مشکلات نرم افزاری

سلام

بنده میخوام جدیدترین درایور انویدیا رو نصب کنم رو سیستم به نظرتون اول باید درایور رو درایور قبلی نصب کنم یا درایور قبلی رو پاک کنم بعدش درایور جدیدو نصب کنم ؟ بهترین نرم افزار واسه پاک کردن کامل نرم افزار

چیه؟ سوال دومم راجبه اورجین: بنده از سی دی کی اشتراکی فیفا 15 استفاده میکنم واسه نپریدن key و وصل نشدن اتومات اورجین به نت فقط کافیه اورجینو به فایروال معرفی کنم ؟با فایروال ویندوز هم بکنم مشکلی

نداره؟ و سوال آخر از وقتی اورجینو نصب کردم و فیفا رو راه انداختم موقع خاموش کردنه سیستم موقعی که نوشته شات دانو نشونه میده وسیستم در جال خاموش شدنه بعضی اوقات سیستم

همون حالت میمونه و خاموش نمیشه و موقع خاموش شدن هم میگه برنامه ای فعال هست این اورجینو از کجا باید غیر فعال کنم البته مشکلی واسه بازی پیش نیاد ممنون

سلام
بنده میخوام جدیدترین درایور انویدیا رو نصب کنم رو سیستم به نظرتون اول باید درایور رو درایور قبلی نصب کنم یا درایور قبلی رو پاک کنم بعدش درایور جدیدو نصب کنم ؟ بهترین نرم افزار واسه پاک کردن کامل نرم افزارچیه؟ سوال دومم راجبه اورجین: بنده از سی دی کی اشتراکی فیفا 15 استفاده میکنم واسه نپریدن key و وصل نشدن اتومات اورجین به نت فقط کافیه اورجینو به فایروال معرفی کنم ؟با فایروال ویندوز هم بکنم مشکلی نداره؟ و سوال آخر از وقتی اورجینو نصب کردم و فیفا رو راه انداختم موقع خاموش کردنه سیستم موقعی که نوشته شات دانو نشونه میده وسیستم در جال خاموش شدنه بعضی اوقات سیستم همون حالت میمونه و خاموش نمیشه و موقع خاموش شدن هم میگه برنامه ای فعال هست این اورجینو از کجا باید غیر فعال کنم البته مشکلی واسه بازی پیش نیاد ممنون
سلام
تفاوتی نداره. من همیشه نسخه جدید رو روی همون نسخه قبلی نصب میکنم و آپدیت میشه به نسخه جدید.
اگر هم بخوای نسخه قبلی رو پاک کنی، مث پاک کردن نرم افزار ها از Programs and Features

غیر از بعضی برنامه ها که درست پاک نمیشن و نیاز به برنامه دارن، پیشنهاد میشه از همون قسمت حذف برنامه های خود ویندوز استفاده کنی
به جای استفاده از برنامه برای پاک کردن نرم افزارها، بهتره از برنامه ای استفاده کنی که هر چند وقت یک بار رجیستری ویندوز و رد پاهای برنامه ها رو پاک کنه
ولی بازم اگر خواستی از برنامه استفاده کنی، Perfect Uninstaller برنامه خوبیه

شما که کسپر داری! با فایروال آنتی ویروست این کار رو بکنی بهتره. معمولش اینه که وقتی از یه فایروال قوی استفاده میکنی دیگه به فایروال ویندوز یا برنامه های امنیتی دیگه نباید کار داشته باشی یا فعالشون کنی که تداخل ایجاد نشه. (حالا اینکه واقعا مشکلی پیش میاد یا نه رو نمیدونم)
اگر کلا غیر فعالش کنی که احتمالا برای بازیت مشکل پیش میاد. اگر موقع خاموش کردن برات مشکل ایجاد میکنه باید از پروسه های در حال اجرا از "Task Manager" ببندیش
بازم برای این مورد تو تاپیک بازی های آنلاین یا تاپیک خود بازی سوال کن، شاید راه بهتری باشه

238 مگابایت هست. این هم آدرسی که ازش دانلود کردمhttp://dl2.soft98.ir/soft/n/NET.Framework.3.5.SP1.rar
حجم فایل زیاده و باید آفلاین نصب بشه ولی قسمت نظرات همون سایت رو بخونی، خیلی ها مشکل داشتن و نصب نشده
لینکی که برات میذارم، روش فعال کردن NET Framework 3.5 رو تو ویندوز 8 گذاشته
بدون نیاز به دانلود و از تنظیمات خود ویندوز (نهایتا استفاده از DVD ویندوز 8)

