مشکلات نرم افزاری

اینجوری باشه فایر فاکس واقعن بیخود شده! خب من یه سایت تو بوک مارکم هست ..که میرم توش..نمیخوام تو آدرس بار بمونه....نمتونم پاکش کنم چون توی بوک مارکم هست!!!!! واقعن مسخرست...خودمم هم به همین نتیجه رسیدم.! هیچ کاری هم نمیشه کرد! مسخرست....یک مشکل مسخره به تمام معنا!

اینجوری باشه فایر فاکس واقعن بیخود شده! خب من یه سایت تو بوک مارکم هست ..که میرم توش..نمیخوام تو آدرس بار بمونه....نمتونم پاکش کنم چون توی بوک مارکم هست!!!!! واقعن مسخرست...خودمم هم به همین نتیجه رسیدم.! هیچ کاری هم نمیشه کرد! مسخرست....یک مشکل مسخره به تمام معنا!
واسه این هم راه حلی هست!
شما میتونی مثل من سایتهای دلخواهت رو سیو کنی!:)
به عکس زیر توجه کن:

2z5q0cw.jpg

فقط کافیه که لینک سایتت رو بکشی به همین قسمتی که من سایتهام رو گزاشتم:)
این روش به نظر من خیلی بهتر از بوک مارک هست!
اصلا هم مهم نیست واسه چه تعداد سایت اینکار رو میخوای بکنی چون در سمت راست فایرفاکس یه قسمت جدید باز میشه که میره اونا لینک سایت هات! عکس زیر رو ببین:

zogbv7.jpg

موفق باشی

عزیز من خودم این روش رو بلدم! من نمیخوام کسی توی نوار آدرس بار سایت هایی که من توی بوک مارک هام سیو کردم رو ببینه! میدونی من چند تا بوک مارک دارم؟ بیش از 500 تا! نمیتونم بشینم همرو بکشم اینجوری بذارم..که چی ؟ این فایر فاکس مسخره بوک مارک های منو تو نوار ادرس نشون میده؟ واقعا از موزیلا بعید بود! اخه این چا کار مسخره ای هست! تو تنظیمات هم هیچ روشی واسه دیسیبل کردن این کار نیست!
اصلن من موندم توجیه مسخره موزیلا واسه این کار چی بوده؟ مگه خودم دست ندارم برم تو قسمت بوک مارک ها! که میاد لیست اخرین بوک مارک هایی که من رفتم رو تو نوار ادرس بار لو میده! نمیخوام لو بره! واقعن موندم از این وضعیت مسخره فایرفاکس 3 گریه کنم یا بخندم! آخه یعنی چی؟ این کار؟ :)

سلام
خب یکم تحقیق کردم جوابش رو پیدا کردم!

How to Disable "Smarter" Address Bar in Firefox 3

1)عبارت about:config رو در قسمت ادرس بار وارد کنید(جایی که ادرس سایت ها نوشته شده) و Enter رو بزنین

2)پیغامی واسه شما در صفحه ظاهر میشه گزینه ی
51diro.jpg
رو بزنین تا وارد صفحه ی جدید بشه

3)در قسمت سرچ بار عبارت browser.urlbar رو وارد کنید و Enter رو بزنید

4)بر روی browser.urlbar.matchOnlyTyped دوبار کلیک کنید تا عبارت مقابلش که False هست به True تبدیل بشه

5)بر روی browser.urlbar.maxRichResults دوبار کلیک کرده صفحه ای ظاهر میشود عدد 0 رو به جای 12 وارد کنید Ok کنید

6)کار تموم شد!

موفق باشید:)

منظورت اینه که لینکی که تو فایرفاکس میزنی واسه دانلود با idm دانلود کنی دیگه؟:دی

خیلی آقایی ، دقیقا همینو میخوام !;)
---
جواب پسی رو که برای power dvd دادی رو ایشالا دوشنبه میدم چون الان اصلا به سیستمم دسترسی ندارم :biggrin1:

سلام
خب یکم تحقیق کردم جوابش رو پیدا کردم!

