خیلی چیزا میتونه باشه مسعود جان. مثلا یه پلاگاین یا کدکی که سازگاری نداره... حتی درایور کارت صدا :biggrin1: و از این چیزا ... :biggrin1:دوستان عزیز Winamp من مشکل پیدا کرده ! وقتی بازش میکنم ویه آهنگ رو میارم Unable error report یا یه چیزی تو این مایه ها میده و بسته میشه !
چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فایرفاکسم داغون شد...
یه روز که مثل همیشه سیستمه قشنگم هنگ میکرد
بازم هنگ کرد ولی بد جور
دیگه کاری جز ریاستارت کردن نمیتونستم بکنم
خلاصه بعد از اون اولا ظاهر و اسکینش خراب شده
و بد تر از اون همه Bookmark هام پرید
سوالم اینه که چجوری میتونم Bookmark هارو سیو کنم برای همچین مواقعی؟
مرسی
آقا قربون دستت از ما رو هم جواب بده ...ببخشید وقتی مثلا یه فایل ام پی 4 داریم ولی برنامه ای برای پخش ام پی 4 نداریم وقتی ام پی 4 رو باز می کنیم لیستی از نرم افزار ها می آره و می گه با کدوم باز کنم ...
حالا وقتی من روی درایو مثلا C کلیک می کنم همین می آد همه ی درایو های هاردمم همینطوره ولی سی دی و اینا نه . الان مشکل من چیه ؟ با تشکر .
و یه ویروسی چیزی هم هست که روی همه ی فولدر ها و فایل های توی یه سی دی یا دی وی دی یه آیکون اینترنت اکسپلورر 7 می چسبونه . چه کارش کنم ؟
شما تو درایو هات یه فایل به نام "Autorun.inf" داری؟ البته فکر کنم Hidden باشهببخشید وقتی مثلا یه فایل ام پی 4 داریم ولی برنامه ای برای پخش ام پی 4 نداریم وقتی ام پی 4 رو باز می کنیم لیستی از نرم افزار ها می آره و می گه با کدوم باز کنم ...
حالا وقتی من روی درایو مثلا C کلیک می کنم همین می آد همه ی درایو های هاردمم همینطوره ولی سی دی و اینا نه . الان مشکل من چیه ؟ با تشکر .
و یه ویروسی چیزی هم هست که روی همه ی فولدر ها و فایل های توی یه سی دی یا دی وی دی یه آیکون اینترنت اکسپلورر 7 می چسبونه . چه کارش کنم ؟
الا وقتی من روی درایو مثلا C کلیک می کنم همین می آد همه ی درایو های هاردمم همینطوره ولی سی دی و اینا نه . الان مشکل من چیه ؟ با تشکر .
پويا جان بعد از اين همه بلايي كه اين ويروس سر ما اورده بازم شك داريشما تو درایو هات یه فایل به نام "Autorun.inf" داری؟ البته فکر کنم Hidden باشه
اين هم ويروسه ولي طريقه پاك كردنش رو نميدونم ويندوز عوض كن دو تاش پاك ميشنیه ویروسی چیزی هم هست که روی همه ی فولدر ها و فایل های توی یه سی دی یا دی وی دی یه آیکون اینترنت اکسپلورر 7 می چسبونه . چه کارش کنم ؟
1)سلام دوستان من دیروز CyberLink PowerDVD Ultra 8.0.1513 رو دانلود کردم
بعد از نصب وقتی پسش رو وارد میکنم به صورت خودکار کلید activate روشن میشه ولی بعدش این پیغام میاد، آخه مشکل اینجاس که میگه پسم اشتباهه ، ولی من از دیشب تاحالا بیش از 5 پس رو امتحان کردم
3)یه سوال هم درمورد دانلود در فایرفاکس، من الان ورژن 3 فایرفاکس رو دارم ، میخوام ببینم میشه تمام دانلودهام به صورت اتومات به idm منتقل بشه ؟
هیچکدومش نمیشه ، از اون موقع حداقل 10 مدل سریال رو چک کردم:laughing:اینها رو تست کن:
کسی نمیتونه بهتر کمک کنه ، جدیدا برای اجراکردن اکثر برنامه ها ، کسپراسکای ازم اجازه میگیرهمن کسپر نصب نداشتم تا حالا ولی فکر کنم فایروالشه!!
میخوام از همون اول با idm دانلود کنم:biggrin1:یعنی الان مثلا 50% دانلود کردی بقیه دانلودش رو idm انجام بده؟! فکر نمیکنم بشه...
دوستان فایر فاکس سه هر کاری میکنم ادرس ها رو پاک نمیکنه! دیلیت میکنم...کل Clear data رو تیک میزنم پاک میکنم! باز یه سری جدید توی آدرس بار میان که ستاره زرد بغلشونه! توی 2.14 اینجوری نبود! چرا پاک نمیشن؟
اینم بتست:هیچکدومش نمیشه ، از اون موقع حداقل 10 مدل سریال رو چک کردم:laughing:
میخوام از همون اول با idm دانلود کنم:biggrin1: