مشکلات نرم افزاری

رفيق من اين هارو دانلود كردم حالا چه مدلي به فايرفاكس بشناسونم ؟
فونت رو باز کن و install رو بزن تا روی سیستم نصب بشه.
وقتی بین فونت های سیستم باشه تو فایرفاکس و برنامه های PDF Reader استفاده میشه (متن فایلت درست باز میشه)

2013-07-01-10-26-29-632dd7.png

شاید بنظرتون تاپیک درخواست نرم افزار باید این پست و میزدم اما مشکل من فراتر از درخواست نرم افزار است !!!

در کنفرانسی شرکت کردم و باید صدای ضبظ شده و متن و تحویل اشخاص خاصی بدم متاسفانه صداهای ناهنجار زیادی اطرافم بود حالا باید این صداها را حذف کنم ! یادم میاد چند سال پیش برنامه هایی بودند که اینکار و انجام میدادن ولی در حال حاضر دقیق یادم نیست ! یکجورایی آینده کاری من به این موضوع بستگی دارد

دانیال جان با تشکر مشکل اکسل حل شد

شاید بنظرتون تاپیک درخواست نرم افزار باید این پست و میزدم اما مشکل من فراتر از درخواست نرم افزار است !!!

در کنفرانسی شرکت کردم و باید صدای ضبظ شده و متن و تحویل اشخاص خاصی بدم متاسفانه صداهای ناهنجار زیادی اطرافم بود حالا باید این صداها را حذف کنم ! یادم میاد چند سال پیش برنامه هایی بودند که اینکار و انجام میدادن ولی در حال حاضر دقیق یادم نیست ! یکجورایی آینده کاری من به این موضوع بستگی دارد

دانیال جان با تشکر مشکل اکسل حل شد
همون موقع که یه سری نرم افزار ها بود برا این کار، من چند تاش رو تست کردم ولی نتیجه ای که میخواستم نداشت
یعنی بعضی نویز ها رو کم میکرد و کیفیت فایل رو بهتر میکرد، اما اینکه دقیقا فرکانس ها رو تفکیک کنه و صداهایی که نمیخوای رو حذف کنی، نه
با این برنامه های جدید هم که اومده کار نکردم که بتونم راهنماییت کنم.
حالا یکیشون رو میذارم(با آموزش انگلیسی)، امیدوارم به دردت بخوره
خواهش میکنم. خوشحالم مشکلت حل شد.

سلام دوستان نمیدونم جای سوالم توی این تاپیک هست یا نه ولی خوب میپرسم اگر تاپیک دیگه ای هست معرفی کنید لطفا واما سوال:
مشکل من با نرمافزار internet download managerهست وقتی که میخام چندتا لینک vipرو با هم برای دانلود اماده کنم (من به صورت drag&dropلینکها رو داخل idmرها میکنم)نرمافزار لینک ها رو نمیشناسه مثلا من الان اکانت imovie-dlرو دارم و میخام مجموعهsponge bobرو دانلود کنم
3bf2cec9d102388bdf4a460def0ad71c.jpg

همونطور که توی عکس میبینید لینک ها ناشناخته هستن ضمنا اطلاعات اکانت vip رو وارد idmکردم قبلا اما لینک ها رو فقط به صورت تکی میشناسه
de38c28e96d8bcd8303d3efa39ba3e23.jpg

و همین طور لینک های مستقیم غیر vipرو به صورت دسته ای هم میشناسه
0701286bcfae278afd1d067632f266a3.jpg

حالا خیلی ممنون میشم یه راه حل بهم بدین در این رابطه چون اگر بخام لینک ها رو یکی یکی به idmبدم خیلی وقت گیره لطفا کمک کنین پیشاپیش ممنونم

سلام دوستان نمیدونم جای سوالم توی این تاپیک هست یا نه ولی خوب میپرسم اگر تاپیک دیگه ای هست معرفی کنید لطفا واما سوال:
مشکل من با نرمافزار internet download managerهست وقتی که میخام چندتا لینک vipرو با هم برای دانلود اماده کنم (من به صورت drag&dropلینکها رو داخل idmرها میکنم)نرمافزار لینک ها رو نمیشناسه مثلا من الان اکانت imovie-dlرو دارم و میخام مجموعهsponge bobرو دانلود کنم