How to Disable "Smarter" Address Bar in Firefox 3

1)عبارت about:config رو در قسمت ادرس بار وارد کنید(جایی که ادرس سایت ها نوشته شده) و Enter رو بزنین

2)پیغامی واسه شما در صفحه ظاهر میشه گزینه ی
51diro.jpg
رو بزنین تا وارد صفحه ی جدید بشه

3)در قسمت سرچ بار عبارت browser.urlbar رو وارد کنید و Enter رو بزنید

4)بر روی browser.urlbar.matchOnlyTyped دوبار کلیک کنید تا عبارت مقابلش که False هست به True تبدیل بشه

5)بر روی browser.urlbar.maxRichResults دوبار کلیک کرده صفحه ای ظاهر میشود عدد 0 رو به جای 12 وارد کنید Ok کنید

6)کار تموم شد!

موفق باشید:)

:eek::eek: آقا شوکه شدم! چه کردی تو!

خیلی میخوامت! حل شد! زبانم قاصره ! :biggrin1: دمت گرمم...ایشالا به هر چی میخوای برسی :love:

فقط یه مشکل عزیز :

دیگه هیچ آدرسی رو ذخیره نمیکنه! یعنی ادرس های معمولی رو که خودم تایپ میکنم !

آخرین ویرایش:
با سلام

من یه مشکلی توی record کردن دارم که هیچ گونه صدای internal یا external رو نمیتونم record کنم!
فکر کنم مشکل برای نصب نکردن درایور باشه ولی من هرگونه درایور مربوط به کارت صدا رو نصب کردم!
این هم عکس مربوطه=1

با تشکر

:eek::eek: آقا شوکه شدم! چه کردی تو!

خیلی میخوامت! حل شد! زبانم قاصره ! :biggrin1: دمت گرمم...ایشالا به هر چی میخوای برسی :love:

فقط یه مشکل عزیز :

دیگه هیچ آدرسی رو ذخیره نمیکنه! یعنی ادرس های معمولی رو که خودم تایپ میکنم !

مطمئنی؟! الان تست کن بار ببین مشکل رو هنوز داری!
اگه داری که باید باز تحقیق کنم:دی

آره عزیز دیگه ادرس های دستی رو هم ذخیره نمیکنه...اینجوری مجبورم یا همش تایپ کنم.یا هر چی سایته رو بوک مارک کنم :)

مشکل فقط این بود که بوک مارک هایی که من زیاد میرفتم رو تو نوار ادرس نشون میداد و حذف هم نمیشدن. دکمه دیلیت رو میزدی پاک میشدن..ولی باز که منوی کشویی رو باز میکردی یه سری سایت دیگه که توی بوک مارک هام بود اضافه میشد! اونجا!

الان دیگه نوار ادرس هیچی نشون نمیده.

آره عزیز دیگه ادرس های دستی رو هم ذخیره نمیکنه...اینجوری مجبورم یا همش تایپ کنم.یا هر چی سایته رو بوک مارک کنم :)

مشکل فقط این بود که بوک مارک هایی که من زیاد میرفتم رو تو نوار ادرس نشون میداد و حذف هم نمیشدن. دکمه دیلیت رو میزدی پاک میشدن..ولی باز که منوی کشویی رو باز میکردی یه سری سایت دیگه که توی بوک مارک هام بود اضافه میشد! اونجا!

الان دیگه نوار ادرس هیچی نشون نمیده.

سلام
خب من یه تحقیقاتی انجام دادم گویا همه این مشکل رو دارن و راه حلی نیست جز اینکه این اکستنشن رو دانلود کنی:)

Code:
 https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6227

فکر کنم مشکلت رو حل میکنه
موفق باشی

همه به من میگفتن این مشکل توئه! پس مشخص شد من درست میگفتم و این مشکل تو فایر فاکس 3 هست...

با این لینکت مشکل حل شد..عزیز ممنون از وقتی که گذاشتی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or