سلام آقا دانیال

والا بنده قید کپرسکی رو زدم بعد تعویض ویندوز هر کاری کردم لایسنس نشد میتونی یه آنتی ویروس دیگه در حد کپرسکی معرفی کنی وبعدش منظورت از پاک کردن ریجستری ویندوز استفاده از

نرم افزار Tune up 2014 هستش که آره دارمش وتقریبا هر روز باهاش ریجستر های ویندوزو پاک میکنم :dالته در کنارش از نرم افزار perfect disk هم استفاده میکنم

باز هم سلام دوستان و بايد تشكر كرد از بچه هايي كه جواب ملت رو اينجا ميدن و كارشون رو لنگ نميذارن :)

اقا من يه فايل PDF دارم كه كلا" نوشته هاش داغونه و همش خرچنگ قورباغه است
با PDF كه باز نمي كنه اصلا" با فايرفاكس و كروم هم فقط خرچنگ قوراغه نشون ميده به يكي از دوستام هم گفتم گفت احتمالا" فايل اش خرابه
يه سري باز اش كرده بودن و گفته بود بايد فونت B ZAR رو داشته باشي من توي فونتهاي فايرفاكس ام B ZAR رو ندارم و نميدونم چه مدلي بايد بهش اضافه كنم يكي يه راهنمايي بكنه چون PDF واقعا" مهمه

سلام آقا دانیال
والا بنده قید کپرسکی رو زدم بعد تعویض ویندوز هر کاری کردم لایسنس نشد میتونی یه آنتی ویروس دیگه در حد کپرسکی معرفی کنی وبعدش منظورت از پاک کردن ریجستری ویندوز استفاده از نرم افزار Tune up 2014 هستش که آره دارمش وتقریبا هر روز باهاش ریجستر های ویندوزو پاک میکنم :dالته در کنارش از نرم افزار perfect disk هم استفاده میکنم
سلام
راستش در حد کسپر هیچ چی سراغ ندارم. هر کدوم از آنتی ویروس ها یه مشکلاتی دارن که پیشنهاد نمیکنم سمتشون بری
محصولات Eset که فقط یه پنجره سبز رنگ خوشگل رو کامپیوتر برات نصب میکنن و عملا هیچ کارایی ندارن
این آنتی ویروس های رایگان هم (با اینکه از NOD بهترن) ولی بازم من پیشنهاد نمیکنم
بقیه ـشون هم یا توی اکتیو کردن و آپدیت کردن دردسر دارن، یا سیستم رو سنگین میکنن یا فایلهای برنامه ها و کرک ها رو الکی ویروس میشناسن و پاک میکنن و هی باید تو تنظیمات باشی که فلان قسمت اسکن نشه

شما همون روشی که دفعه پیش گذاشتم رو اگر دقیق انجام بدی مطمئن باش اکتیو میشه. یه بار دیگه مراحل رو خلاصه میگم
اینترنتت رو قطع کن
اول میری قسمت لایسنس و اون لایسنس فعلی که قرمز رنگ هست رو حذف میکنی (قرار بود یه عکس بذاری ببینم پنجره لایسنست چطوریه)
بعد میری تنظیمات برنامه ، قسمت Additional از پنجره سمت راست روی Self Defense کلیک کن
تیک Enable رو بردار
از کنار ساعت رو آیکون برنامه کلیک راست کن و برنامه رو ببند
بعد تریال ریستی رو که دانلود کردی از حالت فشرده خارج کن. روش کلیک راست کن و Run as Administrator رو بزن و تریال ریست (یا یه همچین چیزی) رو بزن
بعد از چند دقیقه آنتی ویروس دوباره اجرا میشه. حالا اینترنت رو وصل کن و بصورت تریال اکتیوش کن و دوباره میتونی 30 روز استفاده کنی

* اگر موقعی که آنتی ویروس فعاله فایل رو از حالت فشرده خارج کنی ، آنتی ویروس حذف یا غیر فعاش میکنه و نمیذاره اجراش کنی
باز هم سلام دوستان و بايد تشكر كرد از بچه هايي كه جواب ملت رو اينجا ميدن و كارشون رو لنگ نميذارن :)

