مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
دوستان total space هارد دستگاه شده 230 گیگ. :|
یعنی نزدیک 215 گیگ اینا بازی، با خرتو پرتای دیگه 6 گیگ خالی نشون میده. rebuild database هم چندبار زدم. جواب نداد. البته اینم بگم rebuild database رو در حد 1-2 دقیقه ای انجام داد. در حالی که باید چند ساعت بکشه فک کنم. بازیم پاک کردم مشکلو حل نکرد.
به غیر از initialize راه دیگه ای نیست؟ انگار اون 170 گیگ به 100 گیگ رزرو سیستم اضافه شده. یعنی رزرو سیستم شده 270 گیگ. 230 گیگ هم باقی مونده.
408 گیگ حدودا در دسترس هست از یه هارد 500
برای 1tb هم جدودتا 870 اینا برای 2 هم حدودا 1.77 اگر اشتباه نکنم
عادی هست

دوستان من قبلا کنسول رو می زاشتم تو حالت 3 ساعت rest mode که تو این 3 ساعت جفت دسته هام شارژ بشن و بعدشم خودبه خود کنسول خاموش می شد
ولی الان دیگه بعد از 3 ساعت خاموش نمیشه تنظیمات هم همونه دستکاری هم نکردم
میشه یکی بگه باید چه کنم

ممنون

سلام....
آقا من ویچر 3 رو دیجیتالی گرفتم و نصب کردم....ولی وقتی میخوام بازی رو شکروع کنم ،فریز میکنه و کنسول خاموش میشه؟؟؟
این جریانش چیه؟؟واسه بازیای دیگه اینجوری نیست!!

می دونم. این عکسو ببین.

عجیبه. کلی رو باید 407 نشون بده یا من دارم اشتباه میکنم ×_×
به هر حال هاردت 500 هست دیگه ؟
ببین یه Backup ازش رویه یه هار اکسترناله 1 ترا بگیر بعد دستگاه رو فرمت کن اگر ریست کردن و rebuild database کمکن نمیکنه ببین درست میشه یا نه
اصولا rebuildt باید کمک میکرد تو این قضیه

سلام....
آقا من ویچر 3 رو دیجیتالی گرفتم و نصب کردم....ولی وقتی میخوام بازی رو شکروع کنم ،فریز میکنه و کنسول خاموش میشه؟؟؟
این جریانش چیه؟؟واسه بازیای دیگه اینجوری نیست!!
امتحان کردی بازی رو دوباره نصب کنی ؟
DISC سالم هست ؟
ممکنه مشکل از دیسک باشه.

با سلام
دوستان درمان قطعی برای مشکل اتو اجکت دستگاه های نحسِ ریجن 1 پیدا نشد ؟ (البته ماله بنده ماله ساخت آپریل هم هست!)
وضع دستگاهی که دارم خیلی افتضاح شده، حدود یه ماه ازش استفاده نکردم خاموش بوده، حالا دیگه خیلی حاد شده مشکل، هر بار که روشنش میکنم بین 5 دقیقه تا یکی دو ساعت اتو اجکت رو انجام میده، و هر کدوم از راه های قدیمی مثل خاموش روشن کردن و خالی کردن برق رو انجام میدم، بازم بعد از چندین دقیقه این عملو تکرار میکنه !! حتی وقتی خاموشه خودش روشن میشه و دیسک رو بیرون میده
کلا خیلی کلافم کرده به نظرتون چی کار کنم ؟ اون لاستیک زیرشم خیلی وقته پیش کندم و حتی امروز Rebuild database هم انجام دادم اما بازم دو ساعت درست شد و برگشت ..

اینم شانس ماس ، همه ی دستگاه های مشکل دارم با یکی از این روش ها مشکلشون برطرف شد اما ماله ما انگار وقتی این روش ها رو روش پیاده میشم برعکس عمل میکنه و مشکلش آپگرید میشه !!

البته اینم بگم قبلنا بهتر بود و حتی یکی دو هفته یبار فقط این عمل رو انجام میداد اما الان روزی 5 6 بار ...
بهترین پیشنهادتون چیه ؟ من که دلم نمیاد پشت دستگاه باز بشه مثلاً دستگاه نو خریدما
ممنون از دوستان.

با سلام
دوستان درمان قطعی برای مشکل اتو اجکت دستگاه های نحسِ ریجن 1 پیدا نشد ؟ (البته ماله بنده ماله ساخت آپریل هم هست!)
وضع دستگاهی که دارم خیلی افتضاح شده، حدود یه ماه ازش استفاده نکردم خاموش بوده، حالا دیگه خیلی حاد شده مشکل، هر بار که روشنش میکنم بین 5 دقیقه تا یکی دو ساعت اتو اجکت رو انجام میده، و هر کدوم از راه های قدیمی مثل خاموش روشن کردن و خالی کردن برق رو انجام میدم، بازم بعد از چندین دقیقه این عملو تکرار میکنه !! حتی وقتی خاموشه خودش روشن میشه و دیسک رو بیرون میده
کلا خیلی کلافم کرده به نظرتون چی کار کنم ؟ اون لاستیک زیرشم خیلی وقته پیش کندم و حتی امروز Rebuild database هم انجام دادم اما بازم دو ساعت درست شد و برگشت ..

