مشکلات نرم افزاری

یِه مشکل عجیب دارم... خیلی چیزا رو میخوام نصب کنم یا حتی بعضی برنامه ها رو میخوام run کنم این Error میاد... مشکل از کجاس؟ حتی ماشین حساب خود ـه ویندوز هم همین Error رو میده !

اینم عکس ـش

23to4sg.jpg

ویندوز و رجیستری را خراب کردی یک فایل را پاک کردی اگر از برنامه های تمیز کننده ی رجیستری و ... استفاده میکنی بک آپ کن درست میشه
چند روزه ارور داده؟

سلام
من آخرين ورژن AVG رو نصب كردم سريال هم بش دادم آخرين Update رو هم كردم ولي بازم كنار ساعت ويندوز علامتش سيا سفيد است و روش علامت تعجب هست بايد چي كار كنم كه علامتش رنگي بشه مثل حالت عادي؟(معمولا وقتي سيا سفيد است Up نشده وي حالا نمي دونم مشكل از كجا است)
با تشكر

سلام
من آخرين ورژن AVG رو نصب كردم سريال هم بش دادم آخرين Update رو هم كردم ولي بازم كنار ساعت ويندوز علامتش سيا سفيد است و روش علامت تعجب هست بايد چي كار كنم كه علامتش رنگي بشه مثل حالت عادي؟(معمولا وقتي سيا سفيد است Up نشده وي حالا نمي دونم مشكل از كجا است)
با تشكر
ببین ویروسی پیذا کرده یا قسمتی از آنتی ویروس کا نمیکنه(اگه سکوریتی باشه)مثلا میل آنتی ویروس کار نمیکنه و .. من باهاش کار نکردمولی تو کاسپر بهت میگه اون بالا مشکل چیه بعدشم ممکنه مثل کسپر بتونی تو یک روز 50000000 بار آپش کنی!:biggrin1:

ویندوز و رجیستری را خراب کردی یک فایل را پاک کردی اگر از برنامه های تمیز کننده ی رجیستری و ... استفاده میکنی بک آپ کن درست میشه
چند روزه ارور داده؟
من ریجیستری رو زیاد انگشت خور نمیکنم :دی ایندفعه هم اصلا دست بهش نزدم :دی
از همون لحظه ای که ویندوز نصب کردم هیمن جوری بوده... از 4شنبه هفته قبل... از این برنامه های شر و ور هم استفاده نمیکنم :دی

من ریجیستری رو زیاد انگشت خور نمیکنم :دی ایندفعه هم اصلا دست بهش نزدم :دی
از همون لحظه ای که ویندوز نصب کردم هیمن جوری بوده... از 4شنبه هفته قبل... از این برنامه های شر و ور هم استفاده نمیکنم :دی
دو راه سه آنتی ویروس bootable کسپر را دان کن اگه نمیتونی برنامه ران کنی بعد رایتش بزن بعد ویروس کشی کن بعد دوباره ویندوز را نصب کن
یا آنتی ویروس را نصب اجرا بزار ببین چی میشه بعدش هم که ویندوز عوش کن
mvregclean 5.5 را دان کن و اجرا کن

اقا هادی منم مشکل ایشونو داشتم برای تسک منیجر.الان دیگه نمیگه دیسبل شده اما اون پنجره هم یه لحظه باز میشه و دوباره سریع میپره.اصلا نمیمونه...

اگر هنوز با Task Manager مشکل دارید روش زیر رو هم امتحان کنید...

در پنجره Run دستور gpedit.msc رو تایپ و سپس Ok کنید.

به مسیر زیر برید:
Adminstrative templates/System/Ctrl+Alt+Del Option

بر روی Remove Task Manager دوبار کلیک کنید در پنجره باز شده Enable رو بزنید و Apply کنید

اگر Remove Task Manager خودش از قبل Enable بود اون رو Disable کنید Apply رو بزنید و دویاره اون رو Enable کنید.

یِه مشکل عجیب دارم... خیلی چیزا رو میخوام نصب کنم یا حتی بعضی برنامه ها رو میخوام run کنم این Error میاد... مشکل از کجاس؟ حتی ماشین حساب خود ـه ویندوز هم همین Error رو میده !

جواد جان برو توی Add or Remove Programs نگاه کن ببین آپدیت مایکروسافت به اسم " kb925902 " هست یا نه... اگر بود پاکش کن.

احتمال داره به این صورت نوشته شده باشه...

Hotfix for Windows XP (kb925902)
i

برای نمایش آپدیت های مایکروسافت بالای همون پنجره Add or Remove Programs تیکShow up dates رو بزن...

این مشکل من نمیدونم که جنبه ی سخت افزاری داره یا نه ؟
ولی میدونم که میتونم این جا جوابمو از شما بگیرم
...
چند بار داشتم دی وی دی رایت میکردم یا با دی وی دی رام یا رایترم بازی نصب می کردم یهو آخر سرا کامپیوتر ریست میکرد ... منم گفتم به احتمال زیاد مشکل از پاورمه و شاید اون نمیکشه (البته هنوزم این اعتقادو دارم) ...بعد کیسمو بردم شرکت بابام :biggrin1: مهندس کامپیوتر شرکت شک کرده بود که شاید مشکل از سی پی یوم باشه (به خاطر اینکه سی پی یوم AMD هست ) ولی من بهش گفتم که برق کیسمو کمتر کردم (مثلا برق دی وی دی رام و فلاپی و .. )در آوردم و مشکل حل شده ... اونم گفت که اگه در آوردی و مشکل حل شده پس از پاورت بوده ... حالا جدیدا وقتی CTRL+DELET+ALT رو میزنم همچین اروری میزنه = TASK MANAGER HAS BEEN DISABLED BY YOUR ADMINISTRATOR (البته معنیشو میفهمما ;) ) ...
یا اینکه وسط بازی (خیلی کم اتفاق میفته ) PC خودش ریست میکنه !
یکی لطفا راهنمایی کنه :love:

آقا من بعده 3 سال ویندوز عوض کردم!!! الان firefox2 رو که ریختم صفحش میلرزه هی(بالاا پایین میره) !!! نمیفهمم مشکلش چیه؟!؟! کسی میدونه به ما هم بگه!! البته هنوز uapdate نشده!!!

بله ریختم ولی قدیمشو!! فکر نکنم از اون باشه!!! چون وقتی fullscreen میکنم درست میشه!!!(f11)

تازه وقتی firefox رو میبندم همه هیستوری ها و کوکی ها پاک میشن!!!((

منم وقتی ویندوز میریزم همین مشکل پیش میاد
گرافیکمو میریزم
ریست میکنم
سیستم که میاد بالا Setting توی display properties رو تنظیم میکنم
بعدشم ok میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or