همونطور که توی عکس میبینید لینک ها ناشناخته هستن ضمنا اطلاعات اکانت vip رو وارد idmکردم قبلا اما لینک ها رو فقط به صورت تکی میشناسه

و همین طور لینک های مستقیم غیر vipرو به صورت دسته ای هم میشناسه

حالا خیلی ممنون میشم یه راه حل بهم بدین در این رابطه چون اگر بخام لینک ها رو یکی یکی به idmبدم خیلی وقت گیره لطفا کمک کنین پیشاپیش ممنونم
سلام
چون لینک ها تو اون صفجه حالت جدول داره، موقعی که لینکها رو انتخاب میکنی جدول هم (که دیده نمیشه ولی قسمتی از اون صفحه هست) باهاش انتخاب میشه
وقتی میکشی تو IDM ، میخواد فایلهای HTML اون سایت رو هم دانلود کنه
پایین اون پنجره ای که باز میشه اینو فعال کن
"عدم نمایش فایل های HTML"
یکم صبر کن تا همه لینک های اضافی مخفی بشن و فقط لینک هایی که میخوای دانلود کنی رو بهت نشون بده
اگر بازم چیز اضافه ای تو صفحه بود میتونی با Sort کردن بر اساس حجم یا فرمت، لینک هایی که میخوای رو پیدا کنی

* به جای انتخاب و کشیدن لینک ها هم بهتره روی یکی از لینک ها کلیک راست کنی و اینو کلیک کنی
Download All Link With IDM

سلام
چون لینک ها تو اون صفجه حالت جدول داره، موقعی که لینکها رو انتخاب میکنی جدول هم (که دیده نمیشه ولی قسمتی از اون صفحه هست) باهاش انتخاب میشه
وقتی میکشی تو IDM ، میخواد فایلهای HTML اون سایت رو هم دانلود کنه
پایین اون پنجره ای که باز میشه اینو فعال کن
"عدم نمایش فایل های HTML"
یکم صبر کن تا همه لینک های اضافی مخفی بشن و فقط لینک هایی که میخوای دانلود کنی رو بهت نشون بده
اگر بازم چیز اضافه ای تو صفحه بود میتونی با Sort کردن بر اساس حجم یا فرمت، لینک هایی که میخوای رو پیدا کنی

* به جای انتخاب و کشیدن لینک ها هم بهتره روی یکی از لینک ها کلیک راست کنی و اینو کلیک کنی
Download All Link With IDM
خیلی ممنون که جواب دادین همون طور که گفتین عمل کردم گزینه عدم نمایش فایل های htmlرو هم فعال کردم فایلها یی که من میخام دانلود کنمو به این صورت نمایش میده باز هم ناشناس و بعد از چند لحظه به تدریج برای همه ی فایل ها ارور میده و فایلها از لیست حذف میکنه
1d11e3395e0b951b9dc233cfd0032233.jpg

همون طور که میبینید در حال ارور و حذفه
56e569d3e6f095b429526559c94cc01e.jpg

و گفتین بجای سلکت کردنو کشیدن لینک ها کلیک راست و دانلود باidmرو بزنم ولی هم چین گزینه ای نیست
c13e46cc937292c756caffe3919970d6.jpg

حتی لینک ها رو سلکت هم کردم همچین گزینه ای نیز دوباره

c5a519190fb384341377fc44e0fa1016.jpg

ممنون که جواب دادین واقعا ممنون وممنون میشم اگه باز هم جواب بدین تشکر

خیلی ممنون که جواب دادین همون طور که گفتین عمل کردم گزینه عدم نمایش فایل های htmlرو هم فعال کردم فایلها یی که من میخام دانلود کنمو به این صورت نمایش میده باز هم ناشناس و بعد از چند لحظه به تدریج برای همه ی فایل ها ارور میده و فایلها از لیست حذف میکنه
همون طور که میبینید در حال ارور و حذفه
و گفتین بجای سلکت کردنو کشیدن لینک ها کلیک راست و دانلود باidmرو بزنم ولی هم چین گزینه ای نیست
حتی لینک ها رو سلکت هم کردم همچین گزینه ای نیز دوباره
ممنون که جواب دادین واقعا ممنون وممنون میشم اگه باز هم جواب بدین تشکر
گزینه های راست کلیک IDM باید باشه. اگر تو هیچ سایتی و رو هیچ لینکی دیده نمیشه بخاطر اینه که افزونه لازم برای هماهنگ کردن مرورگر و IDM رو نصب نکردی
سرچ کن، میتونی آخرین نسخه ـش رو بگیری
برای کروم : IDM Integration for Chrome
برای فایرفاکس : IDM CC