اینم شانس ماس ، همه ی دستگاه های مشکل دارم با یکی از این روش ها مشکلشون برطرف شد اما ماله ما انگار وقتی این روش ها رو روش پیاده میشم برعکس عمل میکنه و مشکلش آپگرید میشه !!

البته اینم بگم قبلنا بهتر بود و حتی یکی دو هفته یبار فقط این عمل رو انجام میداد اما الان روزی 5 6 بار ...
بهترین پیشنهادتون چیه ؟ من که دلم نمیاد پشت دستگاه باز بشه مثلاً دستگاه نو خریدما
ممنون از دوستان.
احتمالا باید دستگاه رو باز کنی درست کنی
یه تاپیکی هست توی انجمن در مورده این قضیه . باید پیداش کنی ببینی کمکت میکنه یا نه.

احتمالا باید دستگاه رو باز کنی درست کنی
یه تاپیکی هست توی انجمن در مورده این قضیه . باید پیداش کنی ببینی کمکت میکنه یا نه.

اره دیگه
واقعا شانس فوق العاده ای دارم :|
مسئله همین بود که نمیخوام دستگاه باز بشه (پیچاش) چون ارزش دستگاه واقعا نصف میشه چه از نظر مصرف کننده چه از نظر قیمت ..

!! دوستان دیگه ای هم بودن که این بلا سرشون اومده باشه ؟

اره دیگه
واقعا شانس فوق العاده ای دارم :|
مسئله همین بود که نمیخوام دستگاه باز بشه (پیچاش) چون ارزش دستگاه واقعا نصف میشه چه از نظر مصرف کننده چه از نظر قیمت ..

!! دوستان دیگه ای هم بودن که این بلا سرشون اومده باشه ؟
تا جایی که یادم میاد کسایی بودن که مشکل auto eject رو داشتن به این صورت
اصولا باید با کشیدن کابل اینا حل بشه . اگر نه اشکال کار سخت افزاری هست.

تا جایی که یادم میاد کسایی بودن که مشکل auto eject رو داشتن به این صورت
اصولا باید با کشیدن کابل اینا حل بشه . اگر نه اشکال کار سخت افزاری هست.

خیلیا میگفتن کنسول رو باید عمودی بزاری این مشکل حل میشه، حالا من همیشه افقی میزارم و متاسفانه جایی که کنسولو میزارم امکان قرار دادنش به صورت عمودی وجود نداره
ممکنه با این کار مشکل حل بشه ؟

بله متاسفانه با کشیدن کابل ها درست نمیشه
اما موقتی ممکنه حل بشه

خیلیا میگفتن کنسول رو باید عمودی بزاری این مشکل حل میشه، حالا من همیشه افقی میزارم و متاسفانه جایی که کنسولو میزارم امکان قرار دادنش به صورت عمودی وجود نداره
ممکنه با این کار مشکل حل بشه ؟

بله متاسفانه با کشیدن کابل ها درست نمیشه
اما موقتی ممکنه حل بشه
اون قضیه اینطوری بود که یه بار فقط عمودی روشنش میکردی بعد حل میشد ( یه سری از بچه ها تایید کرده بودن این قضیه کار میکنه )

اون قضیه اینطوری بود که یه بار فقط عمودی روشنش میکردی بعد حل میشد ( یه سری از بچه ها تایید کرده بودن این قضیه کار میکنه )
حالا برام جالبه معمولا وقتی بعد از یه مدت زیادی کنسولو از استراحت در میارم (یه ماه) مشکلش خیلی حاد میشه دقیقا مثل الان

حالا برام جالبه معمولا وقتی بعد از یه مدت زیادی کنسولو از استراحت در میارم (یه ماه) مشکلش خیلی حاد میشه دقیقا مثل الان
عجیبه که اینطوریه ×_×
متاسفانه چیزه بیشتر از این به ذهنم نمیرسه. باید ببینی چی کارش میتونی بکنی .
نهایته راهش باز کردن دستگاه هست .

عجیبه که اینطوریه ×_×
متاسفانه چیزه بیشتر از این به ذهنم نمیرسه. باید ببینی چی کارش میتونی بکنی .
نهایته راهش باز کردن دستگاه هست .
والا چی بگم، همینطوری نمیشه فروختش ؟؟ روزه اولم باید ریجن دو میگرفتم اشتباه بزرگی کردم ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or