مشکلات نرم افزاری

من مطمئنم سیستمم ویروسیه اما نود میگه نیست!:evil:
گاهی تا وین عوض نکنی نمیشه...
بعضی وقتا بعد از عوض کردن وین هم نمیشه
الان منم رو سیستمم یه ویروس دارم (البته ویروس به این برنامه ها نمیشه گفت چون ویروس قراره خودشو تکثیر کنه) که نه مک آفی نه کسپراسکی آخرین نسخه آپدیت شده نتونستن شناساییش کنن. خودم شناساییش کردم :biggrin1: اما میدونم یه جاهایی هنوز داره زندگی میکنه :biggrin1:
این برنامه ها رو برنامه های Anti Spyware بهتر از بین میبرن اما من سیستممو با Spyware Doctor(بازم آخرین نسخه آپدیت شده) چک کردم چیزی پیدا نکرد :biggrin1:
وای به حال برنامه های مخرب ایرانی.... :biggrin1:
قبلا هم یه ویروس داشتم که مک آفی شناساییش میکرد اما نمیتونست پاکش کنه :) NOD32 شناساییش کرد نصفه نیمه پاکش کرد بقیشو خودم پاک کردم :)

من یک مشکل دارم تو ویندوز ویستا وقتی فایل های پسوند AVi یا ts یا از این قبیل فرمت های ویدئو ی رو انتخاب می کنم پشت سر هم ارور rundll32 میده و هیچ کاریشم نمیشه کرد لطفا یک راهنمایی بکنید ممنون

سلام مهرپویا جان !
من با این برنامه ی 3gp Video Converter مشکل دارم !بعضی از ویدئو ها رو که Convert میکنم صدا با تصویر هماهنگ نیست ! یعنی اول صدا میاد بعد تصویر ! چرا ؟
(فقط بعضی از ویدئو ها !)

سلام مهرپویا جان !
من با این برنامه ی 3gp Video Converter مشکل دارم !بعضی از ویدئو ها رو که Convert میکنم صدا با تصویر هماهنگ نیست ! یعنی اول صدا میاد بعد تصویر ! چرا ؟
(فقط بعضی از ویدئو ها !)
سلام مسعود جان
راستش چی بگم. این بستگی به پلیرت هم داره. اینکه با چی بخش کنی. مثلا با گوشی یا کامپیوتر. اگه تو برنامه های مختلف فایل تبدیل شده اینطوریه باید از یه برنامه دیگه استفاده کنی. بعضی از برنامه ها یه سری Options دارن برای سینک کردن صدا و تصویر که من یکیشون رو تست کردم افتضاح بود. تصویر فریز میشد تا صدا بهش برسه :)
برنامه های Xilisoft انقدرا بد نیست البته نمیدونم چرا مشکل ایجاد شده. اگه برنامه کم حجم خوب پیدا کردم معرفی میکنم ;)

می بخشین.چرا وقتی نرم افزارAlcohol 120% رو نصب میکنم بعد از چند وقت کار نمی کنه؟
با کرک هم کار نمیکنه؟در کل همه ی نسخه های این نرم افزار که دارم اینجوریه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

من یک مشکل دارم تو ویندوز ویستا وقتی فایل های پسوند AVi یا ts یا از این قبیل فرمت های ویدئو ی رو انتخاب می کنم پشت سر هم ارور rundll32 میده و هیچ کاریشم نمیشه کرد لطفا یک راهنمایی بکنید ممنون

احتمالا یكی از فایلهای ویندوز پاك شده یا نصب یك برنامه ویندوز رو خراب كرده

می بخشین.چرا وقتی نرم افزارAlcohol 120% رو نصب میکنم بعد از چند وقت کار نمی کنه؟

ممكنه نصب برنامه هایی مثل nero یا deamontools باعث خرابیش شده باشه !

سلام دوستان ،
یه سی دی رو با سرعت بالا رایت کردم ، حالا که میخوام بازش کنم نمیشه ،
یعنی یا سیستم هنگ میکنه یا اون چراغ زرد و قرمزه شروع به چرخیدن و بررسی فایل ها میکنه
اون سی دی هم برام خیلی مهمه ... دیگه هم به سورسش دسترسی ندارم ،
حالا میشه کاری کرد ؟

سلام دوستان ،
یعنی یا سیستم هنگ میکنه یا اون چراغ زرد و قرمزه شروع به چرخیدن و بررسی فایل ها میکنه
حالا میشه کاری کرد ؟

با اجازه اساتيد،
برنامه BadCopy Pro يكي از بهترين هاي اين كاره.

مشکل شما چیه؟ منظورت از کار نکردن چیه؟ اجرا نمیشه؟ یادمه بعضی از نسخه هایی که من داشتم هم اینطوری بود اما الان آخرین نسخه رو دارم + کرک بتا مستر و هیچ مشکلی هم نیست

سلام دوستان ،
حالا میشه کاری کرد ؟

همونطور که آیدین جان گفتن(test84) اون برنامه برای این کار خوبه. البته خود من Iso Buster رو پیشنهاد میکنم که لینکشو از تاپیک 0DAY TOP WAREZ میتونی بگیری. همین یکی دو صفحه آخره. بهتره سی دی رو بذاری تو درایو و سیستم رو ری استارت کنی و بعد برنامه رو اجرا کنی ببینی چی میشه ;)
راهی واسه درست کردنش نیست؟
راستش من هم نرو دارم هم دیمن تولز هم الکل و هیچ مشکلی هم با هم ندارن ;)

مشکل شما چیه؟ منظورت از کار نکردن چیه؟ اجرا نمیشه؟ یادمه بعضی از نسخه هایی که من داشتم هم اینطوری بود اما الان آخرین نسخه رو دارم + کرک بتا مستر و هیچ مشکلی هم نیست
نسخه ای که تو بازیسنتر واسه دانلود هست سالمه؟
لینک سالمشو داری؟
ممنو.ن میشم جواب بدی.

همونطور که آیدین جان گفتن(test84) اون برنامه برای این کار خوبه. البته خود من Iso Buster رو پیشنهاد میکنم که لینکشو از تاپیک 0DAY TOP WAREZ میتونی بگیری. همین یکی دو صفحه آخره. بهتره سی دی رو بذاری تو درایو و سیستم رو ری استارت کنی و بعد برنامه رو اجرا کنی ببینی چی میشه ;)

مرسی هم از شما و هم از آیدین جان ، ولی توی Extract کردن مشکل داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or