فعلا برای اینکه بدون افزونه کارت راه بیفته
بعد اینکه لینک ها رو انتخاب کردی، روشون کلیک راست کن و Copy رو انتخاب کن
تو IDM منوی اول ، گزینه سوم
(منوی فارسی نمیدونم چی نوشته، ولی انگلیسیش اینه)
Tasks ---> Add Batch Download From Clipboard

باید اینطوری جواب بده
-
خواهش میکنم;)

سلام دانیال عزیز

با کمک شما تونستم کپرسکی رو اکتیو کنم :bighug:و یه سوال داشتم برای معرفی فایل ها به فایروال کپرسکی مشکلی نداره فایل اجرایی نرم افزار یا بازی exe که تو دکستاپ هست رو بدیم یا باید از داخل پوشه نرم افزار و بازی

فایل اجرای رو به فایروال کپرسکی داد؟:d وسوال بعدی به نظرت هر چند وقت یه بار کپرسکی رو آپدیت کنم یا اینکه کلا صبر کنم مهلت 30 روز تموم شه و دوباره اکتیو و آپدیت کنم؟

ویرایش: یه مشکل امروز صبح با کپرسکی داشتم با اینکه دیشب آبدیتش کردم وقتی امروز به نت وصل شدم وکپرسکی رو باز کردم دیدم داره خودکار آبدیت میشه ؟ چجوری جلوی آبدیت اتومات رو بگیرم؟

آخرین ویرایش:
آقا دانیال ممنونم که جواب دادین ولی باز هم از این طریق حل نشد اما جواب شما مغز پوک منو وادار کرد یکم توی این گزینه هایidmبچرخم و یه راه نسبتا خوب پیدا کنم و این میگم اون راهو تا بقیه هم استفاده کنن اگر این مشکلو دارن توی idmگزینه ای به اسم grabberتوی زباگ فارسی هم ترجمه شده "گربر"که از طریق اون میشه یه وب سایت رو کاملدانلود کرد ابتدای اون میتونید ادرس سایتی که لینک ها قرار داره رو بدین و همچنین یوزر و پسورد اکانت vipرو وبرای مشخص کنید چه نوع فایلی رو مرور کنه بعد لیست فایلها ظاهر میشه شاید گاهی اوقات که تعداد فایلهای صفحه زیاد باشه سلکت کردنشون یکم مشکل باشه ولی بهتر از کپی کردن دونه دونه ی لینک هاس
اینم به صورت تصویری
6a1eb1ebd16bdf5ee97bcda4ac208e4f.jpg

89638247b6e58d1bb10b4fa03cd477d7.jpg

029852a66ff92e59a8a45b5fd6457ae4.jpg

این جا میتونین نوع فایل مورد نظر رو انتخاب کنین
b797c2e3cdfb005288f63f78dc88acf8.jpg

همون طور که میبین فایل های مورد نظر من شناخته شدن
7d6716d6685f23db839d417e172efa66.jpg

آقا دانیال بازم ممنون

سلام دانیال عزیز
با کمک شما تونستم کپرسکی رو اکتیو کنم :bighug:و یه سوال داشتم برای معرفی فایل ها به فایروال کپرسکی مشکلی نداره فایل اجرایی نرم افزار یا بازی exe که تو دکستاپ هست رو بدیم یا باید از داخل پوشه نرم افزار و بازی فایل اجرای رو به فایروال کپرسکی داد؟:d وسوال بعدی به نظرت هر چند وقت یه بار کپرسکی رو آپدیت کنم یا اینکه کلا صبر کنم مهلت 30 روز تموم شه و دوباره اکتیو و آپدیت کنم؟
ویرایش: یه مشکل امروز صبح با کپرسکی داشتم با اینکه دیشب آبدیتش کردم وقتی امروز به نت وصل شدم وکپرسکی رو باز کردم دیدم داره خودکار آبدیت میشه ؟ چجوری جلوی آبدیت اتومات رو بگیرم؟
سلام
اون فایل EXE که تو دسکتاپ هست یه شورتکات از فایل اصلی برنامه ـس و فرقی نداره. اگرچه هر برنامه ای که نصب میکنی معمولا توی قسمت فایروال کسپر میاد و فقط باید تو کادر سرچ اسمش رو بزنی.
به نظر من آپدیت اتومات کسپر رو دستکاری نکن و بذار خودکار آپدیت کنه. همیشه باید آنتی ویروست به روز باشه.
اینکه وقتی به اینترنت وصل میشی خودش رو آپدیت کنه هم مشکل نیست و طبیعیه

