فونت رو باز کن و install رو بزن تا روی سیستم نصب بشه.رفيق من اين هارو دانلود كردم حالا چه مدلي به فايرفاكس بشناسونم ؟
وقتی بین فونت های سیستم باشه تو فایرفاکس و برنامه های PDF Reader استفاده میشه (متن فایلت درست باز میشه)
فونت رو باز کن و install رو بزن تا روی سیستم نصب بشه.رفيق من اين هارو دانلود كردم حالا چه مدلي به فايرفاكس بشناسونم ؟
همون موقع که یه سری نرم افزار ها بود برا این کار، من چند تاش رو تست کردم ولی نتیجه ای که میخواستم نداشتشاید بنظرتون تاپیک درخواست نرم افزار باید این پست و میزدم اما مشکل من فراتر از درخواست نرم افزار است !!!
در کنفرانسی شرکت کردم و باید صدای ضبظ شده و متن و تحویل اشخاص خاصی بدم متاسفانه صداهای ناهنجار زیادی اطرافم بود حالا باید این صداها را حذف کنم ! یادم میاد چند سال پیش برنامه هایی بودند که اینکار و انجام میدادن ولی در حال حاضر دقیق یادم نیست ! یکجورایی آینده کاری من به این موضوع بستگی دارد
دانیال جان با تشکر مشکل اکسل حل شد
سلامسلام دوستان نمیدونم جای سوالم توی این تاپیک هست یا نه ولی خوب میپرسم اگر تاپیک دیگه ای هست معرفی کنید لطفا واما سوال:
مشکل من با نرمافزار internet download managerهست وقتی که میخام چندتا لینک vipرو با هم برای دانلود اماده کنم (من به صورت drag&dropلینکها رو داخل idmرها میکنم)نرمافزار لینک ها رو نمیشناسه مثلا من الان اکانت imovie-dlرو دارم و میخام مجموعهsponge bobرو دانلود کنم
همونطور که توی عکس میبینید لینک ها ناشناخته هستن ضمنا اطلاعات اکانت vip رو وارد idmکردم قبلا اما لینک ها رو فقط به صورت تکی میشناسه
و همین طور لینک های مستقیم غیر vipرو به صورت دسته ای هم میشناسه
حالا خیلی ممنون میشم یه راه حل بهم بدین در این رابطه چون اگر بخام لینک ها رو یکی یکی به idmبدم خیلی وقت گیره لطفا کمک کنین پیشاپیش ممنونم
خیلی ممنون که جواب دادین همون طور که گفتین عمل کردم گزینه عدم نمایش فایل های htmlرو هم فعال کردم فایلها یی که من میخام دانلود کنمو به این صورت نمایش میده باز هم ناشناس و بعد از چند لحظه به تدریج برای همه ی فایل ها ارور میده و فایلها از لیست حذف میکنهسلام
چون لینک ها تو اون صفجه حالت جدول داره، موقعی که لینکها رو انتخاب میکنی جدول هم (که دیده نمیشه ولی قسمتی از اون صفحه هست) باهاش انتخاب میشه
وقتی میکشی تو IDM ، میخواد فایلهای HTML اون سایت رو هم دانلود کنه
پایین اون پنجره ای که باز میشه اینو فعال کن
"عدم نمایش فایل های HTML"
یکم صبر کن تا همه لینک های اضافی مخفی بشن و فقط لینک هایی که میخوای دانلود کنی رو بهت نشون بده
اگر بازم چیز اضافه ای تو صفحه بود میتونی با Sort کردن بر اساس حجم یا فرمت، لینک هایی که میخوای رو پیدا کنی
* به جای انتخاب و کشیدن لینک ها هم بهتره روی یکی از لینک ها کلیک راست کنی و اینو کلیک کنی
Download All Link With IDM
گزینه های راست کلیک IDM باید باشه. اگر تو هیچ سایتی و رو هیچ لینکی دیده نمیشه بخاطر اینه که افزونه لازم برای هماهنگ کردن مرورگر و IDM رو نصب نکردیخیلی ممنون که جواب دادین همون طور که گفتین عمل کردم گزینه عدم نمایش فایل های htmlرو هم فعال کردم فایلها یی که من میخام دانلود کنمو به این صورت نمایش میده باز هم ناشناس و بعد از چند لحظه به تدریج برای همه ی فایل ها ارور میده و فایلها از لیست حذف میکنه
همون طور که میبینید در حال ارور و حذفه
و گفتین بجای سلکت کردنو کشیدن لینک ها کلیک راست و دانلود باidmرو بزنم ولی هم چین گزینه ای نیست
حتی لینک ها رو سلکت هم کردم همچین گزینه ای نیز دوباره
ممنون که جواب دادین واقعا ممنون وممنون میشم اگه باز هم جواب بدین تشکر
سلامسلام دانیال عزیز
با کمک شما تونستم کپرسکی رو اکتیو کنم :bighug:و یه سوال داشتم برای معرفی فایل ها به فایروال کپرسکی مشکلی نداره فایل اجرایی نرم افزار یا بازی exe که تو دکستاپ هست رو بدیم یا باید از داخل پوشه نرم افزار و بازی فایل اجرای رو به فایروال کپرسکی داد؟:d وسوال بعدی به نظرت هر چند وقت یه بار کپرسکی رو آپدیت کنم یا اینکه کلا صبر کنم مهلت 30 روز تموم شه و دوباره اکتیو و آپدیت کنم؟
ویرایش: یه مشکل امروز صبح با کپرسکی داشتم با اینکه دیشب آبدیتش کردم وقتی امروز به نت وصل شدم وکپرسکی رو باز کردم دیدم داره خودکار آبدیت میشه ؟ چجوری جلوی آبدیت اتومات رو بگیرم؟
خواهش میکنمآقا دانیال بازم ممنون
سلامسلام
از وقتی کپرسکی رو نصب کردم سرعت نتم پایین اومده اصلا ربطی به کپرسکی داره؟
بعدش تو فایروال تو قسمت configure application rules یه سری از نرم افزارها که رو سیستم نصب هستش میاد ولی هر چی بازی ها رو سرچ میکنم هیچی پیدا
نمیکنه یا مثلا همین نرم افزار origin سرچ زدم چیزی پیدا نمیکنه
سلام
کسپر یکم سرعت بوت ویندوز یا اجرای برنامه ها رو کم میکنه ولی محسوس نیست. به سرعت اینترنت و دانلود هم کاری نداره(مگر اینکه تنظیماتش رو تغییر بدی)
بازی ها یا برنامه هایی که تو لیست نیست رو از همون روشی که گفتم میتونی اضافه کنی.