من سرویس پک 2 ...سلام امین جان
دستت درد نکنه
تست میکنم
راستی من سرویس پک 3 دارم شما سرویس پک چند داری ؟
من سرویس پک 2 ...سلام امین جان
دستت درد نکنه
تست میکنم
راستی من سرویس پک 3 دارم شما سرویس پک چند داری ؟
Mozilla FireFox 1.x - 2.x, Netscape 8.x, SeaMonkey, Flock browsers extensionسلام
بچه ها من امروز ویندوز xp سرویس پک 3 نصب کردم ولی نمیدونم چرا دیگه mass downloader روی فایر فاکس 3 جواب نمیده و به عنوان اکستنشن که رو فایر فاکس 3 قرار میگیره ارور میده و رو فایر فاکس 3 نمیشینه. کسی نمیدونه باید چکار کنم؟
در ضمن ورژن mass downloader م 3.3.681 هست و چون کرک ورژن های جدید ترش رو نداشتم از همین ورژن هنوز استفاده می کنم.
یا علی مدد
روی منوی Insert کلیک کن بعد page number رو بزن یه صفحه کوچک باز میشه از قسمت position گزینه bottom of the page رو انتخاب کنيه سوال دارم شبيه مشكل مى مونه . . . تو Word چه طور ميشه شماره ى هر صفحه رو پائينش وارد كرد ؟
از کدوم راه فرمت میکنی ؟ این روشی که توضیح میدم رو امتحان کن شاید جواب بدهسلام
من می خوام یکی از درایو هام رو format کنم ولی هی میگه درایو در حال استفاده است در حالی که هیچ
برنامه ای در اون درایو باز نیست باید چی کار کنم؟
چون اون dll در حال اجرا هست و تو یک فایل را بد پاک کردی پیشنهاد میکنم برنامه ای که uninstall میکنی بعد uninstall یه رست بده بعد برو تو اون درایو پوشه مربوطه را پاک کن و بعد با برنامه ی mv-regclean یا برنامه های خوب رجیستری تمام چیز هاش را از رجیستری پبک کنی و کامل پاکش کنی!!!می خواهم یک فایل رو پاک کنم این ارور رو می ده
من که از این مشکلات عجیب غریب با ff3 نداشتم اما مشکل از رم هست مطما باش برنامه هیا در حال اجرا را کم کن مخصوصا آنتی ویروس شدیدا solo anti virus برای سیستم های کم رم پیشنهاد میشه!!!:dمن یک مشکلی دارم با Fire Fox 3 ! وقتی که کلیک راست میکنم بعضی وقتا هیچی باز نمیشه ولی جاش میاد و بعد از 30 ثانیه میاد ! وقتی هم که از اون بالا Tools, Bookmark, History و ... رو باز میکنم همینطور میشه ! ( عکس ننداختم چون معلوم نمیشه درست ! )
برای این کار باید مقداری از اون کادر پایین خالی بمونه تا بتونی شماره بزاری خیلی ساده است که باید بعد نوشته در کاراکتر بعدی فونت را کوچیک کن و شماره را بدی و اونو هر جایی میخوای قرار بدی!يه سوال دارم شبيه مشكل مى مونه . . . تو Word چه طور ميشه شماره ى هر صفحه رو پائينش وارد كرد ؟