مشکلات نرم افزاری

سلام
دوستان کسی میدونه ویروس pic.exe را با چه روشی میشه از بین برد؟ با nod 32 , avast که هر دوتاش هم آپدیت شده است امتحان کردم ولی ویروس از بین نرفت. اگه کسی روش از بین بردنش را بلده لطف کنه و اینجا بزاره.

سلام
یه مشکل در ویندوز دارم که نمیدونم چطور باید درستش کنم
مشکل اینه که یه ارور(البته نمیدونم ارور هست یا نه) که به شکل زیر هست تقریبا هر هفت دقیقه یک بار ظاهر میشه و برام مشکل درست میکنه مثلا وقتی دارم بازی میکنم وسط بازی میاد و خود به خود از صفحه بازی خارج میشه و باید close رو بزنم و دوباره به بازی ادامه بدم (کلا از پنجره بازی خارج میشه) یا جاهای دیگه به صورت مشابه حالم رو میگیره و حتی اگر مدتی با سیستم کار نداشته باشم بسته به زمانش شاید حتی 40 تا از این پنجره باز بشه و من هر 40 تای این پنجره ها رو باید close کنم
البته بعد از close کردن هیچ مشکلی درست نمیشه ولی خودتون فکرشو بکنید که هی وسط بازی حالمو میگیره و یا هیچ وقت به سیستم اجازه رفتن به حالت اسکرین سیور رو نمیده و .... در کل خیلی مزاحمه
اگر میدونید مشکل چیه ممنون میشم برای حلش راهنماییم کنید یا حد اقل بگید این مشکل برای چی هست
اینم از شکل ارور
error.jpg

اگه فقط در موقع بازی کردن ظاهر میشه...مربوط به بازی میشه. بازیش مشکل داره.. ...اما اگه مواقع دیگه هم ظاهر میشه..مربوط به ویندوزته..که باید ریپیر بشه....فکر نمیکنم ویروس باشه..

همه به من میگفتن این مشکل توئه! پس مشخص شد من درست میگفتم و این مشکل تو فایر فاکس 3 هست...

با این لینکت مشکل حل شد..عزیز ممنون از وقتی که گذاشتی

خب مثل اینکه هنوز شما این مشکل رو دارین من به یه نتایج دیگه رسیدم ...

Disable-Firefox3-Smart-Location-Bar.jpg

• In the address field of Firefox 3.0, type about:config, then press Enter.
  • In the ****** field, type browser.urlbar.
  • Double click on the line with browser.urlbar.matchOnlytyped, the value will automatically change to true.
  • Now exit FireFox and open it again.

خب این راه بالا رو تست کن ببین چی میشه اگه جواب نداد این اکستنشن رو هم تست کن:

Code:
 https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1559

موفق باشی

اگه فقط در موقع بازی کردن ظاهر میشه...مربوط به بازی میشه. بازیش مشکل داره.. ...اما اگه مواقع دیگه هم ظاهر میشه..مربوط به ویندوزته..که باید ریپیر بشه....فکر نمیکنم ویروس باشه..

نه از بازی نیست جا های دیگه هم میاد
گفتم که حتی اگه با کامپیوتر هیچ کاری نکنم و هیچ بغیر خود ویندوز ران نباشه بازم میاد
یکی زحمت بکشه بره به همین آدرس و ببینه اصلا فایلی به نام system.exe تو ویندوزش وجود داره یا نه شاید هم واقعا ویروس باشه (البته من بعد از اینکه این مشکل برام پیش اومد یه بار کل هارد رو فرمت کردم اما بازم اومد)
اینم آدرس C:/WINDOWS/sydtem32/system.exe اگر این فایل system.exe تو این آدرس وجود داشت ممنون میشم بهم بگید

