا نیومدش و گفتش که هارد داخل کنسول نیست... کمک کنید
یه 15-30 دقیقه از برق بکش - بعد روشن کن ببین درست شده یا نهنه دوست عزیز،،، اصلا ضربه نخورده و من کابل های ps4 رو وقتی میخام از کنسول جداکنم خیلی اروم جدا میکنم..... مشکل من ربطی به پورت های کنسول نداره؟؟!!!
hdd منظورم همون هارد هستنه دیگه خاموش نشدش وقتی هارد رو در آوردم،، بله یه 15 دقیقه از برق در آوردم و از safe mode بالا اومد.... خیلی ممنونم میشه درباره hdd توضیح بیشتری بدید؟؟ متشکرم
سلام،مشکلی نیست این صدا هم عادیه تا دلت بخواد من از اینکارا کردم برایه خوندن dvd صداهایه عجیب غریب زیاد میدهدوستان سلام.من امروز اشتباهی دی وی دی رو جای بلوری وارد دستگاه کردم.b-(دستگاه صدای جیر جیر میداد ولی لود نمی کرد با هر بدبختی بود با اجکت متوالی در اومد دی وی دی رو در اوردم بجاش دیسک لوری رو گذاتم بازی رو اجرا کرد ولی می ترسم مشکلی پیدا کرده باشه sنظر شما چیه ؟ بنظرتون پیش متخصص ببرم ؟