ببین ویروسی پیذا کرده یا قسمتی از آنتی ویروس کا نمیکنه(اگه سکوریتی باشه)مثلا میل آنتی ویروس کار نمیکنه و .. من باهاش کار نکردمولی تو کاسپر بهت میگه اون بالا مشکل چیه بعدشم ممکنه مثل کسپر بتونی تو یک روز 50000000 بار آپش کنی!:biggrin1:سلام
من آخرين ورژن AVG رو نصب كردم سريال هم بش دادم آخرين Update رو هم كردم ولي بازم كنار ساعت ويندوز علامتش سيا سفيد است و روش علامت تعجب هست بايد چي كار كنم كه علامتش رنگي بشه مثل حالت عادي؟(معمولا وقتي سيا سفيد است Up نشده وي حالا نمي دونم مشكل از كجا است)
با تشكر
من ریجیستری رو زیاد انگشت خور نمیکنم ایندفعه هم اصلا دست بهش نزدمویندوز و رجیستری را خراب کردی یک فایل را پاک کردی اگر از برنامه های تمیز کننده ی رجیستری و ... استفاده میکنی بک آپ کن درست میشه
چند روزه ارور داده؟
دو راه سه آنتی ویروس bootable کسپر را دان کن اگه نمیتونی برنامه ران کنی بعد رایتش بزن بعد ویروس کشی کن بعد دوباره ویندوز را نصب کنمن ریجیستری رو زیاد انگشت خور نمیکنم ایندفعه هم اصلا دست بهش نزدم
از همون لحظه ای که ویندوز نصب کردم هیمن جوری بوده... از 4شنبه هفته قبل... از این برنامه های شر و ور هم استفاده نمیکنم
اقا هادی منم مشکل ایشونو داشتم برای تسک منیجر.الان دیگه نمیگه دیسبل شده اما اون پنجره هم یه لحظه باز میشه و دوباره سریع میپره.اصلا نمیمونه...
یِه مشکل عجیب دارم... خیلی چیزا رو میخوام نصب کنم یا حتی بعضی برنامه ها رو میخوام run کنم این Error میاد... مشکل از کجاس؟ حتی ماشین حساب خود ـه ویندوز هم همین Error رو میده !