مشکلات نرم افزاری

سلام...

چند وقت هست وقتی میخوام سایت ها رو بیارم ارور میده ! و حتما" باید چند بار Refresh کنم تا درست شه ! ( بعضی وقتها هم نیازی به refresh نیست و همون بار اول میاد )

اروری که میده:

The connection has timed out

The server at **********.com is taking too long to respond.

من هم با FF امتحان کردم و هم با IE ! نمیدونم مشکل چیه !

کسی تا حالا با این مشکل برخورد کرده ؟!
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.

چند روز پیش یک ویندوز ریختم ولی به دلایلی خواستم که ویندوز مورد نظر رو پاک کنم و یه ویندوز دیگه بریزم، وقتی خواستم که درایو C رو توی Dos فرمت کنم باز هم به دلایلی نمیشد ، من هم اقدام به پاک کردن همه فایل های درون درایو c کردم و همه رو هم پاک کردم ولی دوباره که اقدام به فرمت کردن c کردم (این بار در درون خود ویندوز ) باز هم نشد ، از اون موقع تا حالا وقتی سیستم میاد بالا نشون میده که 2تا ویندوز دارم (یکیش که الان دارم استفاده میکنم ، اون یکی هم نمیشه رفت توش و همون اول میگه system 32 مورد داره ) ... :(

الان هم در درون ویندوزم مشکلات زیادی دیده میشه که مطمئنم مربوط میشه به همون ویندوز ;)

اگه کسی اطلاعات مفیدی داره خوشحال میشم که استفاده کنم ! :biggrin1:

کسی تا حالا با این مشکل برخورد کرده ؟!
من برخورد کردم تا اونچایی که یادمه یا باید سیستمت ویروسی یا کرمی و ... شده باشه اگه سکوریتی نداری اگه هم داری که برو تولز clear private data را بزن اگه حل نشد مشکل باید از isp باشه(البته ما dial up) داریم و از همه چیز محرومیم.
چند روز پیش یک ویندوز ریختم ولی به دلایلی خواستم که ویندوز مورد نظر رو پاک کنم و یه ویندوز دیگه بریزم، وقتی خواستم که درایو C رو توی Dos فرمت کنم باز هم به دلایلی نمیشد ، من هم اقدام به پاک کردن همه فایل های درون درایو c کردم و همه رو هم پاک کردم ولی دوباره که اقدام به فرمت کردن c کردم (این بار در درون خود ویندوز ) باز هم نشد ، از اون موقع تا حالا وقتی سیستم میاد بالا نشون میده که 2تا ویندوز دارم (یکیش که الان دارم استفاده میکنم ، اون یکی هم نمیشه رفت توش و همون اول میگه system 32 مورد داره ) ... :(

الان هم در درون ویندوزم مشکلات زیادی دیده میشه که مطمئنم مربوط میشه به همون ویندوز ;)

اگه کسی اطلاعات مفیدی داره خوشحال میشم که استفاده کنم ! :biggrin1:
سی دی ویندوز را بزار برو باسه نصب اونجا که درایو ها را نشون میده برای انتخاب ویندوز و روی دیسک c d
دکمه ی D را بزن بعد L و بعد Enter (دقیق یادم نیست ولی خودش بهت میگه باید چه کنی بعد که کلا فرمت میشن بعد میری فرمتش را انتخاب و نصب و ....)بعد که اومدی تو ویندوز درایو d هم فرمت کن:biggrin1:

سی دی ویندوز را بزار برو باسه نصب اونجا که درایو ها را نشون میده برای انتخاب ویندوز و روی دیسک c d
دکمه ی D را بزن بعد L و بعد Enter (دقیق یادم نیست ولی خودش بهت میگه باید چه کنی بعد که کلا فرمت میشن بعد میری فرمتش را انتخاب و نصب و ....)بعد که اومدی تو ویندوز درایو d هم فرمت کن:biggrin1:

مرسی ، ولی اینارو بلد بودم :biggrin1:

سلام
سیستم من ویروس Auto Play drive داره و وقتی ویندوز Xp نصب میکنم با کلیک چپ وارد درایو هام نمیشه و باید از طریق آدرس بار وارد درایو ها بشم .
اگه میشه یه راهنمایی بکنید که این مشکل هل بشه .