سلام
دوستان کسی میدونه ویروس pic.exe را با چه روشی میشه از بین برد؟ با nod 32 , avast که هر دوتاش هم آپدیت شده است امتحان کردم ولی ویروس از بین نرفت. اگه کسی روش از بین بردنش را بلده لطف کنه و اینجا بزاره.
خوب بعد از چند وقت دوری دوباره برگشتیم:laughing:
این کرم رو اگر NOD رو آپدیت کردی باید پاک کن. (سیستم رو از Safe Mode چک کردی؟)
تو این حالت، بسیاری از برنامه های Start up، اجرا نمی شند! ممکنه این کرم هم اجرا نشه!
پس، بعد از بوت ویندوز در این حالت، با کمک Nod32، تمام فایلهایی رو که ویروسی هستند رو پاک کنید.
بعد از طریق Start menu => Run، برنامه ی msConfig رو اجرا کنید.
در تب، Startup، تمامی فایلهای آشنا و نا آشنا رو از حالت Autostart حذف کنید!
یک بار سیستم رو دوباره راه اندازی کنید، ببین مشکل حل شده.
این نرم افزاری هم که پیوست میکنم یه آنتی کوچیکه که شاید یه حرکتی برات بکنه.
اطلاعاتی در مورد کرم:
کرم رايانه اي به نام لاوگيت در 3نسخه A و B و C به صورت backdoor روي سرورها و رايانه هاي شخصي متصل به اينترنت افتاده است . ويروس مذکور از مهندسي SMTP سوءاستفاده کرده و مجموعه اي از فايل هاي DLL را از طريق پورت 1192 به صورت backdoor وارد سيستم مي کند و اطلاعات شخصي را به آدرس ايميل hacker117@163.com مي فرستد. سپس با کپي کردن خود نسخه هاي اجرايي متعددي با پسوند exe مانند pic.exe ، Joke.exe و... مي سازد و بر روي فايل هاي به اشتراک گذاشته شده ، خود را مي اندازد. از اسم کاربر مهمان يا ادمين استفاده کرده و با پسوردهاي تصادفي دسترسي به دايرکتوري system32 را مهيا مي سازد و اطلاعات خود را درون پوشه اي به نام win32pwd.sys يا win32add.sys جمع آوري و ذخيره مي سازد. در زير شاخه command به آدرس زير نيز خود را مانند بختک مي اندازد:
HKEY-CLASSES-ROOT\txtfile\shell\open\command@=% "winsysdir%\winprc.exe"%1
مواظب هرگونه فايل ضميمهبا پسوند exe روي ايميل باشيد و بيخودي روي آن کليک نکنيد که بسيار خطرناک است .
منبع: پرشین نت ورک

Attachments

آخرین ویرایش:
از وقتی که firefox 3 رو ریختم ، اولا بعد از 20-15 ثانیه firefox باز میشه !
دوما روی سرعت برنامه هایی همچون یاهو تاثیر گذاشته ، طوریکه وقتی Firefox میخواد باز بشه ، اگه قبلش یاهو مسنجر باز شده باشه ، یاهو هنگ میکنه تا وقتی هم که فایرفاکس کامل باز شد ، اونم درست میشه !

میشه کاری کـــــرد ؟!؟
مرسی !

دوما روی سرعت برنامه هایی همچون یاهو تاثیر گذاشته ، طوریکه وقتی Firefox میخواد باز بشه ، اگه قبلش یاهو مسنجر باز شده باشه ، یاهو هنگ میکنه تا وقتی هم که فایرفاکس کامل باز شد ، اونم درست میشه !

میشه کاری کـــــرد ؟!؟
مرسی !
رمت چنده؟
فایروفاکس 3 80 مگ برای اجرا میخواد آنتی ویروس بازه ببندش!!(از solo antivirus ) استفاده کن !

