سلام
این یه ابزار خوب برای گشتن و پیدا کردن فایلهاست. اسم یکی از فایلهایی که گم شده رو توش سرچ کن و بذار کل درایو هات رو بگرده
Everything
با یه برنامه مث CCleaner ، فایلهای موقت و اضافی ویندوز رو پاک کن ببین اون اختلاف حجم تغییر میکنه یا نه
برای مرورگرت افزونه های ضد تبلیغات نصب کن.سلام و وقت بخیر
من مدیه با یک سری آگهی مضخرف تحت عنوان "Around the Web" توی سایت های مختلف سر و کله میزنم که نوشته "Sponsored links by Taboola".
واقعا ممنون میشم یک نفر راه حلی برای حذف این چرندیات ارائه کنه @};-
راستش راه حلی برای این مشکل نمیدونم. بماند که معلوم نیست اون حجم اضافی مربوط به اون فایلها باشهدوستان من یه مشکلی برام پیش اومده هر چقدر هم گشتم نتوسنتم راه حلی براش پیدا کنم. مشکل از وقتی شروع شد که من حدود 10 گیگ فایل دانلود کرده بودم. چون درایو C پر شده بود اینا رو جابجا کردم. فرداش که داشتم توی درایو هام میچرخیدم دیدم هیچ اثری از اینا نیست (مطمئن هستم که اینا رو کجا برده بودم) هر چقدر گشتم اینور اونورو پیداشون نکردم. ریکاوری و نرم افزار کنترل هارد رو هم تست کردم و بازم اثری ازشون نتونستم پیدا کنم. چند روز بعدش حجم فایل های داخل C رو با اونچیزی که تو properties نشون میده مقایسه کردم و دیدم چیزی در حدود 10 گیگ اختلاف دارن. خب الان فکر میکنم این اختلاف همون 10 گیگ فایل منه که این وسط ناپدید شده. چه راه حلی پیشنهاد میکنید در کل؟
مرسی.
این یه ابزار خوب برای گشتن و پیدا کردن فایلهاست. اسم یکی از فایلهایی که گم شده رو توش سرچ کن و بذار کل درایو هات رو بگرده
Everything
با یه برنامه مث CCleaner ، فایلهای موقت و اضافی ویندوز رو پاک کن ببین اون اختلاف حجم تغییر میکنه یا نه