سلام دوستان.من امروز هدست گلد سونی وژن دو رو خریدم بعد داشتم تستش میکردم تو حالت جمع شده از دستم افتاد خط و شکستگی ندیدم حالا میترسم آسیبی دید باشه مثل بلندگوهای داخلش جا به جا شده باشه آخه یکم بلند گوهاش یه طرف فروررفته یکی هم بیرون تره تو هردو بنظرتون مشکلی داره ؟s
بهینه سازی بازی مسعله ای هست که سازنده ها روش کار میکنن . حالا با نصب پچها اینا ممکنه تا % در صورت اینکه اعمال شده توی update میزانه performance بهبود پیدا کنه .سلام می خواستم بدونم افت فریم بازی هیچ راهی نداره درست شه با آپدیت بازی هم درست نمیشه و یه سوال دیگه که اصلا چرا بازی افت فریم پیدا میکنه مشکل از دستگاهه یا بازی البته بازی فیزیکیه بازی gta v رو میگم ممنون میشم جواب بدید
سلام می خواستم بدونم افت فریم بازی هیچ راهی نداره درست شه با آپدیت بازی هم درست نمیشه و یه سوال دیگه که اصلا چرا بازی افت فریم پیدا میکنه مشکل از دستگاهه یا بازی البته بازی فیزیکیه بازی gta v رو میگم ممنون میشم جواب بدید
سلام دوستان یه مشکل کو چیک دارم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.کابل فابریک HDMI خود ps4 رو به مانیتور خودم زدم و به محض بالا اومدن menu یه نویز و صدای خر خر(یه چیزی تو این مایه ها)تو منو شروع میشه کابل رو در آوردم دوباره زدم مطئن هستم اشکال از مانیتور نیست چون xbox360 هم HDMI وصله و مشکلی نیست با تعویض کابل این مشکل حل نشده البته همیشگی نیست بعضی وقتا این نویز میاد و حتی تو بازی هم ادامه داره میره رو مخ آدم...!!کسی میدون مشکل از کجاست..؟چون وقتی کنسول رو خاموش میکنم مشکل حل میشه و بعضی وقتا باز این اتفاق میافته میگم همیشگی نیست ولی وجود داره.کابل جدید بخرم.؟
سلام
من ps4 رو حتي چندين ساعت بازي ميكنم ولي دور فن بالا نميره صداش خيلي كمه خيلي خيلي
كل بدنش داغ ميشه حتي از جايي كه هوا مياد بيرون روي ميز رو كاملا داغ ميكنه برعكس ps3 كه فنش بالا ميره و بدنش سرد ميشه اين اصلا اينجوري نيست
برنامه خاصي نيست كه بشه دورشو بالا برد؟