سلام
سیستم من ویروس Auto Play drive داره و وقتی ویندوز Xp نصب میکنم با کلیک چپ وارد درایو هام نمیشه و باید از طریق آدرس بار وارد درایو ها بشم .
اگه میشه یه راهنمایی بکنید که این مشکل هل بشه .
تو قسمت درخواست نر افزار گفته شده توسط امین بعدش هم میتونی با کسپر پاکش کنی(آپدیت بشه)

از صبح يه مشکلی پيدا کردم.ctrl+Alt+Delete رو که ميزنم مينويسه توسط Administrator غير فال شده ... بعضی برنامه ها هم مثل Clone CD رو تا باز ميکنم بسته ميشه... کسی ميدونه مشکل از چی ميتونه باشه؟؟

يک سؤال ديگه هم داشتم.چطوری ميشه از فايل های آپديت KIS 6 بک آپ گرفت که وقتی پاکش کردم و دوباره نصب کردم احتياج به آپديت نداشته باشه؟؟اصلاً راهی هست؟

آخرین ویرایش:
از صبح يه مشکلی پيدا کردم.ctrl+Alt+Delete رو که ميزنم مينويسه توسط Administrator غير فال شده ... بعضی برنامه ها هم مثل Clone CD رو تا باز ميکنم بسته ميشه... کسی ميدونه مشکل از چی ميتونه باشه؟؟

يک سؤال ديگه هم داشتم.چطوری ميشه از فايل های آپديت KIS 6 بک آپ گرفت که وقتی پاکش کردم و دوباره نصب کردم احتياج به آپديت نداشته باشه؟؟اصلاً راهی هست؟

میلاد جان دستور زیر رو توی Run بنویس و Enter کن... بعد ببین درست شده یا نه

Code:
REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d ۰ /f

آپدیت های Kaspersky هم فکر کنم اینجا ذخیره میشند.

Code:
Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6

برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر برید.

http://support.kaspersky.com/kis6mp1/update?qid=202608620

دوستان يه سوال ...

يادم نيست چند وقت پيش از سايت مايكروسافت چي دانلود كردم كه بعد از اون هر چند ساعت يه بار اين پيغام برام مياد . . .

2r3f4hk.jpg

الان موقع بالا اومدن ويندوز هم يه پيغامي مياد كه وقتي Resolve later رو ميزنم ويندوز كامل بالا مياد ...

چي كار بايد بكنم ؟! خطري كه تحديدم نمي كنه !!!

دوستان يه سوال ...

يادم نيست چند وقت پيش از سايت مايكروسافت چي دانلود كردم كه بعد از اون هر چند ساعت يه بار اين پيغام برام مياد . . .

2r3f4hk.jpg

الان موقع بالا اومدن ويندوز هم يه پيغامي مياد كه وقتي Resolve later رو ميزنم ويندوز كامل بالا مياد ...

چي كار بايد بكنم ؟! خطري كه تحديدم نمي كنه !!!
نه خطری نداره یک برنامه گرفتی که روی ویندوز های اصل اجرا میشه و این پیغام را بهت میده خوب ویندوزت را اصل کن
این را دان کن
راهنمای نصب :
۱- کرک را دانلود کنید و پس از خارج کردن از حالت فشرده به پوشه باز شده بروید.
۲- فایل sep16th.exe اجرا و نصب کنید.
۳- فایل fixed_reg.reg اجرا کنید.
۴- رایانه خود را ریست کنید.
۵- پایان نصب کرک .

میلاد جان دستور زیر رو توی Run بنویس و Enter کن... بعد ببین درست شده یا نه

Code:
REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d ۰ /f

آپدیت های Kaspersky هم فکر کنم اینجا ذخیره میشند.

Code:
Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6

برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر برید.

http://support.kaspersky.com/kis6mp1/update?qid=202608620

اقا هادی منم مشکل ایشونو داشتم برای تسک منیجر.الان دیگه نمیگه دیسبل شده اما اون پنجره هم یه لحظه باز میشه و دوباره سریع میپره.اصلا نمیمونه...

اقا هادی منم مشکل ایشونو داشتم برای تسک منیجر.الان دیگه نمیگه دیسبل شده اما اون پنجره هم یه لحظه باز میشه و دوباره سریع میپره.اصلا نمیمونه...
من نميدونم چی کار کردم ولی قبل از اينکه هادی اين راه رو بگه يه خورده تو کنترل پنل و رجيستری سر و گوش آب دادم خودش شانسکی و يه هويی درست شد ولی قبلشم يکی 2 تا برنامه اي هم که يهويی بسته ميشدند رو پاک کرده بودم

من نميدونم چی کار کردم ولی قبل از اينکه هادی اين راه رو بگه يه خورده تو کنترل پنل و رجيستری سر و گوش آب دادم خودش شانسکی و يه هويی درست شد ولی قبلشم يکی 2 تا برنامه اي هم که يهويی بسته ميشدند رو پاک کرده بودم
من از اولی که ویندوز نصب کردم همینجوری بود.ویندوز قبلی که داشتم همین بود و تسک منیجرش مشکل داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or