اقا من يه فايل PDF دارم كه كلا" نوشته هاش داغونه و همش خرچنگ قورباغه است
با PDF كه باز نمي كنه اصلا" با فايرفاكس و كروم هم فقط خرچنگ قوراغه نشون ميده به يكي از دوستام هم گفتم گفت احتمالا" فايل اش خرابه
يه سري باز اش كرده بودن و گفته بود بايد فونت B ZAR رو داشته باشي من توي فونتهاي فايرفاكس ام B ZAR رو ندارم و نميدونم چه مدلي بايد بهش اضافه كنم يكي يه راهنمايي بكنه چون PDF واقعا" مهمه
سلام . . . خواهش میکنم
فونت B Zar رو میتونی از اینجا بگیری و روی سیستم نصب کنی
یا کلا مجموعه فونت های B رو دانلود کنی
لینک

یک مشکل :
در EXCEL وقتی میزنم 1389/12/12 الی 1392/2/2 دو تاریخ کنار هم قرار میگیره و الی به آخر جمله میرود !! نمیدونم چیکار باید بکنم ! ؟

یک مشکل :
در EXCEL وقتی میزنم 1389/12/12 الی 1392/2/2 دو تاریخ کنار هم قرار میگیره و الی به آخر جمله میرود !! نمیدونم چیکار باید بکنم ! ؟
سربرگ Home قسمت Alignment
از اون قسمتی که تو عکس مشخصه میتونی سلول رو چپ چین یا راست چین کنی. اگر راست چین (برای فارسی) بذاری مشکلت حل میشه
XaucR.jpg

ولی کلا تو اکسل بهتره هر تاریخ یا عدد، تو یه سول باشه (به جای این که هر دو تا رو تو یه سلول بذاری و بینش چیزی بنویسی). چون بعدا برای محاسبه که چند روز طول کشیده یا ... ، راحتی
مثلا یه ستون "از تاریخ" و ستون بعد "تا تاریخ"

اقایون اگه بخوام یه برنامه از ویندوز مجبور کنم که از اینترنت استفاده نکنه باید چیکار کنم؟ بصورت کلی میخوام وقتی اینترنت هم On هست ازش استفاده نکنه و یجوری Block باشه.

اقایون اگه بخوام یه برنامه از ویندوز مجبور کنم که از اینترنت استفاده نکنه باید چیکار کنم؟ بصورت کلی میخوام وقتی اینترنت هم On هست ازش استفاده نکنه و یجوری Block باشه.
اگر آنتی ویروس یا فایروال نصب کردی که میتونی برنامه رو از اونجا بلاک کنی که دسترسیش به اینترنت قطع بشه
(اسم آنتی ویروست رو بگی دقیق تر میگم باید چکار کنی)

اگر هم آنتی ویروس نداری برنامه رو با فایروال ویندوز بلاک کن

دانیال از Nod32 استفاده میکنم.
با انتی ویروس غیر فعال کنم بهتر یا فایروال؟
وقتی آنتی ویروس و فایروال جدا داری، بهتره از همون استفاده کنی. حتی میگن باید (بعد از نصب یک فایروال قوی) فایروال ویندوز و برنامه های امنیتی دیگه رو غیر فعال کنی
ولی خب راستش به نظر من محصولات Eset کلا برای استفاده مطمئن نیستن.
بازم روش گذاشتن برنامه ها تو فایروالش رو برات میذارم
ویرایش :
nod 32 همونی آنتی ویروس تنها منظورته؟! یا Eset Smart Security ؟
چون آنتی ویروسش فایروال نداره
اگر فقط آنتی ویروسش رو داری که همین الان پاکش کن و حداقل Smart Security نصب کن. یا ترجیحا Kaspersky Internet Security

آخرین ویرایش:
خب دانیال عزیز این صفحه اصلی کپرسکی هستش http://8pic.ir/images/yjjyxagh0yqryp9s6c47.png

واین هم صفحه لایسنس که هر چی رو لایسنس می زنم تو همین صفحه میمونه http://8pic.ir/images/zygf4zt1jbz73djdrp56.png
اگر تریال ریست رو دقیقا همونطوری که گفتم اجرا کردی (حتما یه بار کاری که گفتم رو انجام بده)
الان همه چی درسته و دقیقا پنجره لایسنس باید همین باشه
حالا رو اکتیو کلیک کن و 30 روزه اکتیوش کن. باید نت وصل باشه

پ.ن :
تریال ریست جدید رو از اینجا بگیر

[/SPOILER]سلام . . . خواهش میکنم
فونت B Zar رو میتونی از اینجا بگیری و روی سیستم نصب کنی
یا کلا مجموعه فونت های B رو دانلود کنی
لینک

رفيق من اين هارو دانلود كردم حالا چه مدلي به فايرفاكس بشناسونم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or