مشکلات نرم افزاری

نسخه ای که تو بازیسنتر واسه دانلود هست سالمه؟
لینک سالمشو داری؟
ممنو.ن میشم جواب بدی.
لینک رپید شر: برنامه آخرین نسخه + کرک:
Download

لینک مستقیم(یک هفته):
Download

اگه کرکش کار نکرد یا مشکل داشت از این کرک استفاده کن(خودم از این استفاده میکنم. برای یکی از بچه ها آپلود کردم اینجا):
http://www.cracktop.com/v.php?id=113459

سلام مهرپویا جان !
من با این برنامه ی 3gp Video Converter مشکل دارم !بعضی از ویدئو ها رو که Convert میکنم صدا با تصویر هماهنگ نیست ! یعنی اول صدا میاد بعد تصویر ! چرا ؟
(فقط بعضی از ویدئو ها !)
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif

خوب حالا من یه چیزی میگم که با قدرت برنامه نویسی این برنامه نویسا آشنا بشین :biggrin1:

مسعود جان، موقع تبدیل بعد از اینکه همه تنظیمات رو انجام دادی، از قسمت Audio گزینه Audio Codec رو بذار روی amr_nb :biggrin1:
اگه کیفیت صدا رو بالا قرار داده باشی موقع تبدیل به این فرمت برنامه Error میده و در قسمت وضعیت مینوسه Fail :biggrin1:
خوب حله دیگه. حالا که Error داد برو Audio Codec رو بذار رو همون mpeg4aac و فایلتو تبدیل کن
25r30wi.gif

من احساس می کنم ویندوزم یه کمی مشکل داره یعنی یه سری مشکلات کلی داره ویندوزمم ویستا هوم بیسیک یه راهی یه نرم افزاری یا راهی که که یه جورایی ویندوزو ریپیر کنه سراغ ندارید

تو فایرفاکس واسه اینکه فلش رو سیو کنی احتیاج به برنامه ی خاصی نیست!!
فقط کافیه که از شاخه ی Tools گزینه ی Page Info رو بزنی در اون جا به شاخه ی Media بری!
اونجا کل عکس ها و فلش ها و ... که در صفحه به کار رفته شده نشون داده میشه روی فلش برید و Save As رو بزنید و فلشتون رو ذخیره کنید!
البته برنامه واسه سیوفلش هم هست ولی خوب وقتی خوده مرورگر این قابلیت رو داره چرا از برنامه استفاده کنی!
موفق باشید

25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif

خوب حالا من یه چیزی میگم که با قدرت برنامه نویسی این برنامه نویسا آشنا بشین :biggrin1:

مسعود جان، موقع تبدیل بعد از اینکه همه تنظیمات رو انجام دادی، از قسمت Audio گزینه Audio Codec رو بذار روی amr_nb :biggrin1:
اگه کیفیت صدا رو بالا قرار داده باشی موقع تبدیل به این فرمت برنامه Error میده و در قسمت وضعیت مینوسه Fail :biggrin1:
خوب حله دیگه. حالا که Error داد برو Audio Codec رو بذار رو همون mpeg4aac و فایلتو تبدیل کن
25r30wi.gif
نشد مهرپویا جان !:biggrin1:
نه Fail داد نه صدا درست شد !:biggrin1:
یکم بیشتر توضیح میدی:confused: ؟ شاید من درست نگرفتم !!!!!!!!!:biggrin1::biggrin1:

تو فایرفاکس واسه اینکه فلش رو سیو کنی احتیاج به برنامه ی خاصی نیست!!
فقط کافیه که از شاخه ی Tools گزینه ی Page Info رو بزنی در اون جا به شاخه ی Media بری!
اونجا کل عکس ها و فلش ها و ... که در صفحه به کار رفته شده نشون داده میشه روی فلش برید و Save As رو بزنید و فلشتون رو ذخیره کنید!
البته برنامه واسه سیوفلش هم هست ولی خوب وقتی خوده مرورگر این قابلیت رو داره چرا از برنامه استفاده کنی!
موفق باشید

مرسی امین جان ، ولی با این روشت میتونی اینو save کنی ؟

من بالاخره تونستم مشکلم رو حل کنم دلیلش این بود که کسپرسکی پورت 443 رو بسته بود دوستانی که این مشکل رو دارند این پورت رو باز کنند

من سرعتم خیلی پایینه نمیتونم لود کنمش!
ولی اونایی که کنارش نوشته embed اون ها فلش هستن بزار لود بشه کاملا ببین میشه سیو کرد یا نه!

من الان نیگا کردم ، مشکل از اینترنته تو نیس
سایتش مشکل پیدا کرده
یه دفعه عکسا میرن --- یه سریام نمیان

------------------

این مشکلو توی rapidshare دارم ، چیکار باید بکنم؟
The download cannot be provided. Please check, if your browser supports Javascript.

آخرین ویرایش:
نشد مهرپویا جان !:biggrin1:
نه Fail داد نه صدا درست شد !:biggrin1:
یکم بیشتر توضیح میدی:confused: ؟ شاید من درست نگرفتم !!!!!!!!!:biggrin1::biggrin1:
مسعود جان، فرمت amr فرمت ضعیفیه و بیشتر برای Voice به وجود اومده.
وقتی که بخوای تو برنامه با کیفیت بالا تبدیل کنی Error میده و نمیشه. من که تست کردم رو سیستمم اینطوری بود. وقتی audio codec رو روی amr_nb بذاری و کیفیت صدا رو ببری بالا. مثلا Sample Rate رو از 8000 بذاری روی 44100 (کیفیت MP3) برنامه Error میده چون فرمت amr نمیتونه این سمپل ریت رو ساپورت کنه. وقتی که این Error رو داد کافیه Codec رو بذاری روی mpeg4acc
من با همین روش یه فایل تبدیل کردم 9 ثانیه بهش اضافه شد :eek:

کلا اوضاع مبدل های فایل های مالتی مدیا فوق العاده افتضاحه. سازنده ها میان یه برنامه میسازن و برای اینکه فروششون بیشتر بشه برنامه رو Rename میکنن و با یه اسم دیگه میدن بیرون. مثلا همین Xilisoft با Imtoo اصلا تفاوتی نداره.
الان برنامه سازا(Developer ها) میان SDK میخرن و برنامه مینویسن. به همین راحتی. منم میخواستم یکی بنویسم اتفاقا :biggrin1: به نام All You Want Converter :laughing:

ببخشید وقتی مثلا یه فایل ام پی 4 داریم ولی برنامه ای برای پخش ام پی 4 نداریم وقتی ام پی 4 رو باز می کنیم لیستی از نرم افزار ها می آره و می گه با کدوم باز کنم ...
حالا وقتی من روی درایو مثلا C کلیک می کنم همین می آد همه ی درایو های هاردمم همینطوره ولی سی دی و اینا نه . الان مشکل من چیه ؟ با تشکر .
و یه ویروسی چیزی هم هست که روی همه ی فولدر ها و فایل های توی یه سی دی یا دی وی دی یه آیکون اینترنت اکسپلورر 7 می چسبونه . چه کارش کنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or