بچه ها یه سوال با CLONE CD میشه DVD زد؟
با Clone Cd میشه هم DVD به DVD رایت کرد هم از DVD امیج گرفت و ...
بچه ها یه سوال با CLONE CD میشه DVD زد؟
ورژن دقیق رو ندادی چرا؟من برنامه WinAVI MP4 Converter رو دانلود کردم برای پی اس پی. حجمش بی نهایت کمه یه گشتی تو گوگل بزنید سریعا پیدا میشه و هیچ برنامه ای رو ندیدم که فایل رو با این سرعت convert کنه
و مهمتر از همه اینکه بعد از انجام عملیات فقط کافیه که شما پی اس پی رو به کامپیوتر وصل کنید تا فایل mp4 مستقیما وارد دستگاه بشه..
اما...اما یه مشکل کوچیک هست اونم این که نسخه ای که من دانلود کردم پولی هست و روی فیلم در حال نمایش یه نوشته کوچیک ظاهر می شه که می گه برای حذف این نوشته باید پول بدید
حالا می خواستم ببینم کسی لینک دانلود مجانی ( free ) رو نداره یا اینکه کسی می تونه یه جوری تو برنامه دست ببره تا اون نوشته پاک بشه؟؟؟ ممنون
بعد که دان کردم چی کارش کنم؟؟
خواهش میکنمخییییییییییلی ممنون
مشکل حل شد
برای هر برنامه ای همین کارها رو باید کرد؟؟؟
همیشه major ایجاد می کنه ؟؟ ( اولین باره که کرک می کنم !!! :blushing: )
ابتدا برنامه YahooPops را از yahoopops.sourceforge.net دانلود کنید و آن را نصب کنید و سپس به سراغ outlook رفته و تنظیمات را مو به مو انجام دهید.یک سوال ذاغارت....چطوری میشه تو outlook اکانت ساخت؟:cheesygri
من این فایل رو واست اپلود کردم ولی نمیتونم تضمین کنم درست بشه شاید یه فایل باشه که اطلاعات سیستم یا هر چیز دیگه ای توش نوشته شده باشه و اصلا به ویندوز شما نخوره!سلام من دتی هست که 3قتی سیستم رو شات دون میکنم این پیغام رو میده
چیکارش کنم ؟
windows could not start because the following file is missing or currupt
<windows Root >system32 \hal.dll
please re-install a copy of above file