قابل توجه امین:biggrin1: ، از تویoday top warez ، دپ رو دانلود کردم ، برای نصب باید چیکار کنم؟ :confused:
میگه یه برنامه رو باید باز کنی ! نمیدونم چه برنامه ای باید باشه !؟!؟
---

با توجه به این عکس چیکار کنم که این رنگ طوسی ــه زیر آیکون ها حذف بشه !
اون موقعی که نمیدونستیم کامپیوتر رو با چه ت ای مینوشتن بلد بودیما !:blushing:
21nidlt.jpg

سلام
من يكي دو روزيه كه هر برنامه اي كه مي خواهم باز كنم يك صفحه آبي مي آد كه يك ارور داره بعد هم كاري جز ريست كردن نمي توني بكني. تو اين ارور مگه كه برنامه هايي كه كامل اينستال نشده اند رو كامل اينستال كن يا برنامه ها رو آپديت كن و ... يك فايل هم در آخرش نوشته كه نمي دونم چيه :nv4_disp.dll
لطفا كمك كنيد.

با توجه به این عکس چیکار کنم که این رنگ طوسی ــه زیر آیکون ها حذف بشه !
اون موقعی که نمیدونستیم کامپیوتر رو با چه ت ای مینوشتن بلد بودیما !:blushing:
21nidlt.jpg
روی صفحه دستکتاپت راست کلیک کن و Properties رو بزن بعد به سربرگ Desktop برو و Customize Desktop رو انتخاب کن از بالا سربرگ web رو انتخاب کن و اگر کنار my current home page و lock desktop item تیک داره ، تیکشو بردار درست میشه.(جفتش بدون تیک باشن)
----
سلام
من يكي دو روزيه كه هر برنامه اي كه مي خواهم باز كنم يك صفحه آبي مي آد كه يك ارور داره بعد هم كاري جز ريست كردن نمي توني بكني. تو اين ارور مگه كه برنامه هايي كه كامل اينستال نشده اند رو كامل اينستال كن يا برنامه ها رو آپديت كن و ... يك فايل هم در آخرش نوشته كه نمي دونم چيه :nv4_disp.dll
لطفا كمك كنيد.
شما فایل nv4_disp.dll رو دانلود کن و تو آدرس C:\WINDOWS\system32 ( که C درایو ویندوزت هست) Paste کن احتمالا مشکلت حل میشه.
دریافت nv4_disp.dll
حجم:2.64 مگ

من الان فهميدم كه فقط در ديدن فيلم و بازي كردن اين صفحه آبي مياد
اين فايل رو هم كه خواستم Paste كنم يك فايل با همين نام بود كه فقط حجمش كمتر بود بعد يك ارور به اين شكل ميده كه من همه برنامه هارو بستم و باز Paste كردم ولي بازم اين ارور رو داد.
disp:It is being used by another person or program.
Close any programs that might be using the file and try again

آخرین ویرایش:
من الان فهميدم كه فقط در ديدن فيلم و بازي كردن اين صفحه آبي مياد
اين فايل رو هم كه خواستم Paste كنم يك فايل با همين نام بود كه فقط حجمش كمتر بود بعد يك ارور به اين شكل ميده كه من همه برنامه هارو بستم و باز Paste كردم ولي بازم اين ارور رو داد.
disp:It is being used by another person or program.
Close any programs that might be using the file and try again

احتمالا اون فایل هم نامی که وجود داره توسط یه برنامه در حال استفاده است یه بار ویندوز رو دوباره راه اندازی کن شاید درست بشه.
در کل فکر کنم ویندوزت مشکل پیدا کرده با یه تعویض ویندوز احتمالا همه چی درست میشه.;)

میشه کاری کـــــرد ؟!؟
مرسی !

خب حالا این خیلی مشکله؟:دی ممیری 15 ثانیه صبر کنی:دی!
بی شوخی فایرفاکس 3 در حالت عادی سریع بازی میشه و این مشکل وقتی پیش میاد که اکستنشن + تم ها زیادی نصب داشته باشی:) مشخص خاصی نیست منم همیشه این مشکل رو دارم(30-40 تا اکستنشن نصبه خو:دی) ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or