همه به من میگفتن این مشکل توئه! پس مشخص شد من درست میگفتم و این مشکل تو فایر فاکس 3 هست...
با این لینکت مشکل حل شد..عزیز ممنون از وقتی که گذاشتی
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1559
اگه فقط در موقع بازی کردن ظاهر میشه...مربوط به بازی میشه. بازیش مشکل داره.. ...اما اگه مواقع دیگه هم ظاهر میشه..مربوط به ویندوزته..که باید ریپیر بشه....فکر نمیکنم ویروس باشه..
خوب بعد از چند وقت دوری دوباره برگشتیم:laughing:سلام
دوستان کسی میدونه ویروس pic.exe را با چه روشی میشه از بین برد؟ با nod 32 , avast که هر دوتاش هم آپدیت شده است امتحان کردم ولی ویروس از بین نرفت. اگه کسی روش از بین بردنش را بلده لطف کنه و اینجا بزاره.
رمت چنده؟از وقتی که firefox 3 رو ریختم ، اولا بعد از 20-15 ثانیه firefox باز میشه !
دوما روی سرعت برنامه هایی همچون یاهو تاثیر گذاشته ، طوریکه وقتی Firefox میخواد باز بشه ، اگه قبلش یاهو مسنجر باز شده باشه ، یاهو هنگ میکنه تا وقتی هم که فایرفاکس کامل باز شد ، اونم درست میشه !
میشه کاری کـــــرد ؟!؟
مرسی !
رمت چنده؟
فایروفاکس 3 80 مگ برای اجرا میخواد آنتی ویروس بازه ببندش!!(از solo antivirus ) استفاده کن !
روی صفحه دستکتاپت راست کلیک کن و Properties رو بزن بعد به سربرگ Desktop برو و Customize Desktop رو انتخاب کن از بالا سربرگ web رو انتخاب کن و اگر کنار my current home page و lock desktop item تیک داره ، تیکشو بردار درست میشه.(جفتش بدون تیک باشن)با توجه به این عکس چیکار کنم که این رنگ طوسی ــه زیر آیکون ها حذف بشه !
اون موقعی که نمیدونستیم کامپیوتر رو با چه ت ای مینوشتن بلد بودیما !:blushing:
شما فایل nv4_disp.dll رو دانلود کن و تو آدرس C:\WINDOWS\system32 ( که C درایو ویندوزت هست) Paste کن احتمالا مشکلت حل میشه.سلام
من يكي دو روزيه كه هر برنامه اي كه مي خواهم باز كنم يك صفحه آبي مي آد كه يك ارور داره بعد هم كاري جز ريست كردن نمي توني بكني. تو اين ارور مگه كه برنامه هايي كه كامل اينستال نشده اند رو كامل اينستال كن يا برنامه ها رو آپديت كن و ... يك فايل هم در آخرش نوشته كه نمي دونم چيه :nv4_disp.dll
لطفا كمك كنيد.
من الان فهميدم كه فقط در ديدن فيلم و بازي كردن اين صفحه آبي مياد
اين فايل رو هم كه خواستم Paste كنم يك فايل با همين نام بود كه فقط حجمش كمتر بود بعد يك ارور به اين شكل ميده كه من همه برنامه هارو بستم و باز Paste كردم ولي بازم اين ارور رو داد.
disp:It is being used by another person or program.
Close any programs that might be using the file and try again
از وقتی که firefox 3 رو ریختم ، اولا بعد از 20-15 ثانیه firefox باز میشه !
دوما روی سرعت برنامه هایی همچون یاهو تاثیر گذاشته ، طوریکه وقتی Firefox میخواد باز بشه ، اگه قبلش یاهو مسنجر باز شده باشه ، یاهو هنگ میکنه تا وقتی هم که فایرفاکس کامل باز شد ، اونم درست میشه !
میشه کاری کـــــرد ؟!؟
مرسی !