یه همچین برنامه ای بود قبلا که یه تروجان بود. حالا نمیدونم اینم همونه یا نه. بهتره ویندوزتو عوض کنیکسپراسکای دارم ! تا وبسایتشو دیدی چی شد ؟
گذاشتم کامل یه سرچ کنه ، ببینم ویروس داره یا نه !
یه همچین برنامه ای بود قبلا که یه تروجان بود. حالا نمیدونم اینم همونه یا نه. بهتره ویندوزتو عوض کنیکسپراسکای دارم ! تا وبسایتشو دیدی چی شد ؟
گذاشتم کامل یه سرچ کنه ، ببینم ویروس داره یا نه !
بعضی وقتا بعد از عوض کردن وین هم نمیشهمن مطمئنم سیستمم ویروسیه اما نود میگه نیست!
گاهی تا وین عوض نکنی نمیشه...
سلام مسعود جانسلام مهرپویا جان !
من با این برنامه ی 3gp Video Converter مشکل دارم !بعضی از ویدئو ها رو که Convert میکنم صدا با تصویر هماهنگ نیست ! یعنی اول صدا میاد بعد تصویر ! چرا ؟
(فقط بعضی از ویدئو ها !)
من یک مشکل دارم تو ویندوز ویستا وقتی فایل های پسوند AVi یا ts یا از این قبیل فرمت های ویدئو ی رو انتخاب می کنم پشت سر هم ارور rundll32 میده و هیچ کاریشم نمیشه کرد لطفا یک راهنمایی بکنید ممنون
می بخشین.چرا وقتی نرم افزارAlcohol 120% رو نصب میکنم بعد از چند وقت کار نمی کنه؟
با کرک هم کار نمیکنه؟در کل همه ی نسخه های این نرم افزار که دارم اینجوریه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوستان ،
یه سی دی رو با سرعت بالا رایت کردم ، حالا که میخوام بازش کنم نمیشه ،
یعنی یا سیستم هنگ میکنه یا اون چراغ زرد و قرمزه شروع به چرخیدن و بررسی فایل ها میکنه
اون سی دی هم برام خیلی مهمه ... دیگه هم به سورسش دسترسی ندارم ،
حالا میشه کاری کرد ؟
می بخشین.چرا وقتی نرم افزارAlcohol 120% رو نصب میکنم بعد از چند وقت کار نمی کنه؟
با کرک هم کار نمیکنه؟در کل همه ی نسخه های این نرم افزار که دارم اینجوریه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوستان ،
یه سی دی رو با سرعت بالا رایت کردم ، حالا که میخوام بازش کنم نمیشه ،
یعنی یا سیستم هنگ میکنه یا اون چراغ زرد و قرمزه شروع به چرخیدن و بررسی فایل ها میکنه
اون سی دی هم برام خیلی مهمه ... دیگه هم به سورسش دسترسی ندارم ،
حالا میشه کاری کرد ؟
راستش من هم نرو دارم هم دیمن تولز هم الکل و هیچ مشکلی هم با هم ندارنراهی واسه درست کردنش نیست؟
همونطور که آیدین جان گفتن(test84) اون برنامه برای این کار خوبه. البته خود من Iso Buster رو پیشنهاد میکنم که لینکشو از تاپیک 0DAY TOP WAREZ میتونی بگیری. همین یکی دو صفحه آخره. بهتره سی دی رو بذاری تو درایو و سیستم رو ری استارت کنی و بعد برنامه رو اجرا کنی ببینی چی میشه