مشکلات نرم افزاری

بله ریختم ولی قدیمشو!! فکر نکنم از اون باشه!!! چون وقتی fullscreen میکنم درست میشه!!!(f11)

تازه وقتی firefox رو میبندم همه هیستوری ها و کوکی ها پاک میشن!!!((

برو تو
Tools=> Options => Privacy
و اگه تيكي جلوي Always Clear my ... هست رو بردار ببين درست ميشه.

این مشکل من نمیدونم که جنبه ی سخت افزاری داره یا نه ؟
ولی میدونم که میتونم این جا جوابمو از شما بگیرم
...
چند بار داشتم دی وی دی رایت میکردم یا با دی وی دی رام یا رایترم بازی نصب می کردم یهو آخر سرا کامپیوتر ریست میکرد ... منم گفتم به احتمال زیاد مشکل از پاورمه و شاید اون نمیکشه (البته هنوزم این اعتقادو دارم) ...بعد کیسمو بردم شرکت بابام :biggrin1: مهندس کامپیوتر شرکت شک کرده بود که شاید مشکل از سی پی یوم باشه (به خاطر اینکه سی پی یوم AMD هست ) ولی من بهش گفتم که برق کیسمو کمتر کردم (مثلا برق دی وی دی رام و فلاپی و .. )در آوردم و مشکل حل شده ... اونم گفت که اگه در آوردی و مشکل حل شده پس از پاورت بوده ... حالا جدیدا وقتی CTRL+DELET+ALT رو میزنم همچین اروری میزنه = TASK MANAGER HAS BEEN DISABLED BY YOUR ADMINISTRATOR (البته معنیشو میفهمما ;) ) ...
یا اینکه وسط بازی (خیلی کم اتفاق میفته ) PC خودش ریست میکنه !
یکی لطفا راهنمایی کنه :love:

یکی هم به داد ما برسه !;):p

سلام...

از امروز این Yahoo Messenger ـه من قاطی کرده ! وارد میشه ولی بعدش یک ارور میاد که پسورد یا usernameـت رو اشتباه وارد کردی.

2ykhlpv.jpg

2vw8ent.jpg

هم برنامه رو دوباره ریختم و هم کانکشن رو چند بار عوض کردم، ولی درست نشد. :(

سلام...

از امروز این Yahoo Messenger ـه من قاطی کرده ! وارد میشه ولی بعدش یک ارور میاد که پسورد یا usernameـت رو اشتباه وارد کردی.

2vw8ent.jpg

هم برنامه رو دوباره ریختم و هم کانکشن رو چند بار عوض کردم، ولی درست نشد. :(

سلام. منوی messenger رو باز کن Connection Preferences رو بزن و اونجا گزینه آخر (No Network detection) رو انتخاب کن ببین چی میشه

changeyahooconnectionpreference.png

deny-Yahoo-2.jpg

دوستان يه سوال ...

اين يعني چي ؟

jfam4i.jpg

مال چه برنامه ایه؟ :)

آخرین ویرایش:
والا نمي دونم ... تا ويندوز لود ميشه مياد بالا سريع ظاهر ميشه .

خطري منو تحديد مى كنه ؟!
68.gif

39.gif
39.gif
39.gif
39.gif
39.gif

فکر نمیکنم. البته ممکنه بچه های دیگه بدونن این پیغام مربوط به چیه اما در کل با استفاده از Task manager ببین بعد از زدن دکمه OK کدوم برنامه بسته میشه. میتونی نگاه کنی ببینی تو StartUp سیستمت چه برنامه هایی اجرا میشن و کلی کار دیگه :biggrin1:
(پنجره Run و msconfig و تب Startup)

والا نمي دونم ... تا ويندوز لود ميشه مياد بالا سريع ظاهر ميشه .

خطري منو تحديد مى كنه ؟!
68.gif

همانطور که جناب مهرپویا توضیح دادند...
Startup ویندوز در پنجره msconfig رو نگاه کنید، تیک برنامه هایی که براتون آشنا نیست یا احتیاجی به Run شدن موقع بالا اومدن ویندوز ندارند رو بردارید.

این پیغام ممکنه مربوط به یکی از برنامه های نصب شده در ویندوزتون باشه...

این ها رو امتحان کنید.

همون اولیش درسته ولی وقتی میگه security code رو بزن 7تا حرف توی شکلشه ولی باید 4تا نوشت ، چه جوریه؟:biggrin1:
رو همه ی حرفا هم که شکل گربه هستش;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or