آقا دانیال بازم ممنون
خواهش میکنم

سلام

از وقتی کپرسکی رو نصب کردم سرعت نتم پایین اومده اصلا ربطی به کپرسکی داره؟

بعدش تو فایروال تو قسمت configure application rules یه سری از نرم افزارها که رو سیستم نصب هستش میاد ولی هر چی بازی ها رو سرچ میکنم هیچی پیدا

نمیکنه یا مثلا همین نرم افزار origin سرچ زدم چیزی پیدا نمیکنه :-/

آخرین ویرایش:
سلام

از وقتی کپرسکی رو نصب کردم سرعت نتم پایین اومده اصلا ربطی به کپرسکی داره؟

بعدش تو فایروال تو قسمت configure application rules یه سری از نرم افزارها که رو سیستم نصب هستش میاد ولی هر چی بازی ها رو سرچ میکنم هیچی پیدا

نمیکنه یا مثلا همین نرم افزار origin سرچ زدم چیزی پیدا نمیکنه :-/
سلام
کسپر یکم سرعت بوت ویندوز یا اجرای برنامه ها رو کم میکنه ولی محسوس نیست. به سرعت اینترنت و دانلود هم کاری نداره(مگر اینکه تنظیماتش رو تغییر بدی)

بازی ها یا برنامه هایی که تو لیست نیست رو از همون روشی که گفتم میتونی اضافه کنی.

سلام
کسپر یکم سرعت بوت ویندوز یا اجرای برنامه ها رو کم میکنه ولی محسوس نیست. به سرعت اینترنت و دانلود هم کاری نداره(مگر اینکه تنظیماتش رو تغییر بدی)

بازی ها یا برنامه هایی که تو لیست نیست رو از همون روشی که گفتم میتونی اضافه کنی.

سلام
ممنون با ریست کردن تنظیمات کسپرسکی ونصب آخرین ورژن فایر فاکس سرعت نتنم بیشتر هم شد ولی چیزی که جالبه خود کپرسکی اتومات هر لحظه که به نت وصل میشی آپدیت میکنه و کلا شاید در روز 10 مگ هم بیشتر استفاد نکنه

که خیلی به صرفه هستش در مورد فایروال کسپرسکی هم باید برنامه یا بازی اجرا بشه که من بازی اجرا میکردم و بعد از بازی خارج می شدم میدیم که تو لیست فایروال خودش اضافه میشه که بلوکشون کردم و واقعا فایروال قوی داره و دسترسی به نت رو واسه نرم افزار و

بازی به صفر میرسونه

سلام و وقت بخیر
من مدیه با یک سری آگهی مضخرف تحت عنوان "Around the Web" توی سایت های مختلف سر و کله میزنم که نوشته "Sponsored links by Taboola".
واقعا ممنون میشم یک نفر راه حلی برای حذف این چرندیات ارائه کنه :| @};-

دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده هر چقدر هم گشتم نتوسنتم راه حلی براش پیدا کنم. مشکل از وقتی شروع شد که من حدود 10 گیگ فایل دانلود کرده بودم. چون درایو C پر شده بود اینا رو جابجا کردم. فرداش که داشتم توی درایو هام میچرخیدم دیدم هیچ اثری از اینا نیست (مطمئن هستم که اینا رو کجا برده بودم) هر چقدر گشتم اینور اونورو پیداشون نکردم. ریکاوری و نرم افزار کنترل هارد رو هم تست کردم و بازم اثری ازشون نتونستم پیدا کنم. چند روز بعدش حجم فایل های داخل C رو با اونچیزی که تو properties نشون میده مقایسه کردم و دیدم چیزی در حدود 10 گیگ اختلاف دارن. خب الان فکر میکنم این اختلاف همون 10 گیگ فایل منه که این وسط ناپدید شده. چه راه حلی پیشنهاد میکنید در کل؟
مرسی. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or