مشکلات نرم افزاری

همون اولیش درسته ولی وقتی میگه security code رو بزن 7تا حرف توی شکلشه ولی باید 4تا نوشت ، چه جوریه؟:biggrin1:
رو همه ی حرفا هم که شکل گربه هستش;)

نه. بعضیا سگ هستن :)
البته اون لینک اولی که من گذاشتم از رپید نیست. اون یه سایته بازش کن و لینک دانلود رو بزن. بقیه رو میتونی از این سایت لینک بگیری.

همون اولیش درسته ولی وقتی میگه security code رو بزن 7تا حرف توی شکلشه ولی باید 4تا نوشت ، چه جوریه؟:biggrin1:
رو همه ی حرفا هم که شکل گربه هستش;)

آقا اگه تمام ِ لينكايي كه هادى و مهرپويا زحمتش رو كشيدن نشد اين لينك رو امتحان كن :

win_genuine_advantage

همون لينك ِ رپيديه كه مهرپويا گذاشت ... چون خودم تا چند روز پيش اين مشكل رو داشتم احساس هم درديم گل كرد يهو ... :biggrin1:

ببين خواستي از رپيد چيزي دانلود كني يادت باشه گربه ها درشت تر از سگا هستن :biggrin1:

با سلام من موبايلمو با كابل به pc وصل كردم(p910) حالا تو device man يخ قطعه جديد ميشناسه usb serial
اما هر چي روش مي زنم كه درايور رو از اينترنت بگيره نمي گيره البته تو دفعه هاي قبلي كهع لين كارو تو ويندور هاي قبليم مي كردم مشكلي نبود و مي گرفت يه فايل از internet گرفتم به نامه dss كه فايده نداشت

این ultrasurf باعث شده نه مسنجرم باز بشه نه بتونم به ایمیلم وارد شم .تنظیمات پراکسی رو هم چک کردم .مشکل اینه که جفتشون میخوان از پورت 443 وصل بشن که اونم جواب نمیده چیکار کنم الان دو سه هفته ست این مشکل رو دارم

این ultrasurf باعث شده نه مسنجرم باز بشه نه بتونم به ایمیلم وارد شم .تنظیمات پراکسی رو هم چک کردم .مشکل اینه که جفتشون میخوان از پورت 443 وصل بشن که اونم جواب نمیده چیکار کنم الان دو سه هفته ست این مشکل رو دارم
سید با اون تنظیماتی که صفحه قبل گذاشتم برای یاهو، یاهو مستقیم وصل میشه بدون در نظر گرفتن هیچ سروری. من با UlTr@ Suourf کار کردم اونقدا خراب کاری نمیکنه :biggrin1:

جا داره که از دوستان گرانقدری همچون مهرپویا جان ، سعید خان و آقا مهدی تشکر به عمل آورم !:love:
سعید جان آخه مشکل اینه ساعت 1 شب بعد از 2تا فوتبال دیگه چشمم قدرت تشخیص سگ و گربه سیاه و سفید رو نداشت
از اون جایی هم که من آدم راحت طلبی :biggrin1: هستم همون فایلی رو که سعید گذاشته بود دانلود کردم

سید با اون تنظیماتی که صفحه قبل گذاشتم برای یاهو، یاهو مستقیم وصل میشه بدون در نظر گرفتن هیچ سروری. من با UlTr@ Suourf کار کردم اونقدا خراب کاری نمیکنه :biggrin1:

راستش بد جوری خرابکاری کرده هر کاری میکنم درست نمیشه اوائل اینقدر اذیتم نمیکرد ولی حالا برای رفتن به ایمیل هم مشکل دارم

سلام
اقا ما یه بازی ورق دانلود کردیم بعد تریال ورژن بود
سریال براش پیدا کردم زدم
بعد که خواستم لاگین کنم گفت شما بن شدید به مدت 1000 روز
حالا چیکار کنم ؟
ویندوز بزنم درست میشه ؟

سریال براش پیدا کردم زدم
بعد که خواستم لاگین کنم گفت شما بن شدید به مدت 1000 روز
حالا چیکار کنم ؟
بهتره به جای سریال براش كرك پیدا كنی
ویندوز بزنم درست میشه ؟
درست میشه ولی ممكنه باز از كار بیفته

من یه برنامه به نام yahootoolz ریختم بعدش جدیدا شروع کرده به ارور دادن (ارورش یادم نیس)
حالا که میخوام پاکش کنم توی Add or ... نیست و توی start menu هم چیزی به این نام وجود نداره
لطفا راهمایی کنید که چه جوری کامل پاکش کنم ؟

x4hml1.jpg

آخرین ویرایش:
من یه برنامه به نام yahootoolz ریختم بعدش جدیدا شروع کرده به ارور دادن (ارورش یادم نیس)
حالا که میخوام پاکش کنم توی Add or ... نیست و توی start menu هم چیزی به این نام وجود نداره
لطفا راهمایی کنید که چه جوری کامل پاکش کنم ؟

x4hml1.jpg

نمیشه هیچ کاریش کرد ؟ :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or