سلام به همگی . آقا ویندوز 8 رو میشه با دیسک های ویندوز 8.1 موجود توی بازار ایران آپگرید کرد؟
اگه راهنمایی کنید که چجوری باید ویندوز 8 رو به 8.1 آپگرید کرد بدون اینکه مشکلی برای اطلاعات پیش بیاد ممنون میشم
اطلاعی ندارم. اگر بقیه دوستان هم اینجا نتونستن راهنماییت کنن، تو این تاپیک بپرس
همه چیز درباره Windows 8
* ولی کلا موقع آپدیت به ویندوز جدید به نظر من همیشه یکی از این 2 تا کار رو حتما انجام بده
یا از ویندوز فعلی که داری یه ایمیج کامل بگیر، یا از فایل های موجود تو درایو C بکاپ بگیر تو درایو های دیگه
که اگر موقع آپدیت مشکلی پیش اومد، درست انجام نشد یا ...
بتونی به ویندوز قبلی که داشتی برگردی، یا با خیال راحت درایو C رو پاک کنی و ویندوز جدیدی نصب کنی
این برنامه Uniblue PowerSuite رو نصب کردم ولی گند زد تو ویندوز!
اول این که فایل های ریستورم رو نابود کرده!
بعد وقتی یه صفحه رو تو ویندوز جابهجا (drag) می کردم خود اون صفحه همزمان با موس تکون می خورد ولی الان فقط یه حلال نشون میده (عکس زیر)
http://www.lxl.ir/upload/uploads/14246173701.png
چه تنظیمی رو دست کاری کرده؟
تنظیمات گرافیکی ویندوز رو روی حداقل گذاشته که مثلا سرعت سیستم بره بالا و بگی "به به، چه برنامه ای :d "
تو Run اینو کپی کن و اینتر رو بزن
Performance Information and Tools
از سمت چپ روی این کلیک کن
Adjust visual effects
اگر میخوای همه تنظیمات به حالت اول برگرده که رو حالت . . . Let Windows بذار که همه فعال بشن
ولی اونی که باعث این کار میشه و موقع Move کردن پنجره رو نشون نمیده، اینه (باید فعال باشه)
Show Window Contents While Dragging
-
قبل استفاده از اینطور برنامه ها یه تحقیقی در موردشون بکن که خوب هستن یا نه و کارهایی که تو سیستم انجام میدن، چیه
بعضی از این برنامه هایی که مثلا قراره ویندوز رو روبهراه کنن، خودشون مشکل درست میکنن
اون نقاط برگشت رو هم برای خالی کردن درایو C پاک کرده، ولی ممکنه لازم بشه