مشکلات نرم افزاری

منم مشکل دارم یه سری pdf گرفتم که نیاز به certificate داره حالا نه می تونمشون رو گوشی وازشون کنم نه رو psp کمک کنید یه جوری این یارو رو ور دارم
تو security هم تمام گزینه ها not allowed هستن کمک کنید می خوام فایل هاروبریزمروگوشیم اما نمیشه

آنتی ویروس یا اینترنت سکیوریتی ؟ ... مسئله این است ... :biggrin1:

دوستان مگه اینترنت سکیوریتی کار آنتی ویروس رو نمیکنه؟:confused:

کدومش حیاتی تره؟ :p

اینترنت سکیورتی نصب کن کار انتی ویروس هم برات انجام میده...
منم مشکل دارم یه سری pdf گرفتم که نیاز به certificate داره حالا نه می تونمشون رو گوشی وازشون کنم نه رو psp کمک کنید یه جوری این یارو رو ور دارم
تو security هم تمام گزینه ها not allowed هستن کمک کنید می خوام فایل هاروبریزمروگوشیم اما نمیشه

اگه حجمش کمه میشه اپلودش کنی؟!

برنامه اي ميشناسين كه فايلهاي WMA اي كه مشكل secturity دارن رو بتونه باز كنه؟
يه آلبوم گرفتم تا ميام گوش بدم كولي بازي راه ميندازه كه فلانه پيساره من بايد برم آنلاين و اين حرفا.
تشكرجات

برنامه اي ميشناسين كه فايلهاي WMA اي كه مشكل secturity دارن رو بتونه باز كنه؟
يه آلبوم گرفتم تا ميام گوش بدم كولي بازي راه ميندازه كه فلانه پيساره من بايد برم آنلاين و اين حرفا.
تشكرجات

به سایت‌های مراجعه کنید، شاید کمکی کرد...

Code:
[url]http://undrm.info/faq/removing-DRM/faq-crack-Windows-Media-Player-DRM.htm[/url]

[url]http://www.dvd-tool.com/remove-drm/wmv.html[/url]

مرسی :biggrin1:
Google Earth : 4.2.0205.5730

:love:

سلام...

برای Google Earth از پچ JUNLAJUBALAM استفاده کردید؟

یه سوال : الان من یه سری فایل دارم که نمیتونم توی Dvd player ببینمشون (MPEG) ... اگر تبدیلشون کنم به AVI درست میشه ؟

اگر DVD Player شما قابلیت اجرای فایل‌های Divx یا AVI رو داشته باشه مشکلی نداره... چرا به MPEG 2 یا همون VOB تبدیل نمی‌کنید؟

برای Google Earth از پچ JUNLAJUBALAM استفاده کردید؟
اصلا این چی هست ؟ :confused:

اگر DVD Player شما قابلیت اجرای فایل‌های Divx یا AVI رو داشته باشه مشکلی نداره... چرا به MPEG 2 یا همون VOB تبدیل نمی‌کنید؟
حالا vob کیفیتش بهتره یا Avi ؟ ... Avi تصاویرم رو یه ذره پیکسلی کرده ! :(

....

یه سوال در مورد ویندوز:
اگر دو ویندوز داشته باشیم میتونیم از توی یکی از ویندوزها ، اون یکی رو کامل پاک کنیم ؟:biggrin1:

...

THANX

آنتی ویروس یا اینترنت سکیوریتی ؟ ... مسئله این است ... :biggrin1:

دوستان مگه اینترنت سکیوریتی کار آنتی ویروس رو نمیکنه؟:confused:

کدومش حیاتی تره؟
آنتی ویروس فقط یک ضد ویروس و ویروس کشه ولی توسط سکوریتی میتونی از بازشدن صفحات اضافی و کرم های اینترنتی و تروجان و ... جلوگیری کرد

گر دو ویندوز داشته باشیم میتونیم از توی یکی از ویندوزها ، اون یکی رو کامل پاک کنیم ؟:biggrin1:
اگه بتونی باید اون ویندوزی که مثال تو درایو D است باید درایو D را کامل فرمت کنی حالا چه از داخل چه از بوت با سی دی ویندوز

سلام...

چند وقت هست وقتی میخوام سایت ها رو بیارم ارور میده ! و حتما" باید چند بار Refresh کنم تا درست شه ! ( بعضی وقتها هم نیازی به refresh نیست و همون بار اول میاد )

اروری که میده:

The connection has timed out

The server at **********.com is taking too long to respond.

من هم با FF امتحان کردم و هم با IE ! نمیدونم مشکل چیه !

کسی تا حالا با این مشکل برخورد کرده ؟!
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.

اگه بتونی باید اون ویندوزی که مثال تو درایو D است باید درایو D را کامل فرمت کنی حالا چه از داخل چه از بوت با سی دی ویندوز

سلام :
خب من الان 2تا ويندوز دارم كه يكيش توي c هست اون يكي هم توي D ... اون اول هم كه سيستم بالا مياد نشون ميده كه من 3تا ويندوز دارم ، البته من 10 ها بار ويندوز ريختم و راحت هم پاك كردما ولي نمي دونم چرا اين دفعه اين طوري شده ... (البته با همين Cd ) ... الانم كه به طور موقتي توي يكي از ويندوز ها هستم نمي دونيد كه چقدر افتضاحه(سرعت پايين - هنگ - ... ):confused::((

دليل اين مشكلات رو هم بگم كه وقتي ميخوام ويندوز رو نصب كنم
الف) در قسمت پارتيشن بندي c فرمت نميشه . (اينو بگم كه ntfs هست و هاردم ها sata است)

يا اينكه :arrowd:

ب)اصلا سراغ پارتيشن بندي نميره ... يا ميگه repair كن يا ميگه يه fresh copy بگير
...

تورو خدا يكي كمك كنه :((:((:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or